17.04.2015

Η paysafecard κυκλοφορεί στη Νέα Ζηλανδία

Βιέννη/Ουέλινγκτον, 16.04.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, συνεχίζει την επέκτασή της στη Νέα Ζηλανδία. Το προϊόν διατίθεται στην Αυστραλία από το 2013. Με την επέκταση στη σημαντική αγορά της Νέας Ζηλανδίας, προστίθεται μια ψηφιακή κοινωνία της πληροφορίας, η οποία χρησιμοποιεί το Internet καθώς και τα smartphone ιδιαίτερα έντονα και, επομένως, έχει όλα τα διαπιστευτήρια για προπληρωμένες λύσεις.

Περισσότερο από το 87% των 4,4 εκατομμυρίων Νεοζηλανδών χρησιμοποιεί ενεργά το διαδίκτυο, ενώ η χρήση κινητών συσκευών φτάνει το 100%. Σε αγορές με παρόμοια σύσταση, στις οποίες κυκλοφόρησε η paysafecard στο παρελθόν, η ταχεία αύξηση της χρήσης της έδειξε ότι υπάρχει υψηλή ζήτηση για το συγκεκριμένο προπληρωμένο μέσο πληρωμής. Σε αυτό το πλαίσιο, η paysafecard αναμένει υψηλή ζήτηση και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, μιλά για αυτό το νέο βήμα επέκτασης: «Η Νέα Ζηλανδία είναι μια προηγμένη κοινωνία της πληροφορίας και, ως εκ τούτου, σύμφωνα με την εμπειρία μας, ιδιαίτερα ανοικτή στις γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές στο διαδίκτυο. Για αυτό το λόγο, θεωρούμε ότι οι πελάτες θα υποδεχθούν την paysafecard ως μία ενδιαφέρουσα και πολυαναμενόμενη λύση Prepaid. Επιπλέον, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η paysafecard κατακτά με τη Νέα Ζηλανδία την 40η χώρα κυκλοφορίας της. Πρόκειται για μία από τις πλουσιότερες οικονομίες και ταυτόχρονα μία από τις πρωτοπόρες χώρες στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Η paysafecard ως ένα ουσιαστικό μέρος του ψηφιακού κόσμου ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσει πολύ σύντομα μια ισχυρή θέση στην τοπική αγορά.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 480.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.