20.12.2013

Με λίγα βήματα στην προσωπική σου Mastercard

Λουκέρνη, 10.12.2013 – Η paysafecard εισάγει μαζί με την YUNA TO GO μία νέα Prepaid Mastercard στην Ελβετία σε συνεργασία με την Lekkerland Schweiz. Αυτή η κάρτα είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση σε 850 σημεία πώλησης (μεταξύ άλλων, σε πρατήρια κορυφαίων εταιριών καυσίμων στην Ελβετία) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο η paysafecard κλείνει ένα ακόμα κενό στον τομέα των πληρωμών χωρίς μετρητά. Η Ελβετία επιλέχθηκε ως η πρώτη αγορά στον κόσμο για αυτό το νέο προϊόν.

Ταχύτερα δεν γίνεται

Η YUNA TO GO Prepaid Mastercard λειτουργεί εξαιρετικά απλά: Η κάρτα αγοράζεται σε ένα από τα 850 σημεία πώλησης, πιστώνεται με το επιθυμητό ποσό και ενεργοποιείται μέσω SMS. Ο χρήστης έχει άμεσα πρόσβαση σε περισσότερα από 33 εκατομμύρια σημεία αποδοχής Mastercard και σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο online shop σε όλο τον κόσμο. Η χρήση της κάρτας δεν απαιτεί λεπτομερή διαδικασία εγγραφής ή τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την κατανάλωση του πιστωτικού υπολοίπου, η κάρτα μπορεί να καταχωρηθεί online και μέσα σε διάστημα ενός έτους να πιστωθεί ξανά εύκολα και ανά πάσα στιγμή σε ένα από τα πολλά σημεία πώλησης. Pierre Dohn, Business Manager E-VA της Lekkerland Schweiz AG: «Η δυνατότητα πίστωσης απευθείας σε ένα σημείο πώλησης ικανοποιεί μία πραγματική ανάγκη και απαίτηση των πελατών για απλή και πρακτική χρήση της κάρτας – είναι απλά βολικό!»

Μέγιστη αποδοχή με υψηλότατη ασφάλεια και πλήρη έλεγχο δαπανών

Η YUNA TO GO συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Prepaid με τα πλεονεκτήματα της αποδοχής πιστωτικών καρτών. Μέσω της συνεργασίας με την Mastercard, οι πελάτες απολαμβάνουν σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα πληρωμών στον κόσμο. Ταυτόχρονα, χάρη στη λύση Prepaid, ο καταναλωτής έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο των δαπανών του. «Η YUNA TO GO προσφέρει στους καταναλωτές ίσως την απλούστερη πρόσβαση σε υπηρεσίες E-Commerce. Τα περισσότερα online shop απαιτούν σήμερα χρήση πιστωτικής κάρτας. Το ίδιο ισχύει για κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων. Αυτό αποτελεί εμπόδιο για εκείνους που δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα. Η YUNA TO GO είναι η ιδανική λύση», λέει ο Marc Riedi, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard Ελβετίας.

Ελβετία - η πρώτη αγορά για το νέο προϊόν

Για την κυκλοφορία της YUNA TO GO η paysafecard, ο ηγέτης στις λύσεις Prepaid στην Ευρώπη, επέλεξε την Ελβετία. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα των πληρωμών χωρίς μετρητά στο Internet και αναζητούν μία απλή και ασφαλή λύση», λέει ο Marc Riedi, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard Ελβετίας. Το Φεβρουάριο του 2013 η paysafecard εισήγαγε με τη YUNA Card μία προσωπική Prepaid Mastercard στην Ελβετία. Αυτή η κάρτα μπορεί να πιστωθεί σε κάθε σημείο πώλησης, αλλά λόγω του υψηλού πιστωτικού ορίου της, η απόκτησή της είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά (www.yunacard.ch). Όσοι επιθυμούν να προβούν σε αγορές με την YUNA TO GO ύψους άνω των CHF 3‘000 ετησίως, μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσουν την κάρτα τους σε YUNA Prepaid Mastercard και να επωφεληθούν από ένα ετήσιο όριο ύψους CHF 60‘000.-

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με πάνω από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Γίνετε fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και ακολουθήστε μας στο  Twitter.

Marco Tomasina, Peter Bütikofer & Company AG, Schaffhauserstrasse 339, 8050 Zürich | mtomasina@buetikofer.ch | Tel.: +41 44 447 12 41