14.01.2015

Η paysafecard συνεργάζεται με το Spotify

Βιέννη/Λονδίνο, 15 Ιανουαρίου 2015 -Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προπληρωμένων μέσων και μέλος του διεθνούς Ομίλου Skrill, συνεργάζεται με το Spotify. Οι χρήστες της υπηρεσίας streaming μουσικής που κάνουν αναβάθμιση σε λογαριασμό Premium, μπορούν να πληρώνουν τα πακέτα τους και με paysafecard. Η paysafecard είναι ο πρώτος πάροχος προπληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες του Spotify τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Το Spotify, ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στο On-Demand-Music Streaming, αναζητώντας μία εξαιρετική φιλική για τους χρήστες λύση πληρωμής χωρίς μετρητά για τις υπηρεσίες Premium που παρέχει, κατέληξε στην paysafecard. Οι χρήστες του Spotify μπορούν να κάνουν streaming μουσικής στο PC, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο. Οι χρήστες Premium ακούνε τη μουσική τους χωρίς διαφημίσεις και με καλύτερη ποιότητα ήχου και μπορούν επίσης να την κατεβάζουν και να την αναπαράγουν offline.

Η συνεργασία παρέχει και στις δύο εταιρείες την ευκαιρία να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση. Το Spotify θα απευθυνθεί μέσω των προσφορών της paysafecard σε νέες πελατειακές ομάδες και θα αυξήσει τον αριθμό των χρηστών Premium καθώς η paysafecard είναι εξαιρετικά αγαπητή για τους χρήστες που επιθυμούν να πραγματοποιούν πληρωμές χωρίς πιστωτική κάρτα.

Μέχρι στιγμής, η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 27 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Τουρκία και την Αυστραλία. Υπάρχουν ήδη σχέδια για επέκταση της λύσης πληρωμών και σε άλλες χώρες.

«Ένας από τους κύριους στόχους μας για το 2015 είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στις κύριες αγορές μας. Μέσω της συνεργασίας με το Spotify, έναν παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς και σταθερό μέγεθος στη βιομηχανία της μουσικής, ενισχύουμε την παρουσία μας σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη και ενδιαφέρουσα αγορά» αναφέρει ο Udo Müller, CEO της paysafecard. «Είμαστε βέβαιοι ότι η paysafecard θα αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία για το Spotify και τους πελάτες του.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.