13.05.2014

Η paysafecard δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας στη Βιέννη

Βιέννη, 08.05.2014 – Μετά το έτος-ρεκόρ 2013, η paysafecard.com Wertkarten AG, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα πληρωμής, συνεχίζει την ανάπτυξή της και επενδύει στην επέκταση της έδρας της στη Βιέννη. Η εκτεταμένη επέκταση το προηγούμενο έτος που συνοδεύτηκε από αύξηση των εσόδων κατά 13%, έκανε την αναδιάρθρωση αναγκαία. Σε νέες εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ., η εταιρεία εξασφαλίζει χώρο για επιπλέον 100 θέσεις εργασίας, και σύντομα 240 άτομα θα εργάζονται σε καινοτόμες λύσεις πληρωμής για τον ψηφιακό κόσμο. Ως 100% θυγατρική εταιρία, η προοδευτική στρατηγική ανάπτυξης και η επακόλουθη επέκταση των χώρων εργασίας υποστηρίζονται σημαντικά από τον Όμιλο Skrill. Στις αρχές Μαΐου και η Payolution, επίσης θυγατρική του Ομίλου Skrill, θα στεγαστεί στις νέες εγκαταστάσεις στη Βιέννη.

Μια διεθνής στρατηγική επιτυχίας

Με 116.400.000 ευρώ, η paysafecard σημείωσε το προηγούμενο έτος, το υψηλότερο σύνολο εσόδων στην ιστορία της εταιρείας. Αυτό οφείλεται επίσης στη συνεπή στρατηγική παγκοσμιοποίησης της ομάδας διαχείρισης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Udo Müller. Το πλέον πρόσφατο βήμα επέκτασης ήταν η δραστηριοποίηση σε μία νέα ήπειρο: Από το τέλος του 2013, οι ασφαλείς πληρωμές με paysafecard στο διαδίκτυο είναι δυνατές και «Down Under», δηλαδή στην Αυστραλία.

Η ανάπτυξη στις υπάρχουσες αγορές, συμβάλλει επίσης σημαντικά στην επιτυχία της εταιρείας.  Αυτή η ανάπτυξη περιλαμβάνει τη συνεχή αύξηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνεχή επέκταση των δικτύων διανομής , καθώς και τη στενή συνεργασία με διεθνείς εταίρους. Με στοχευμένες συνεργασίες με διεθνή ονόματα , όπως η Apple, η Google, η Amazon και η Microsoft, η paysafecard εξασφαλίζει τη σταθερά αυξανόμενη αποδοχή του όρου «Μετρητά στο διαδίκτυο» σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα όλων των μεγεθών για χρήστες από όλο τον κόσμο.

Επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο

Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, η paysafecard είναι πλέον ένας από τους πιο επιτυχημένους συνεργάτες για εταιρείες παγκόσμιου εύρους από την Αυστρία. Μέσω της επένδυσης στην πρόσληψη νέων υπαλλήλων, η πρώτη θέση της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά πληρωμών ενισχύεται συνεχώς.
Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten AG, αιτιολογεί την ταχεία αύξηση του προσωπικού ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση επαρκών ικανοτήτων και πόρων για την υλοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων, ιδεών και σχεδίων: «Βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες για τα προπληρωμένα μέσα πληρωμών μας , και τα στοιχεία ρεκόρ του περασμένου έτους αποδεικνύουν ότι έχουμε δίκιο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην ανάπτυξη και την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα μας, αναζητούμε συνεχώς ικανούς συναδέλφους που εργάζονται με πάθος για το όραμά μας να δημιουργούμε καινοτόμες δυνατότητες πληρωμών σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά.»

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), w ww.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλωνστο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό καιτο Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100%θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.