27.08.2013

Η paysafecard κυκλοφορεί το App με νέα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες

Βιέννη, 22.08.2013 - Η νέα έκδοση του δωρεάν paysafecard App για συσκευές Android και iOS διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό, πρακτικά χαρακτηριστικά και πολλές πρόσθετες υπηρεσίες. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τα PIN ακόμη πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια με το νέο paysafecard App - όταν και όπου επιθυμούν.

Ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα με το my paysafecard:
Με το αναβαθμισμένο paysafecard App, οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση στο my paysafecard. Με το my paysafecard, η paysafecard, η κορυφαία εταιρία της Ευρώπης στα online προπληρωμένα μέσα πληρωμής, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται online τους κωδικούς PIN της paysafecard. Οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο των λογαριασμών τους, καθώς και των προηγούμενων συναλλαγών τους έτσι ώστε να έχουν πάντα πλήρη έλεγχο των δαπανών τους.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά:
- πρακτική λειτουργία QR-Scan
- αναζήτηση ηλεκτρονικού καταστήματος
- επιπλέον γλώσσες μενού
- περισσότερα νέα και δράσεις

Το νέο paysafecard App είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους χρήστες συσκευών Android, iPhone και iPad. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το paysafecard App της paysafecard θα βρείτε στο  www.paysafecard.com/el-gr/products/app/.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 33 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Γίνετε fan στο Facebook επισκεφτείτε μας στο Google+ και ακολουθήστε μας στο Twitter.