14.05.2014

Η paysafecard λανσάρει τον επιτυχημένο online λογαριασμό πληρωμών my paysafecard τώρα και στην Κροατία

Βιέννη, 19.05.2014 – Η paysafecard.com Wertkarten AG, ηγέτης στην αγορά των online προπληρωμένων λύσεων στην Ευρώπη και μέρος του διεθνούς ομίλου Skrill, συνεχίζει με συνέπεια την εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξής της και προσφέρει τον online λογαριασμό πληρωμών my paysafecard και στην Κροατία. Η Κροατία υπόσχεται τεράστιες δυνατότητες για το my paysafecard, δεδομένου ότι το μέσο πληρωμής paysafecard σημειώνει ήδη επιτυχία στην αγορά της.

Το my paysafecard είναι πρακτικό – και ταυτόχρονα δωρεάν!
Οι πελάτες πιστώνουν τα 16ψήφια των κωδικών PIN της paysafecard που αγοράζουν στον προσωπικό τους online λογαριασμό my paysafecard. Στη συνέχεια, οι πληρωμές δεν πραγματοποιούνται με την εισαγωγή του κωδικού PIN, αλλά απολύτως απλά από αυτόν τον online λογαριασμό πληρωμών με την εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Το my paysafecard δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό, αλλά αποτελείται εξ ολοκλήρου από τα αντίστοιχα ποσά που έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό με τα PIN της paysafecard.

Το my paysafecard προσφέρει στους πελάτες πλήρη εικόνα και ενημέρωση σχετικά με το υφιστάμενο υπόλοιπο και τις πρόσφατες κινήσεις. Εξαιρετικά πρακτικό: Το σύστημα επιτρέπει την χρήση περισσότερων από ένα PIN για μία πληρωμή, και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τυχόν μικρά υπόλοιπα. Το μέσο πληρωμής paysafecard, καθώς και ο online λογαριασμός πληρωμών my paysafecard στο https://www.paysafecard.com/hr-hr είναι δωρεάν για τους χρήστες.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα:Το πρόγραμμα επιβράβευσης my PLUS, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους χρήστες του my paysafecard. Οι πόντοι που συγκεντρώνουν οι πελάτες με κάθε συναλλαγή ανταλλάσσονται με μοναδικά Rewards – όπως για παράδειγμα αποκλειστικές προσφορές σε πολλά γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα. Το my PLUS αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από την paysafecard.

Δύο διαθέσιμες επιλογές
Όπως και στις περισσότερες άλλες χώρες, τόσο η βασική έκδοση, όσο και η έκδοση Unlimited προσφέρονται και στην Κροατία:

• Standard: Όριο πληρωμών έως 19.000 κούνα Κροατίας (αντιστοιχούν σε 2.500 ευρώ)
  • Unlimited: Κανένα όριο πληρωμών – αυτή η έκδοση προϋποθέτει απόδειξη διεύθυνσης και ταυτότητας

Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten AG, αναφέρει για αυτό το βήμα: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε τον μοναδικό λογαριασμό πληρωμών my paysafecard σε όλες τις χώρες όπου διατίθεται η paysafecard. Με την έναρξη διάθεσης στην Κροατία έχουμε κάνει και πάλι ένα μεγάλο βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.»

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλωνστο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό καιτο Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100%θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.