03.09.2015

Η paysafecard – „Online-Cash“ κατακτά τη Μεγάλη Βρετανία

Λονδίνο, 3 Σεπτεμβρίου 2015 – Σύγχρονες μελέτες* δείχνουν ότι λιγότερο από το 5% των Βρετανών και Αμερικανών Millennials ηλικίας 16 έως 35 ετών έχουν εμπιστοσύνη στην ασφάλεια της ψηφιακής τους ταυτότητας. Παρόλα αυτά, είναι εντελώς απίθανο να στραφεί η νέα γενιά μακριά από τον Ψηφιακό Κόσμο. Για αυτόν τον λόγο, η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο, εστιάζει στα πλεονεκτήματα της χρήσης Online Cash, όπως τα paysafecard PINs.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, δραστηριοποιείται πλέον σε περισσότερες από 40 χώρες. Η δυνατότητα online πληρωμών χωρίς εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, έκανε την paysafecard ένα κορυφαίο εναλλακτικό μέσο ηλεκτρονικών πληρωμών. Ενώ πολλοί καταναλωτές εκτιμούν την ευκολία των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, λόγω των επαναλαμβανόμενων παραβιάσεων δεδομένων επιθυμούν όλο και περισσότερο να είναι βέβαιοι ότι τα στοιχεία της ταυτότητας και του λογαριασμού τους παραμένουν προστατευμένα και ως εκ τούτου επιλέγουν λύσεις, όπως το paysafecard PIN.

Μια πρόσφατη έρευνα** σε πελάτες της paysafecard σε διάφορες περιοχές του κόσμου έδειξε ότι σχεδόν τρεις στους τέσσερις (70,5 %) χρησιμοποιούν την υπηρεσία λόγω των πλεονεκτημάτων ασφαλείας που προσφέρει. Πάνω από τους μισούς (57,9 %) αξιολογούν ως πλεονέκτημα την ανωνυμία που προσφέρει η paysafecard. Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες (41,5%) είδαν ακόμα ένα πλεονέκτημα στη δυνατότητα του οικονομικού προγραμματισμού. Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για το 35% των ερωτηθέντων που δεν θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν έναν τραπεζικό λογαριασμό για τις online συναλλαγές τους.

Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές online

Η paysafecard είναι ένα προπληρωμένο μέσο, με το οποίο οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν online γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την paysafecard. Για την πληρωμή δεν απαιτείται εισαγωγή προσωπικών πληροφοριών ή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, και αυτό προσφέρει στους πελάτες του Διαδικτύου πρόσθετη ασφάλεια και ευελιξία.

Με τη διάθεση των paysafecard PIN σε περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι πελάτες μπορούν να κάνουν πληρωμές σε χιλιάδες γνωστά online καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε παιχνίδια, social media και κοινότητες και στους τομείς της μουσικής, του κινηματογράφου και της διασκέδασης.

Πώς λειτουργεί η paysafecard;

Η paysafecard λειτουργεί σαν τις προπληρωμές κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Οι πελάτες αγοράζουν paysafecard σε ένα σημείο πώλησης και χρησιμοποιούν το 16ψήφιο PIN για τις online πληρωμές τους. Τα ποσά της πληρωμής αφαιρούνται απλά από το διαθέσιμο υπόλοιπο της paysafecard, για το οποίο μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή μέσω του paysafecard App. Έτσι, οι πελάτες έχουν τον πλήρη έλεγχο των δαπανών τους και γνωρίζουν πάντα πόσα χρήματα έχουν ακόμα διαθέσιμα στην paysafecard τους.

Η εγγραφή στο paysafecard App είναι δωρεάν. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν πληρωμές στο Διαδίκτυο για όλες τις αγαπημένες τους μάρκες και υπηρεσίες με paysafecard, χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν στοιχεία λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας.

Η paysafecard στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η paysafecard διατίθεται στη Μεγάλη Βρετανία σε περισσότερα από 28.000 σημεία πώλησης. Οι χρήστες μπορούν να πιστώνουν τον λογαριασμό τους στο my paysafecard και online με νέα paysafecard PINs και να χρησιμοποιούν το paysafecard App.

Η ταχεία αύξηση της χρήσης του διαδικτύου από τους καταναλωτές οδηγεί σε μια αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακούς τρόπους πληρωμής – η paysafecard παρέχει στους καταναλωτές μία ασφαλή, γρήγορη και ευέλικτη εναλλακτική λύση έναντι των πληρωμών μέσω τράπεζας και πιστωτικής κάρτας. Είτε πρόκειται για εφήβους που δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, είτε για καταναλωτές που επιθυμούν την προστασία των στοιχείων τους – η paysafecard εισάγει στο διαδίκτυο όλα τα πλεονεκτήματα της πληρωμής με μετρητά.

*Intercede, Αύγουστος 2015 – Όλα τα στοιχεία βασίζονται σε ανεξάρτητη έρευνα σε 1.012 Αμερικανούς και 1.016 Βρετανούς καταναλωτές ηλικίας 16 έως 35 ετών. Η έρευνα ανατέθηκε στην Intercede και εκτελέστηκε από την Atomik Research τον Ιούνιο του 2015. Οι Millennials, επίσης γνωστοί ως Generation Y ή Ψηφιακοί Γηγενείς, είναι άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και τις αρχές του 2000.

** Έρευνα πελατών paysafecard 2015

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

H paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε κατά το έτος 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. H paysafecard κατατάχθηκε επίσης στους φιναλίστ στην κατηγορία Finance των Best of Mobile Awards 2015.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.