30.06.2014

Η paysafecard διατίθεται πλέον στο Περού και την Ουρουγουάη

Βιέννη, 30.06.2014 – Η paysafecard.com Wertkarten AG, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προπληρωμένων μέσων και μέλος του διεθνούς Ομίλου Skrill, συνεχίζει με συνέπεια την επέκτασή της σε νέες αγορές με το Περού και την Ουρουγουάη. Το προϊόν είναι διαθέσιμο στη Λατινική Αμερική, από το 2010 στο Μεξικό και από το 2009 στην Αργεντινή. Αυτές οι δύο νέες χώρες αποτελούν δύο ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες που χαρακτηρίζονται από τις καλύτερες συνθήκες για προπληρωμένες πληρωμές στο διαδίκτυο. Αυτή η επέκταση βασίζεται στη στρατηγική ανάπτυξης στις υπάρχουσες αγορές, με ταυτόχρονη είσοδο σε νέες αγορές που ευημερούν.

Το Περού και η Ουρουγουάη έχουν μεγάλες δυνατότητες για τις προπληρωμένες λύσεις

Το Περού έχει περίπου 30 εκατομμύρια κατοίκους και το ποσοστό χρήσης του διαδικτύου ανέρχεται σε σχεδόν 40%, ποσοστό αρκετά πάνω από το μέσο όρο της Λατινικής Αμερικής. Περίπου το 70% των Περουβιανών δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό και, ως εκ τούτου βασίζονται σε προπληρωμένες λύσεις για τις πληρωμές στον ψηφιακό κόσμο. Η paysafecard είναι διαθέσιμη εδώ, όπως και στις άλλες αγορές που σημειώνει μέχρι σήμερα μεγάλη επιτυχία, ως ένα ευρέως προσβάσιμο προπληρωμένο μέσο για μεγάλο εύρος χρήσεων. Αρχικά έχουν εξασφαλιστεί περισσότερα από 3.500 σημεία διάθεσης, τα οποία θα αυξηθούν σε 10.000 μέσα σε λίγους μήνες.

Η Ουρουγουάη είναι σαφώς μικρότερη από το Περού, όμως αποτελεί μια ιδιαίτερα ακμάζουσα και προσανατολισμένη προς το μέλλον χώρα. Η χώρα διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό πρόσβασης στο διαδίκτυο στη Λατινική Αμερική, με 71%. Μελέτες δείχνουν ότι η Ουρουγουάη είναι η χώρα με την ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο, η οποία ξεπερνά ακόμη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταυτόχρονα, το 76% των ενηλίκων δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό. Και εδώ η paysafecard διατίθεται ως γενικά προσβάσιμο προπληρωμένο μέσο. Η διάθεση γίνεται μέσω ενός αποκλειστικού συνεργάτη, ο οποίος διαχειρίζεται περίπου 5.000 σημεία διάθεσης.

Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten AG, αναφέρει για αυτό το νέο επίτευγμα: «Στη Λατινική Αμερική, το Περού και η Ουρουγουάη παρέχουν ιδανικές συνθήκες και εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες για το προϊόν μας. Αυτό ήταν που μας ενέπνευσε για το συγκεκριμένο βήμα. Στο πλαίσιο αυτό και με ισχυρούς τοπικούς συνεργάτες, συνεχίζουμε στοχευμένα την ανάπτυξή μας ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς. Μετά από αυτές τις δύο πρώτες χώρες του φιλόδοξου σχεδίου επέκτασής μας, θα ακολουθήσουν κι άλλες ώστε να μπορέσουμε σύντομα να έχουμε συνολική παρουσία στη Λατινική Αμερική.»

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλωνστο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό καιτο Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100%θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency, «Best virtual or digital Program και «Top Digital Dollars και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution και «Consumer Champion. Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.