28.01.2016

Η paysafecard κυκλοφορεί νέο App – ακόμα περισσότερες υπηρεσίες για «Μετρητά στο Διαδίκτυο»

Βιέννη, 28 Ιανουαρίου 2016 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο Διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του ομίλου Paysafe Group Plc, προσάρμοσε οπτικά το App της στις απαιτήσεις των χρηστών μέσω εκτεταμένων Usability Tests, ενώ ταυτόχρονα προσέθεσε επιπλέον υπηρεσίες και σύγχρονες λειτουργίες.

Η πρακτική λειτουργία scan2pay επιτρέπει εύκολες πληρωμές μέσω του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard και μέσω της σάρωσης ενός κωδικού QR που εμφανίζεται στο παράθυρο πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η επιβεβαίωση πληρωμής γίνεται είτε με εισαγωγή του προσωπικού κωδικού ασφαλείας είτε με ηλεκτρονική σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος που διασφαλίζει μία γρήγορη και ταυτόχρονα ασφαλή διαδικασία πληρωμής.

Όλες οι βασικές λειτουργίες προβάλλονται στην οθόνη του App και ο χρήστης μπορεί να επιλέγει άμεσα την επιθυμητή υπηρεσία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες:

• Πληρωμές μέσω κινητού μέσω της λειτουργίας σάρωσης κωδικού QR scan2pay
  • Αναζήτηση σημείων πώλησης με τη λειτουργία Augmented-Reality 360° paysafecard, η οποία προβάλει τα σημεία πώλησης κοντά στην περιοχή του χρήστη σε μορφή 360°
  • Ερώτηση υπολοίπου για τον πλήρη έλεγχο όλων των δαπανών
  • Σύνδεση στον λογαριασμό πληρωμών my paysafecard για τη συνολική διαχείριση του διαθέσιμου υπολοίπου

Επιπλέον χαρακτηριστικά που διατίθενται στο App είναι τα ακόλουθα:

• Smartwatch (Google Wear) για την αναζήτηση των πλησιέστερων σημείων πώλησης
  • Βοήθεια & Πληροφορίες: Όλες οι απαντήσεις στις σημαντικότερες ερωτήσεις σχετικά με την paysafecard
  • Δράσεις και Διαγωνισμοί

Η paysafecard, ένας από τους παγκόσμιους οδηγούς της ψηφιακής ανάπτυξης, ήταν φυσικό να εφαρμόσει την εξέλιξη αυτής της εφαρμογής αποκλειστικά με τη δική της τεχνογνωσία και τη δική της ομάδα. Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, βλέπει πολύ θετικά αυτό το βήμα: «Η χρήση του Διαδικτύου και όλων των πτυχών του μέσω φορητών συσκευών αναπτύσσεται ραγδαία. Οι διαδικασίες πληρωμής περιλαμβάνουν επίσης τις προσφορές της Ψηφιακής Διασκέδασης και η paysafecard είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως μέθοδος πληρωμής.

Το paysafecard App έχει κεντρική σημασία για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών μας. Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύσαμε εντατικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του App μας.» Το ερευνητικό ινστιτούτο Gartner and Jupiter εκτιμά ότι 450 εκατομμύρια χρήστες θα χρησιμοποιήσουν το 2016 φορητές συσκευές για διαδικασίες πληρωμών, ενώ η Bank of America υπολογίζει το ποσό των συναλλαγών μέσω φορητών συσκευών σε 721 δις δολάρια για το 2016. Η paysafecard είναι στην καρδιά των εξελίξεων με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για σκοπούς ταυτοποίησης: Σύμφωνα με τη γερμανική ένωση Bitkom, αυτές οι διαδικασίες είναι ήδη απολύτως αποδεκτές από το 58% των χρηστών, ενώ στις νεότερες ομάδες χρηστών (14-29 ετών) αυτό το ποσοστό ανέρχεται στο 67%.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και είναι μέλος του Ομίλου Paysafe Group Plc., ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με το σύμβολο PAYS.

Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 42 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε κατά το έτος 2014 την paysafecard στις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. Το 2015, η paysafecard κατέκτησε την πρώτη θέση στο Austrias Leading Company στην κατηγορία «Big Player».

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ καθώς και στο YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter , ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog  μας και ρίξτε μια ματιά στην Υπηρεσία ενημέρωσης μέσων μας.