03.02.2016

Πληρωμή για Playstation® Games με paysafecard

Βιέννη, 3 Φεβρουαρίου 2016 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο Διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του ομίλου Paysafe Group Plc, ανακοινώνει τη συνεργασία με την Worldpay και την Sony Network Entertainment Europe, προκειμένου οι πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την paysafecard ως μέθοδο πληρωμής στο PlayStation®Store (PS Store) από PC, Tablet και Smartphone και στο PlayStation®4 (PS4™) σε 19 χώρες* (μεταξύ αυτών, η Αυστρία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες. Όταν οι πελάτες συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο PlayStation™Network (PSNSM), μπορούν πλέον να πιστώνουν το Wallet τους με paysafecard.

Η paysafecard προσφέρει μία ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη λύση πληρωμών βασιζόμενη στα μετρητά, η οποία είναι ιδανική για όσους δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, αναφέρει σχετικά με την εν λόγω συνεργασία: «Η συνεργασία με τους μεγαλύτερους παίκτες στον ψηφιακό κόσμο είναι ένας από τους στόχους μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτό το βήμα με ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Είναι μία αναγνώριση του οράματός μας και του προϊόντος μας ως μια ασφαλής και εύχρηστη μέθοδος πληρωμών και θα δώσει σε εκατομμύρια χρήστες τη δυνατότητα πληρωμής με paysafecard.»

* Αυτές οι χώρες είναι η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σουηδία, η Σλοβακία, η Ισπανία, η Τσεχία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κύπρος. Το «PlayStation» είναι σήμα κατατεθέν της Sony Computer Entertainment Inc.

Το «PS4» είναι εμπορική ονομασία της ίδιας εταιρείας. Όλες οι λοιπές εμπορικές ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και είναι μέλος του Ομίλου Paysafe Group Plc, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με το σύμβολο PAYS.

Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 42 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. Το 2015, η paysafecard κατέκτησε την πρώτη θέση στο Austrias Leading Company στην κατηγορία «Big Player».

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter , ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας και ρίξτε μια ματιά στην Υπηρεσία ενημέρωσης μέσων μας.

Robert Bauer, asoluto public + interactive relations | presse@paysafecard.com | +43 1 533 36 53-60