10.12.2014

1 εκατομμύριο fans στο Facebook: Η paysafecard καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ

Βιέννη, 09.12.2014 – Η paysafecard, ευρωπαϊκός ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, συνεχίζει να γράφει την ψηφιακή της ιστορία και στα κοινωνικά δίκτυα. Στις 4 Δεκεμβρίου 2014 η σελίδα της εταιρίας στο Facebook συμπλήρωσε 1 εκατομμύριο Fans και κατέρριψε ένα ρεκόρ.

Η παρουσία στο Facebook είναι ενεργή εδώ και τέσσερα χρόνια και τα θέματα αφορούν σε ενημερώσεις και Fun Facts στον τομέα του Online-Gaming και της διασκέδασης, καθώς και σε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα νέα προϊόντα. Με πολλά Postings την εβδομάδα και επακόλουθες συζητήσεις, η σελίδα χρησιμοποιείται ως δίαυλος διαλόγου.

Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard: Ως κορυφαία εταιρία στον τομέα των παγκόσμιων Digital Business, ο άμεσος διάλογος με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς. Τα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως η παρουσία μας στο Facebook αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για την άμεση επικοινωνία με τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς μας πελάτες. Το ρεκόρ του εντός εκατομμυρίου Fans είναι μία σπουδαία επιβεβαίωση της στρατηγικής και της εργασίας μας.

Με αυτή την αφορμή, η paysafecard ξεκινά έναν online διαγωνισμό με έπαθλα κωδικούς PIN της paysafecard συνολικής αξίας σχεδόν 12.000 EUR. Όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο www.paysafecard.com/shoutout.

Οι δραστηριότητες στο Facebook υποστηρίζονται επιπλέον από ενέργειες κοινωνικής δικτύωσης στο Twitter, το YouTube, το Google+ και το εταιρικό μας blog.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.

Επικοινωνία: Robert Bauer, δημόσιες + διαδραστικές σχέσεις | presse@paysafecard.com | +43 1 533 36 53-60