31.03.2014

Η paysafecard ξεκινάει το Πρόγραμμα επιβράβευσης my PLUS

Βιέννη, 03.04.2014 –Η paysafecard, ο ευρωπαϊκός ηγέτης στις προπληρωμένες λύσεις για πληρωμές στο διαδίκτυο, ξεκίνησε με το my PLUS ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πελάτες του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard. Το my PLUS είναι ήδη διαθέσιμο στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία, καθώς και σε 24 ακόμα χώρες*, όπου διατίθεται ήδη ο δωρεάν online λογαριασμός πληρωμών. Το my paysafecard προσφέρει στους εγγεγραμμένους πελάτες δεκάδες πλεονεκτήματα στη διαχείριση και την χρήση των 16ψήφιων κωδικών PIN της paysafecard. Επιπλέον, το my PLUS παρέχει μοναδικά Rewards και αποκλειστικές προσφορές στους πιστούς πελάτες. Η δομή, η εφαρμογή και το εύρος των προνομίων κάνουν το my PLUS μία μοναδική προσφορά στον κλάδο των online προπληρωμένων λύσεων.

Έτσι λειτουργεί το my PLUS:
Οι πελάτες του my paysafecard συγκεντρώνουν PLUS points για κάθε συναλλαγή πληρωμής. Μέσω τακτικών δραστηριοτήτων, όπως η καθημερινή σύνδεση στον online λογαριασμό πληρωμών my paysafecard ή η εγγραφή στο Ενημερωτικό Δελτίο, λαμβάνουν επιπλέον Level Points. Τα Level Points είναι απαραίτητα για να ανέβουν σε υψηλότερο Level στο my PLUS. Όσο ανεβαίνουν Level στο my PLUS τόσο πιο αποκλειστικά γίνονται τα προνόμια. Στο my PLUS Shop ο πελάτης ανταλλάσσει τα PLUS points που έχει συγκεντρώσει με μοναδικά Rewards, όπως για παράδειγμα ειδικές προσφορές σε δεκάδες γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το my PLUS αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε από την paysafecard. Το online πρόγραμμα επιβράβευσής μας δοκιμάστηκε αρχικά από περισσότερους από 5.000 χρήστες του my paysafecard, και οι εμπειρίες και οι απόψεις τους συνέβαλαν στην κυκλοφορία της τελικής έκδοσης.

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, μιλά για αυτό το βήμα: «Η επιτυχία της paysafecard είναι δυνατή μόνο εφόσον έχουμε πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες. Το 2013 πραγματοποιήσαμε περίπου 68 εκατομμύρια συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο εκατόν είκοσι άτομα ανά λεπτό πραγματοποιούσαν πληρωμές με paysafecard σε όλο τον κόσμο. Με το Πρόγραμμα επιβράβευσης my PLUS θέλουμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι εκτιμούμε την αφοσίωσή τους στην online προπληρωμένη λύση που παρέχουμε. Η πολυετής μας εμπειρία μας βοηθά να κατανοούμε τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε τα Rewards που επιθυμούν πραγματικά. Σε γενικές γραμμές, τα προγράμματα επιβράβευσης είναι σπάνια στον τομέα των προπληρωμένων λύσεων. Για αυτό το λόγο χαιρόμαστε πραγματικά που δημιουργούμε μία νέα τάση στην αγορά, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση των πελατών και παρέχοντάς τους πραγματικά πλεονεκτήματα.»

*το my Plus είναι διαθέσιμο και στις 27 χώρες όπου διατίθεται ο online λογαριασμός πληρωμών my paysafecard, δηλαδή σε Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, ΣλοβενίαΙσπανία, Τσεχία, Ουγγαρία και Κύπρο.