24.07.2015

Η Ukash γίνεται paysafecard

Λονδίνο, Ιούλιος 2015 - Ένταξη της προσφοράς σε ένα ενιαίο εμπορικό σήμα από τις 31 Αυγούστου 2015 - Μετά την εξαγορά της Ukash από την paysafecard στις αρχές του έτους, η Ukash γίνεται τώρα paysafecard. Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, ανακοινώνει ότι τα κουπόνια Ukash στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αντικατασταθούν στις 31 Αυγούστου 2015 από PIN της paysafecard. Η paysafecard είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και πολλά χρόνια και προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα καινοτόμους online λογαριασμούς και προσβάσιμο όλο το εικοσιτετράωρο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε πολλές γλώσσες. Τα κουπόνια Ukash μπορούν να εξαργυρώνονται σε Online Shops μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Η paysafecard είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση για την πληρωμή ψηφιακών αγαθών και υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να παρέχουν καμία προσωπική πληροφορία ή στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας για τις πληρωμές σε Online Shops. Με την paysafecard, οι έμποροι λιανικής και οι συνεργάτες μας απευθύνονται σε καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την παγκόσμια παρουσία της paysafecard, καθώς από την πρόσβαση σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα όπου η paysafecard γίνεται αποδεκτή ως μέθοδος πληρωμής. Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι γνωστή για τις καινοτόμες λύσεις και μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών, όπως η εφαρμογή για κινητά και η διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και σε πολλές γλώσσες υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Ως εκ τούτου, η μετατροπή της Ukash σε paysafecard προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες και τους εμπόρους.

Με μια ευρεία εκστρατεία διασφαλίζεται ότι όλοι οι έμποροι που πωλούν σήμερα κουπόνια Ukash, καθώς οι πελάτες της Ukash, θα ενημερωθούν για τις επικείμενες αλλαγές. Μεταξύ άλλων, παρέχονται πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ukash και προωθούνται μέσω άμεσων εκστρατειών μάρκετινγκ. Τον Αύγουστο θα διεξαχθεί επίσης ένα πρόγραμμα για τους εμπόρους, στο πλαίσιο του οποίου τα σημεία πώλησης θα λάβουν νέο υλικό POS και πληροφορίες σχετικά με την paysafecard για να το προωθήσουν στους πελάτες τους.

Επιπλέον, τον Αύγουστο θα ξεκινήσει μια προωθητική εκστρατεία, η οποία θα προσφέρει στους πελάτες της Ukash την ευκαιρία να δοκιμάσουν την paysafecard με ένα δωρεάν paysafecard PIN αξίας 5 GBP.

Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard: «Μέσω της εξαγοράς της Ukash μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που επιθυμούν ασφαλείς online πληρωμές. Συνδυάσαμε τα καλύτερα στοιχεία των τεχνολογιών προπληρωμένων δυνατοτήτων πληρωμής της Ukash και της paysafecard για να παρέχουμε στους πελάτες έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο για τις πληρωμές τους στο Διαδίκτυο, και τώρα ξεκινάμε μια πανεθνική εκστρατεία για να διασφαλίσουμε την ενημέρωση των εμπόρων και των χρηστών για τις αλλαγές.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιρειών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα στη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρεία του ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 40 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες „Best Digital Currency“, „Best virtual or digital Program“ και „Top Digital Dollars“, καθώς και στις αρχές του 2015 με τη νέα κατηγορία „Consumer Value". Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες „Most Innovative Prepaid Solution“ και „Consumer Champion“. Το „The New Economy“ κατέταξε κατά το έτος 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. Η paysafecard κατατάχθηκε επίσης στους φιναλίστ στην κατηγορία Finance των Best of Mobile Awards 2015.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και στο YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.