14.12.2015

Γρήγορες και ασφαλείς online πληρωμές: Η paysafecard διπλασιάζει τις προσφορές προς τον οργανισμό ROTE NASEN Clowndoctors

Βιέννη, 10/12/2015 – Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον οργανισμό ROTE NASEN Clowndoctors Österreich & International, έχουν στη διάθεσή τους μία εύκολη και ασφαλή επιλογή. Όλοι οι υποστηρικτές μπορούν να καταβάλουν online τη συμβολή τους και με paysafecard, χωρίς αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας. Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο Διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του ομίλου Paysafe Group Plc, είναι ο πρώτος πάροχος μιας προπληρωμένης δυνατότητας συνδρομής στο www.rotenasen.at και www.rotenaseninternational.com.

• Οι δωρεές με paysafecard είναι άμεσα διαθέσιμες
  • Πρώτη προπληρωμένη δυνατότητα συνδρομής στον οργανισμό ROTE NASEN Österreich & International
  • Κατά το διάστημα ισχύος της δράσης από τις 10/12/2015 έως τις 31/12/2015, η paysafecard θα διπλασιάσει όλες τις δωρεές
  • Ας χαμογελάσουμε και ας χαρίσουμε χαρά όλοι μαζί

Η paysafecard διπλασιάζει το ποσό των δωρεών

Για την paysafecard, η ασφάλεια και η υπευθυνότητα βρίσκονται στην πρώτη θέση. Ιδιαίτερα η υπεύθυνη σχέση με τους συνανθρώπους είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της εταιρείας. Γι’ αυτόν το λόγο, κατά το διάστημα από τις 10 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, θα διπλασιάζουμε κάθε δωρεά που θα πραγματοποιηθεί με paysafecard στον οργανισμό ROTE NASEN Österreich & International. Με αυτήν τη δράση, η paysafecard επιθυμεί να υποστηρίξει τους γιατρούς-κλόουν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν ασθενείς με τη δύναμη του χιούμορ.

Πώς λειτουργεί

Όποιος δεν επιθυμεί να πληρώσει τη δωρεά του με πιστωτική κάρτα, μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει paysafecard. Στις ιστοσελίδες www.rotenasen.at ή www.rotenaseninternational.com κάντε κλικ στην επιλογή «ΔΩΡΕΑ» και επιλέξτε «paysafecard» ως τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να δωρίσετε κάποια από τα τυποποιημένα ποσά ή οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε εσείς. Μέσω του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard, οι πελάτες της paysafecard έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν τη δωρεά τους από το διαθέσιμο υπόλοιπό τους.

«Να κάνουμε το καλό, είναι κοινή μας ευθύνη» επιβεβαιώνει ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard. «Θέλουμε να βοηθήσουμε άρρωστους ανθρώπους να χαμογελάσουν και να τους προσφέρουμε ευχάριστες στιγμές. Ο οργανισμός ROTE NASEN προσφέρει τεράστιο έργο σε αυτόν τον τομέα - και η υποστήριξή του είναι καθήκον μας. Από τώρα και ως το τέλος του έτους, η συνδρομή των υποστηρικτών θα είναι διπλή για τους γιατρούς-κλόουν».

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και είναι μέλος του Ομίλου Paysafe Group Plc., ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με το σύμβολο PAYS. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 41 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. Το 2015, η paysafecard κατέκτησε την πρώτη θέση στο Austrias Leading Company στην κατηγορία «Big Player».

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.

Robert Bauer, asoluto public + interactive relations | presse@paysafecard.com | +43 1 533 36 53-60