Kontakt os!

Brug blot vores kontaktformular til alle dine spørgsmål vedrørende vores produkter.

Spærre paysafecard PIN-kode(r)

I tilfælde af et bedrageriforsøg kan du spærre dit/dine paysafecard(s) døgnet rundt. På den måde er dit eksisterende tilgodehavende straks beskyttet mod yderligere angreb.

Bemærk venligst: Efter at have spærret din/dine PIN-kode(r), kan de(n) ikke længere bruges til betalinger! Her har du dog mulighed for at ansøge om en refusion af dit eksisterende PIN-kode tilgodehavende.

SPÆRRE PIN-KODE

Overblik over alle kontaktmuligheder

Uanset hvilken kontaktmetode du vælger - paysafecard service-teamet sig på at besvare dine spørgsmål hurtigt og til din tilfredshed.