26.05.2014

Διπλή βράβευση για την paysafecard

Βιέννη, 26.05.2014 – Το 2014 δεν έφερε στην paysafecard.com Wertkarten AG, τον κορυφαίο πάροχο προπληρωμένων μέσων πληρωμή της Ευρώπης και μέλος του διεθνούς Ομίλου Skrill μόνο το Paybefore Awards Europe στη σειρά. Το The New Economy, ένα κορυφαίο επιχειρηματικό περιοδικό του Ηνωμένου Βασιλείου συμπεριέλαβε την εταιρεία στο Top 40 των πιο καινοτόμων εταιρειών στον κόσμο. Και οι δύο αυτές πρόσφατες βραβεύσεις υπογραμμίζουν την παγκόσμια ηγετική θέση της paysafecard στη διεθνή αγορά πληρωμών.

The New Economy 2013 Innovation 40

Το καταξιωμένο περιοδικό The New Economy με έδρα το Λονδίνο τιμά ετησίως με τη λίστα του "The New Economy 2013 Innovation 40" οργανώσεις και προσωπικότητες από διάφορους τομείς που προωθούν σημαντικά την οικονομική ανάπτυξη σε αναδυόμενες και αναπτυγμένες αγορές.

Φέτος η paysafecard διακρίθηκε ιδιαίτερα για τη νέα έκδοση του paysafecard App και τη λειτουργία του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard και με αυτόν τον τρόπο συγκαταλέγεται μεταξύ άλλων μεγάλων εταιρειών όπως η Samsung, η Nike, η Pixar, η Ford και η Spotify. Όλες οι εταιρείες της λίστας χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό πνεύμα, πάθος και καινοτομία.

Paybefore Awards Europe

Το Paybefore Awards Europe αποτελεί την κορυφαία διάκριση για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων στην παγκόσμια αγορά προπληρωμένων καρτών. Φέτος, η paysafecard διακρίθηκε στην κατηγορία „Consumer Champion“. Εκτός από την προστιθέμενη αξία για τον χρήστη, ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών, της λειτουργικότητας, της εξυπηρέτησης και της τιμής έπαιξε βασικό ρόλο για την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Τα προϊόντα της paysafecard έπεισαν στο σύνολό τους.

Η εορταστική τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της „All Payments Expo Europe“ στις 20 Μαΐου στο Don Carlos Resort und Spa στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια η paysafecard είχε τιμηθεί με τα Paybefore Awards Europe „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Best Consumer Value“.

«Η κατάκτηση δύο βραβείων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί μία ξεχωριστή διάκριση, η οποία αντικατοπτρίζει την καινοτόμο δύναμη και την υψηλή χρηστικότητα των προϊόντων μας» λέει ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard. «Βλέπουμε αυτά τα βραβεία ως αναγνώριση των 14 ετών εμπειρίας μας και ταυτόχρονα ως κίνητρο για να αναπτύξουμε και στο μέλλον φιλικές προς τον χρήστη λύσεις για την αγορά πληρωμών. Είναι υπέροχο να θεωρούμαστε ένας από τους καλύτερους παρόχους προπληρωμένων λύσεων για τις πληρωμές στο διαδίκτυο.»

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλωνστο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό καιτο Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100%θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.