26.05.2015

Η paysafecard και η FC Kaiserslautern υποστηρίζουν το ίδρυμα Fritz-Walter και το Παιδικό Χωριό SOS

Βιέννη, 21 Μαΐου 2015 – Έρανος paysafecard: «Κλωτσιές για Καλό Σκοπό» - Η paysafecard, μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο και κύριος χορηγός της FC Kaiserslautern, υποστηρίζει το ίδρυμα Fritz-Walter και το Παιδικό Χωρίο SOS στο Eisenberg. Το ίδρυμα έλαβε 2.500 ευρώ, ενώ το Παιδικό Χωριό SOS έλαβε από την paysafecard δωρεές, καθώς και ένα κουπόνι για την αγορά αναρριχητικού εξοπλισμού αξίας 4.500 ευρώ. Το ήμισυ των χρημάτων που δόθηκαν στο ίδρυμα συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της επιτυχημένης δράσης «Κλωτσιές για Καλό Σκοπό», όπου δημοπρατήθηκαν τέσσερις υπογεγραμμένες φανέλες των παικτών Schindele, Orban, Löwe και Matmour της FCK. Η εταιρεία διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Στις 20 Μαΐου 2015 ακολούθησε η συνέχεια της δράσης: Μετά την προπόνηση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας, ο CEO της paysafecard, Udo Müller, παρέδωσε την επιταγή σε έναν εκπρόσωπο του ιδρύματος Fritz-Walter. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε μαζί με δύο παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων το γειτονικό Παιδικό Χωρίο SOS. Εδώ και μερικά χρόνια η FCK υποστηρίζει μέσω του κοινωνικού της προγράμματος, Betze-Engeln, το Παιδικό Χωρίο SOS στο Eisenberg. Μια ενθουσιασμένη ομάδα παιδιών και εφήβων ανέμενε εκεί με ανυπομονησία την επίσκεψη των παικτών και της ομάδας της paysafecard προκειμένου να πάρουν αυτόγραφα των αγαπημένων τους παικτών, καθώς και φανέλες, δώρα και μπάλες.

Η συγκεκριμένη δράση έδωσε μεγάλη χαρά τόσο στους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι κάνουν μια σημαντική κοινωνική συνεισφορά, όσο και στην paysafecard.

Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard: «Οι δωρεές μας αποσκοπούν στην προώθηση της αθλητικής και κοινωνικής ένταξης των νέων με την υποστήριξη του ιδρύματος Walter Fritz. Με τη διεθνή επέκταση της paysafecard κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους συνεργάτες και πελάτες σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι άνθρωποι. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβάλλουμε με τη δράση μας και να ενισχύουμε το ίδρυμα Fritz-Walter και το Παιδικό Χωριό SOS στο έργο τους για την κοινωνική ανάπτυξη των νέων και των παιδιών, η οποία προωθείται ιδιαίτερα μέσα από τον αθλητισμό.»

Σχετικά με το ίδρυμα Fritz-Walter

Ιδρύθηκε το 1999 από το Κρατίδιο της Ρηνανίας, τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την FC Kaiserslautern και τον ίδιο τον Fritz Walter και υποστηρίζει την προώθηση της γενικής ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό, στηρίζει μέτρα για την κοινωνική ένταξη των νέων και συμβάλλει στη βελτίωση των διεθνών σχέσεων, ιδίως στις χώρες της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Σχετικά με το Παιδικό Χωρίο SOS

Το Παιδικό Χωρίο SOS στο Pfalz ασχολείται εδώ και σχεδόν 60 χρόνια με τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τα δικαιώματα των παιδιών. Το επίκεντρο των εργασιών του αφορά ορφανά ή παραμελημένα αγόρια και κορίτσια και μειονεκτούσες οικογένειες. Μια μητέρα SOS - ή ακόμα και ένας πατέρας SOS - αποτελεί τον πυρήνα κάθε οικογένειας του Παιδικού Χωριού. Ενθαρρύνει τα παιδιά και τους παρέχει καταφύγιο και στοργή. Πέντε ή έξι παιδιά, φυσικά αδέλφια ή μέλη της ίδιας οικογένειας του Παιδικού Χωριού ζουν μαζί σε ένα σπίτι, όπου όλοι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Τα σπίτια σχηματίζουν ένα χωριό που προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον και μια ζωντανή κοινότητα σε παιδιά και εφήβους. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν συχνά ψυχολογικά τραύματα και έχουν βιώσει αρνητικές εμπειρίες. Τα παιδιά μπορούν να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και πάλι.

Η ζωντανή κοινότητα διαμορφώνει το Παιδικό Χωριό Pfalz στο Eisenberg και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Εδώ και πέντε δεκαετίες το Παιδικό Χωριό και η πόλη αναπτύσσονται μαζί χωροταξικά και κοινωνικά. Τα παιδιά του Eisenberg επισκέπτονται το νηπιαγωγείο στο Παιδικό Χωριό, ενώ δεκάδες παιδιά επισκέπτονται το Χωρίο κάθε απόγευμα για να παίξουν. Τα παιδιά του Παιδικού Χωριού συμμετέχουν στη ζωή της πόλης και λαμβάνουν μέρος σε πολλές ομάδες του Eisenberg. Όλα πήγαν ή πάνε στο σχολείο της πόλης, ενώ πολλά από αυτά λαμβάνουν εδώ και στη γύρω περιοχή την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Στη Γερμανία υπάρχουν 15 Παιδικά Χωριά SOS. 122 οικογένειες των Παιδικών Χωριών φροντίζουν επί του παρόντος 650 παιδιά. Από την ίδρυση του Συνδέσμου Παιδικών Χωριών SOS, 5.167 παιδιά έχουν βρει ένα νέο σπίτι στα γερμανικά Παιδικά Χωριά SOS. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ιδιωτικά, πολιτικά και θρησκευτικά ανεξάρτητα κοινωνική δίκτυα. Ως εκ τούτου, τα Παιδικά Χωριά SOS εξαρτώνται από δωρεές:

SOS-Kinderdorf Pfalz
Sparkasse Donnersberg
IBAN DE70 ******************* 26
BIC MALADE51ROK

Η FC Kaiserslautern υποστηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS εδώ και πολλά χρόνια μέσω του κοινωνικού της προγράμματος, Betze-Engel.

Σχετικά με την paysafecard

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.