04.12.2014

Η paysafecard διακρίθηκε ως μία από τις “Austrian Leading Companies”

Βιέννη, 28.11.2014 – Στο πλαίσιο του 16ου διαγωνισμού „Austrian Leading Companies“ (ALC), η paysafecard, μέλος του διεθνούς Ομίλου Skrill, κατέκτησε την τρίτη θέση ως μία από τις πλέον επιτυχημένες εταιρίες στη Βιέννη στην κατηγορία „Big Player“. Η Αυστρία κατέταξε την paysafecard στη 10η θέση μεταξύ των μεγάλων επιχειρήσεων.

Το βραβείο απονεμήθηκε από την οικονομική εφημερίδα PwC Österreich και τον Αυστριακό Σύνδεσμο Πιστωτικής Προστασίας KSV 1870 και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον οικονομικό τομέα της Αυστρίας. Τα κυριότερα κριτήρια είναι η θέση των υποψηφίων στην οικονομία της Αυστρίας, η βιώσιμη ανάπτυξη και τα υγιή οικονομικά θεμέλια. Αφορά την αντικειμενικά επαληθεύσιμη σταθερότητα και την ασφάλεια για το μέλλον που πηγάζουν από την απόδοση των τελευταίων ετών. Το έπαθλο απονεμήθηκε στις 25.11.2014 στο πλαίσιο ενός Gala στο Palais Lichtenstein στη Βιέννη.

Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten GmbH: «Η επιτυχία μας στην παγκόσμια αγορά αποτελεί τη βάση της περαιτέρω ανάπτυξής μας. Όταν κατακτούμε διακρίσεις όπως το ALC Award, χαιρόμαστε φυσικά ιδιαίτερα. Η paysafecard είναι ένα από τα λίγα παγκόσμια Success Stories από την Αυστρία και η προβολή τέτοιων επιτευγμάτων είναι σημαντική. Το συγκεκριμένο έπαθλο συμβάλει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση αυτή.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency, «Best virtual or digital Program και «Top Digital Dollars και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution και «Consumer Champion. Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.