26.02.2014

Η συνεργασία με την paysafecard επιτρέπει την πίστωση μετρητών στο Skrill Digital Wallet

Λονδίνο, 27.02.2014 – Η Skrill, ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πελάτες μπορούν να πιστώνουν το Skrill Digital Wallet τους με paysafecard. Η συνεργασία, που ακολούθησε μετά την εξαγορά της paysafecard από τον Όμιλο Skrill στις αρχές του 2013, επιτρέπει στους χρήστες του Skrill Digital Wallet να πιστώνουν χρήματα στο Wallet τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες πίστωσης του Wallet.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν paysafecard σε περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Μετά την αγορά, οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα στο Skrill Digital Wallet τους απευθείας μέσω του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard. Αρχικά επιτρέπονται μεταφορές ποσών έως 300 €/250 £ ημερησίως. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων τους, οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν έως 1.000 €/850 £ ημερησίως και έως 3.000 €/2.500 £ εντός διαστήματος 30 ημερών.

Μετά την μεταφορά χρημάτων με paysafecard, τα χρήματα είναι διαθέσιμα για την πραγματοποίηση πληρωμών σε όλους τους εμπόρους που δέχονται πληρωμές μέσω Skrill. Είναι επίσης δυνατές οι μεταφορές χρημάτων στα Skrill Digital Wallets άλλων πελατών. Οι πελάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερο έλεγχο των χρημάτων τους καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δεν χρησιμοποιούνται στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.

Stuart Gregory, Αντιπρόεδρος Digital Wallet στην Skrill:«Σε έναν κόσμο, όπου οι ψηφιακές συναλλαγές αυξάνονται διαρκώς, η συνεργασία της Skrill και της paysafecard δημιουργεί τις ίδιες προϋποθέσεις για όλους ώστε ακόμα και οι καταναλωτές να μπορούν να επωφελούνται από τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω του διαδικτύου χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.»

Η paysafecard διατίθεται σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, πρατήρια και περίπτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.skrill.com ή το www.paysafecard.com.

Σχετικά με την Skrill

Η Skrill είναι ένα από τα μεγαλύτερα online συστήματα πληρωμών στην Ευρώπη, ενώ με πάνω από 36 εκατομμύρια κατόχους λογαριασμού συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ανεξάρτητων παρόχων υπηρεσιών eWallet στον κόσμο. Αυτή η λύση επιτρέπει σε κάθε πελάτη που διατηρεί λογαριασμό στη Skrill να πραγματοποιεί πληρωμές στο διαδίκτυο εύκολα και με ασφάλεια χωρίς παροχή τραπεζικών στοιχείων, καθώς και να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα online με χαμηλό κόστος. Η Skrill έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει την κορυφή στον τομέα των online πληρωμών.

Το παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών της Skrill παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε περισσότερες από 100 επιλογές πληρωμών σε περισσότερες από 200 χώρες και σε 40 νομίσματα. Έτσι, με την Skrill όλοι μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Skrill PR Team της The Red Consultancy: +44 (0)207 025 6400 / SkrillTeam@redconsultancy.com

Σχετικά με την paysafecard

Η paysafecard.com Wertkarten AG (paysafecard-Holding) - www.paysafecard.com - εδρεύει στη Βιέννη και διατηρεί θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Σήμερα το κεντρικό προϊόν paysafecard είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε ###COUNTRY### χώρες σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μία prepaid λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Δεν χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός ή πιστωτική κάρτα. Για τις συναλλαγές πληρωμής το μόνο που απαιτείται είναι ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard. Χιλιάδες online shop υποστηρίζουν την paysafecard. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard, η εταιρία είναι ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών. Το 2012 η paysafecard κατάκτησε στα Paybefore Awards τους τίτλους «Best Digital Currency» και «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η διάκριση στην κατηγορία «Best Consumer Value».