16.08.2013

Η paysafecard σπάει δύο ρεκόρ

Βιέννη, 12.08.2013 - Μόλις περίπου πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του προϊόντος, μεταξύ άλλων, στην Αυστρία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ελβετία 150.000 χρήστες χρησιμοποιούν ήδη το my paysafecard και απολαμβάνουν ευκολότερες πληρωμές στο διαδίκτυο. Με το my paysafecard η paysafecard, η κορυφαία εταιρία της Ευρώπης στα online προπληρωμένα μέσα πληρωμής, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να διαχειρίζονται online τους κωδικούς PIN της paysafecard. Επίσης, στο my paysafecard είναι δυνατός ο συνδυασμός πολλών PIN. Ταυτόχρονα οι χρήστες έχουν πάντα τον έλεγχο του υπολοίπου τους και των συναλλαγών τους.

Με το my paysafecard μπορείς να πραγματοποιείς online πληρωμές με μια κίνηση!

Οι πελάτες του my paysafecard μπορούν να πληρώνουν εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους. Το my paysafecard συνδυάζει αυτόματα τα διαθέσιμα PIN της paysafecard για κάθε πληρωμή. Αυτό εξασφαλίζει την εξάντληση όλων των υπολοίπων των κωδικών PIN. Η εγγραφή στο my paysafecard είναι δωρεάν. Επιπλέον, δεν απαιτείται εισαγωγή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού.

Ιστορία επιτυχίας στον κόσμο των Social Media!

Η paysafecard έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ και τώρα χαιρετίζει 500.000 fans στο Facebook. Η paysafecard υπερδιπλασίασε τον αριθμό των fans στο Facebook μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Αυτό οφείλεται στην στοχευμένη στρατηγική στον τομέα των Social Media: Εκτός από συνεχείς ενημερώσεις και ελκυστικούς και συναρπαστικούς διαγωνισμούς, η paysafecard προσφέρει μέσω της σελίδας της στο Facebook μια ματιά στα παρασκήνια της εταιρίας και ζητά τακτικά τη γνώμη των χρηστών της. Η συνεχής επικοινωνία με τους fans της paysafecard είναι στο επίκεντρο της προσοχής!

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 33 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης στην Ευρώπη και την Αμερική. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Γίνετε fan στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+  και ακολουθήστε μας στο Twitter

Robert Bauer, δημόσιες + διαδραστικές σχέσεις | presse@paysafecard.com |
+43 1 533 36 53-60