21.07.2015

Η paysafecard στην gamescom 2015

Βιέννη, 21.07.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, θα είναι επίσης παρούσα και το 2015, από τις 5 έως τις 9 Αυγούστου στην gamescom, το μεγαλύτερο εκθεσιακό Eventhighlight interactive παιχνιδιών στην Κολωνία, με περισσότερους από 700 εκθέτες από 47 χώρες και περισσότερους από 335.000 επισκέπτες. Η paysafecard έχει εδραιωθεί στον τομέα των Online Games, καθώς οι Gamers αναζητούν ένα εύχρηστο, γρήγορο και ασφαλές μέσο πληρωμών.

Με δύο περίπτερα - στους τομείς B2B και B2C – η paysafecard εκπροσωπείται στον τομέα business (5.8 – 7.8.2015) και στον τομέα entertainment (5.8. – 9.8.2015) από μία ικανότατη ομάδα.

B2B – Business meets Business

Από τις 5.8. έως τις 7.8.2015 δεν θα παρουσιαστούν μόνο τα πολύπλευρα προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα ευρύ κοινό, αλλά θα λάβει επίσης χώρα ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και τις νέες εξελίξεις στον τομέα των πληρωμών.

Στις 6.8.2015 η paysafecard διοργανώνει ένα Business Breakfast στην αίθουσα GlobalCollect, ενώ το βράδυ φτιάχνει τη διάθεση με ένα πάρτι με φαγητό και ποτά, DJ και ομιλίες.

B2C – Enjoy your moment of online entertainment

Ακριβώς όπως το σλόγκαν της gamescom, „Celebrate the games“, το περίπτερο στον τομέα των τελικών πελατών μετατρέπεται σε μία interactive paysafecard Αρένα, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ανταγωνίζονται live ανά δύο. Μοναδικά έπαθλα και δεκάδες Goodies περιμένουν τους επισκέπτες – και μάλιστα προκαταβολικά: Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της gamescom, οι συνδρομητές του Ενημερωτικού Δελτίου της paysafecard θα λάβουν έναν κωδικό κουπονιού για ένα ειδικό πακέτο Goodie, το οποίο θα μπορούν να παραλάβουν προσωπικά από το περίπτερο της paysafecard. Και φυσικά θα υπάρξει μία καταιγίδα από φλας: Στις 7.8. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία φωτογράφιση με μία από τις πλέον ταλαντούχες Cosplayers της Γερμανίας.

Πού θα μας βρείτε:

B2B: Αίθουσα 2.2 – Περίπτερο C013 (5.8.-7.8.2015)
B2C: Αίθουσα 9.1 – Περίπτερο A-040 (5.8.-9.8.2015)

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

H paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε κατά το έτος 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. H paysafecard κατατάχθηκε επίσης στους φιναλίστ στην κατηγορία Finance των Best of Mobile Awards 2015.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.