23.01.2015

Από το Fingerprint στα Wearables – το νέο paysafecard App καινοτομεί!

Βιέννη, 22.01.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, επεκτείνει το εύρος των λειτουργιών της με την αναβάθμιση του paysafecard App. Η νέα έκδοση 4.0 βελτιώνει κυρίως τη φιλικότητα προς τον χρήστη και διευκολύνει την πρόσβαση σε πρακτικές λειτουργίες.

Πληρωμές από το κινητό με το scan2pay

Η πρακτική υπηρεσία scan2pay επιτρέπει στους χρήστες του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard να πραγματοποιούν εύκολα τις πληρωμές τους με τη σάρωση ενός κωδικού QR. Η επιβεβαίωση πληρωμής γίνεται είτε με εισαγωγή του προσωπικού κωδικού ασφαλείας, είτε με ηλεκτρονική σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος. Αυτό διασφαλίζει μία γρήγορη και ταυτόχρονα ασφαλή διαδικασία πληρωμής. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας πληρωμών από κινητό scan2pay επεκτάθηκε με τη νέα έκδοση σε 25 χώρες.

Επιλογή σύνδεσης

Για την εύκολη είσοδο των χρηστών του my paysafecard στο App, η νέα έκδοση του App επιτρέπει εκτός από την κλασική σύνδεση με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, και μία αυτόματη λειτουργία σύνδεσης με χρήση ηλεκτρονικού δακτυλικού αποτυπώματος.

Νέες λειτουργίες του App στο χέρι σας

Το paysafecard App επιτρέπει επίσης πλέον και Wearables βασισμένα στο λειτουργικό σύστημα Android Wear και προσφέρει με αυτόν τον τρόπο πολλά πρακτικά πλεονεκτήματα: Είναι δυνατός, για παράδειγμα, ο εντοπισμός των πέντε πλησιέστερων σημείων πώλησης paysafecard μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Όταν ο πελάτης επιλέξει ένα σημείο πώλησης, η ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης τον οδηγεί στο επιθυμητό σημείο. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης ειδοποιήσεις Push αυτόματα από το my paysafecard απευθείας στο SmartWatch τους σχετικά με τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιήσει.

«Μία κινητή εταιρεία χρειάζεται κινητές λύσεις. Με το paysafecard App και τη λειτουργία πληρωμών ‚scan2pay‘ εστιάζουμε στις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου και φέρνουμε μία νέα, καινοτόμο λειτουργία στην καθημερινότητα των Smartphones. Όπως αναπτύσσεται η εταιρεία μας, έτσι αναπτύσσεται και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας, καθώς η επιτυχή μας πορεία προς την κατάκτηση της παγκόσμιας αγοράς βασίζεται επίσης στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας» εξηγεί ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το paysafecard App της paysafecard θα βρείτε στο www.paysafecard.com/at/kaufen/appjetztdownloaden/

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.