14.01.2014

Η paysafecard είναι τώρα άμεσα διαθέσιμη και στη Λιθουανία

Βιέννη/Vilnius, 15.01.2014 – Η paysafecard.com Wertkarten AG συνεχίζει την παγκόσμια αναπτυξιακή της πορεία και στην αγορά της Βαλτικής. Από το 2010 κατέχει ήδη την πρώτη θέση στην αγορά προπληρωμένων μέσων πληρωμών στην Λετονία, ενώ με την Λιθουανία κάνει ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής σημασίας για την προώθησή της στις χώρες της Βαλτικής.

Από την ίδρυσή της το 2000, η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο της, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και εκπροσωπείται σήμερα σε ###COUNTRY### χώρες σε όλο τον κόσμο.

«Η επέκταση στη Λιθουανία δείχνει ότι παραμένουμε πεπεισμένοι για τις δυνατότητες των νέων αγορών. Επιπλέον, η ευρύτερη δυνατή διεθνής παρουσία, και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι ψηφιακά προηγμένες χώρες της Βαλτικής, συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία μας» αναφέρει ο Michael Müller, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard. «Ειδικά στην περιοχή αυτή, η ιδέα μας απολαμβάνει ιδιαίτερα μεγάλης ανταπόκρισης» προσθέτει ο Müller.

Το κεντρικό προϊόν paysafecard προσαρμόζεται λεπτομερώς στις τοπικές ιδιαιτερότητες: Έτσι, τα προϊόντα διατίθενται σε τοπικό νόμισμα και σε ονομαστικές αξίες των 20, 50, 100, 300 λίτας (σε ένα ευρώ αντιστοιχούν περίπου 3,5 λίτας). Τα αποκόμματα paysafecard διατίθενται αποκλειστικά μέσω τερματικών.

Η paysafecard στηρίζεται σε τοπικούς συνεργάτες

Η Ashburn αποτελεί έναν ισχυρό συνεργάτη διανομής για την paysafecard: Η συνεργασία επιτρέπει τη διάθεση της paysafecard μέσω του κρατικού δικτύου λαχείων μέσω της Perlo Paslaugos. Με περισσότερα από 2.000 τερματικά, η διανομή των 16ψήφιων κωδικών PIN είναι ουσιαστικά διαθέσιμη σε ολόκληρη τη χώρα. Τα τερματικά βρίσκονται κυρίως σε ταμεία σουπερ-μάρκετ και εμπορικών κέντρων, αλλά και σε αρκετά συνοικιακά καταστήματα.

«Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η διαθεσιμότητα στους πελάτες μας είναι εγγυημένη» λέει ο Michael Müller.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με πάνω από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Robert Bauer, δημόσιες + διαδραστικές σχέσεις | presse@paysafecard.com  | +43 1 533 36 53-60