31.05.2016

Η paysafecard και η χορηγία της E-Sports: Επόμενο «big bang» στην ESL One Cologne 2016

Βιέννη, 31 Μαΐου 2016 – Μετά την επιτυχή της συμμετοχή το 2015, η paysafecard, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς στον τομέα των prepaid online μέσων πληρωμών και μέλος του ομίλου Paysafe Group plc, παρέχει την εντατική της υποστήριξη και φέτος στην «κορυφαία κατηγορία» του κλάδου των eSports. Με την χορηγία στην ESL One Cologne 2016, η paysafecard χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο στον κόσμο «Counter Strike: Global Offensive» Event (08/07/2016 – 10/07/2016) και ταυτόχρονα ένα επίσημο τουρνουά Valve Major στην πρωτεύουσα των Gamers, την Κολονία, για να συναντήσει την Gaming Community ακριβώς εκεί που εκδηλώνει εντατικά το πάθος της. Ο ειδικός στα προπληρωμένα μέσα υποστηρίζει ακόμα ένα ESL One Event στο New Yorker Barclays Center στις 01/10/2016 – 02/10/2106.

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, μιλά για αυτό το βήμα στρατηγικής σημασίας: «Ήμασταν ήδη συνεργάτες της ESL και ένθερμοι υποστηρικτές της ευρωπαϊκής σκηνής στον τομέα των eSports. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να εμβαθύνουμε και να ενισχύσουμε αυτή τη σχέση. Η paysafecard κάνει τις πληρωμές των Gamers εύκολη, γρήγορη και ασφαλή - σαν να πληρώνουν με μετρητά, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικό λογαριασμό. Θέλουμε να προσφέρουμε στους Gamers τις καλύτερες υπηρεσίες και μας αρέσει να το κάνουμε σε συνεργασία με την ESL».

Ο Ulrich Schulze, VP Pro Gaming της ESL, συμπληρώνει: «Η paysafecard είναι ένας πολύτιμος χορηγός πολλών τουρνουά της ESL και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε στην ESL One Cologne 2016. Η paysafecard δεν προφέρει τίποτα λιγότερο από μία ουσιαστική συμβολή για κάθε εκδήλωση. Σαφώς αναμένουμε με ενθουσιασμό την προσφορά της εταιρείας στο τουρνουά στην αρένα LANXESS της Κολωνίας.»

Τα ψηφιακά παιχνίδια έχουν κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και κατά συνέπεια η παρουσία της paysafecard σε τουρνουά eSports αποφέρει έναν πλούτο πολύτιμων επαφών, οι οποίες συμβάλλουν επίσης στην παγκόσμια προβολή του ηγέτη της αγοράς.

Σχετικά με την ESL

Η ESL, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία eSports στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο με πολλά οnline και οffline τουρνουά παιχνιδιών. Σε αυτά περιλαμβάνονται γνωστά διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά, όπως το Intel® Extreme Masters, το ESL One, το ESL Deutschlands Beste Gamer, το Starcraft® II World Championship Series, καθώς και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και συστήματα Matchmaking σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οι κορυφαίοι τελικοί διεξάγονται σε στάδια. Η ESL καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της τεχνολογίας παιχνιδιών, της διαχείρισης εκδηλώσεων, των πωλήσεων διαφήμισης και των τηλεοπτικών παραγωγών, προκειμένου να προωθήσει το οικοσύστημα των eSports σε όλα τα επίπεδα. Με γραφεία στη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Κίνα και τη Βόρεια Αμερική, η ESL αφήνει το αποτύπωμά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.turtle-entertainment.com και το www.eslgaming.com.

Σχετικά με την paysafecard

Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση online πληρωμών, διαθέσιμη σε 43 χώρες και σε περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την paysafecard χωρίς να χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Το 16-ψήφιο paysafecard PIN είναι το μόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής πληρωμής. Η paysafecard, από την έδρα της στη Βιέννη, έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της αγοράς στις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αυστρία το 2000 και αποτελεί μέλος του Ομίλου Paysafe Group Plc. Οι μετοχές της Paysafe έχουν εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με το σύμβολο (PAYS.L).

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας και στην Υπηρεσία Μέσων.

Μάθετε περισσότερα στο www.paysafecard.com. Για να μάθετε περισσότερα για την Paysafe, επισκεφθείτε το www.paysafe.com.