17.07.2014

Η paysafecard είναι διαθέσιμη σε όλα τα ΑΤΜ της PostFinance στην Ελβετία

Λουκέρνη, 03.07.2014 – Η paysafecard.com Wertkarten AG, η κορυφαία εταιρία της Ευρώπης στα προπληρωμένα μέσα και μέλος του διεθνούς Ομίλου Skrill, επεκτείνει τη συνεργασία της με την PostFinance. Το online προπληρωμένο μέσο paysafecard είναι άμεσα διαθέσιμο σε περίπου 1.000 ΑΤΜ σε ολόκληρη την Ελβετία 24 ώρες το 24ωρο. Ο πελάτης επιλέγει στο ΑΤΜ το ποσό των 25, των 75 ή των 150 CHF και λαμβάνει έναν 16ψήφιο κωδικό PIN. Με αυτόν τον κωδικό μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Το επιλεγμένο ποσό χρεώνεται απευθείας στο λογαριασμό του στην PostFinance.

Ο Marc Riedi, Διευθυντής της paysafecard.com Schweiz GmbH, δηλώνει ικανοποιημένος για την επέκταση της συνεργασίας με την PostFinance: «Η δυνατότητα αγοράς paysafecard στα ΑΤΜ παρέχει σε περίπου τρία εκατομμύρια ανθρώπους πρόσβαση σε ένα εύχρηστο και ασφαλές online προπληρωμένο μέσο πληρωμών.» Ήδη από τα τέλη του 2010 οι πελάτες της PostFinance μπορούν να αποκτούν paysafecard μέσω SMS, καθώς και μέσω του PostFinance-App. Τώρα μπορούν να κάνουν το ίδιο και στα ΑΤΜ της PostFinance.

Με την paysafecard μπορούν όλοι να αγοράσουν εύκολα και με ασφάλεια ψηφιακά αγαθά στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Η εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN της paysafecard αρκεί για πληρωμές σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Η προπληρωμένη κάρτα λειτουργεί σαν τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας για τα καρτοκινητά και είναι μεταξύ άλλων διαθέσιμη σε περίπτερα, ΑΤΜ και πολλά πρατήρια καυσίμων.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με πάνω από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency, «Best virtual or digital Program και «Top Digital Dollars και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution και «Consumer Champion. Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.

Marco Tomasina, Peter Bütikofer & Company AG, Schaffhauserstrasse 339, 8050 Zürich
Τηλ.: + 41 44 447 12 41 | mtomasina@buetikofer.ch |