11.06.2015

Η paysafecard χορηγός εκδηλώσεων της μεγαλύτερης εταιρείας eSport στον κόσμο, της ESL

Βιέννη, 11.06.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, ξεκινά μία στρατηγική χορηγιών στον τομέα του Digital Entertainment σε παγκόσμιο επίπεδο: Με την ESL, η paysafecard υποστηρίζει την μεγαλύτερη εταιρεία eSport στον κόσμο. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η ειδικός στις λύσεις Prepaid υποστηρίζει δύο από τα μεγαλύτερα Events της ESL One στην Φρανκφούρτη και την Κολωνία. Στα online τουρνουά συμμετέχουν περίπου 225.000 παίκτες και 54.000 ομάδες από όλες τις ηπείρους.

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, μιλά για αυτό το βήμα: «Τα ψηφιακά παιχνίδια έχουν γίνει αυτονόητο μέρος της καθημερινότητας. Και η paysafecard είναι ένα αυτονόητο μέρος αυτού του εικονικού κόσμου διασκέδασης, καθώς με την paysafecard οι πληρωμές για στοιχεία ή αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί το παιχνίδι. Όποιος έχει αυτό το χόμπι εκτιμά το γεγονός ότι μπορεί να επικεντρωθεί στην ουσία χωρίς να χρειάζεται να ασχολείται με άλλα πράγματα, όπως οι πληρωμές. Και σε αυτό συμβάλουμε ουσιαστικά με το Prepaid μέσο πληρωμής μας.»

Στις 20 και 21 Ιουνίου, χιλιάδες Fans του Dota 2 θα συμμετέχουν στην ESL One στη Φρανκφούρτη. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 250.000 δολάρια ΗΠΑ. Και στις 22 και 23 Αυγούστου σειρά έχει η μεγαλύτερη εκδήλωση Counter-Strike στον κόσμο, η οποία θα λάβει χώρα στην Κολωνία και θα παρέχει ξανά το μυθικό έπαθλο των 250.000 δολαρίων ΗΠΑ στο πλαίσιο της ESL One Cologne 2015.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και τo YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.

Η ESL, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία eSports στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο με πολλά οnline και οffline τουρνουά παιχνιδιών. Σε αυτά περιλαμβάνονται γνωστά διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά, όπως το Intel® Extreme Masters, το ESL One, το ESL Deutschlands Beste Gamer, το Starcraft® II World Championship Series, καθώς και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και συστήματα Matchmaking σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οι κορυφαίοι τελικοί διεξάγονται σε στάδια. Η ESL καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της τεχνολογίας παιχνιδιών, της διαχείρισης εκδηλώσεων, των πωλήσεων διαφήμισης και των τηλεοπτικών παραγωγών, προκειμένου να προωθήσει το οικοσύστημα των eSports σε όλα τα επίπεδα. Με γραφεία στη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Κίνα και τη Βόρεια Αμερική, η ESL αφήνει το αποτύπωμά της σε παγκόσμιο επίπεδο (www.eslgaming.com)