21.10.2015

Νέα online παρουσία της paysafecard

Βιέννη, 21.10.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του ομίλου Optimal Payments, προχώρησε πρόσφατα σε μία νέα online παρουσία. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια το μηνιαίο ποσοστό επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας διπλασιάστηκε, και αυτό τονίζει τη σημασία της παρουσίας στο Διαδίκτυο. Το online προπληρωμένο μέσο εστίασε ιδιαίτερα σε ένα σαφές και λιτό Design για την ιστοσελίδα www.paysafecard.com, η οποία είναι το πρώτο σημείο επαφής για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τα μέσα ενημέρωσης και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και στην αναδιάρθρωση του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard. Επιπλέον, βελτιώθηκε το παράθυρο πληρωμής για τους πελάτες, καθώς και η εμφάνιση της εφαρμογής για κινητές συσκευές.

Εκτός από τη σύγχρονη εμφάνιση και ευκολία στην χρήση, εξίσου σημαντική είναι και η περαιτέρω προώθηση της χρήσης της paysafecard ως «μετρητά στο Διαδίκτυο» μέσω της νέας online παρουσίας. Έτσι, αυτή η νέα εμφάνιση συμβάλει ενεργά στο άνοιγμα νέων αγορών για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, οι οποίες στο μέλλον θα αποτελέσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο του συνολικού όγκου συναλλαγών.

Η νέα εμφάνιση υλοποιήθηκε αποκλειστικά με την εσωτερική τεχνογνωσία της paysafecard, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Udo Müller: «Η paysafecard, ως μια παγκόσμια υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών, αποτελεί μία από τις μεγάλες ιστορίες επιτυχίας από την Αυστρία στο Διαδίκτυο. Αισθάνομαι υπερήφανος που καταφέραμε να επιτύχουμε το σύνολο της νέας εμφάνισης με τη γνώση, την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και την οπτική υπεροχή της δικής μας ομάδας. Η νέα ενισχυμένη παρουσία στο Διαδίκτυο εξασφαλίζει βέλτιστη καθοδήγηση των χρηστών και σαφήνεια, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν εύκολη πρόσβαση στον προορισμό τους.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία της Optimal Payments. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 41 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε κατά το έτος 2014 την paysafecard στις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας.