20.11.2013

Η paysafecard επεκτείνεται στην Αυστραλία: Τώρα και οι «Down Under» πληρώνουν online

Βιέννη, 15.11.2013 – Η paysafecard.com Wertkarten AG που εδρεύει στη Βιέννη, ηγέτης της αγοράς προπληρωμένων μέσων πληρωμής στην Ευρώπη, συνεχίζει με την επέκταση στην Αυστραλία την επιτυχημένη αναπτυξιακή της πολιτική. Οι ασφαλείς πληρωμές με paysafecard στο διαδίκτυο χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού εισέρχονται τώρα σε μία χώρα που χρησιμοποιεί εντατικά το διαδίκτυο. Με ποσοστό χρήσης διαδικτύου που ξεπερνά το 90% του συνολικού πληθυσμού και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά e-commerce, η Αυστραλία είναι πρωτοπόρος στην ψηφιακή ανάπτυξη.

Ο Michael Müller, Διευθύνων σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten AG, αναφέρει για το νέο βήμα επέκτασης: «Μπαίνουμε στην αγορά της Αυστραλίας με εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, καθώς θεωρούμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητας για το prepaid μέσο πληρωμών μας. Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού εξακολουθεί να βασίζεται μόνο στα μετρητά. Οι Αυστραλοί εμμένουν επίσης σημαντικά στην ασφάλεια του διαδικτύου. Αυτό κάνει το προϊόν μας ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν με την paysafecard το ίδιο ασφαλώς, εύκολα και γρήγορα όπως με τα μετρητά.»

«Οι κλασσικές κάρτες prepaid επιβαρύνουν συχνά τους αυστραλούς πελάτες με πρόσθετα τέλη. Η paysafecard κάνει τη διαφορά – οι αγορές με paysafecard δεν επιβαρύνουν τους πελάτες με πρόσθετα τέλη ή έξοδα» προσθέτει ο Müller.

Ισχυρό δίκτυο από την αρχή

Χάρη στη συνεργασία με την epay και την Touch Networks, η paysafecard ξεκινά με ένα δίκτυο διάθεσης που ξεπερνά τα 12.000 σημεία πώλησης στην αγορά της Αυστραλίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο αριθμός των σημείων πώλησης και των συνεργατών διάθεσης θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 35 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Γίνετε fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και ακολουθήστε μας στο  Twitter.