27.01.2015

Νέο στην paysafecard: Ο Jan Marc Külper στη θέση του Αντιπροέδρου Business Development

Βιέννη, 27.01.2015 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, αποκτά με τον Jan Marc Külper έναν έμπειρο ειδήμονα στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών. Στη νέα του θέση ως Αντιπρόεδρος του Business Development αναλαμβάνει την ευθύνη της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ανάλυση των υφιστάμενων και των νέων αγορών, η συνεχής αναγνώριση και αξιολόγηση των ευκαιριών και των τάσεων της αγοράς και η επέκταση σε νέες χώρες με σκοπό τη συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας. Ο Jan Marc Külper είναι επίσης υπεύθυνος για τη συγκρότηση της δικής του ομάδας Business Development.

Ο γερμανός αντιπρόεδρος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα πανεπιστήμια του Αμβούργου και του Πασσάου. Ο Jan Marc Külper διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση στους τομείς των ψηφιακών εφαρμογών και των κοινωνικών μέσων: Στο παρελθόν διετέλεσε με επιτυχία διευθυντής Business Development του διεθνούς ομίλου Bertelsmann, όπου ήταν υπεύθυνος για έργα Digital Business στις ΗΠΑ και την Αγγλία. Ο Külper εργάστηκε επίσης στον Global Digital Business Group της Sony Music Entertainment στη Νέα Υόρκη και διακρίθηκε με την ανάπτυξη της online πλατφόρμας XING. Εργάστηκε επίσης ως ανεξάρτητος σύμβουλος ενός γερμανικού εκδοτικού οίκου στην ψηφιακή μετατροπή και σε διάφορα online έργα. «Επιθυμώ να συμβάλω ουσιαστικά στην υλοποίηση των φιλόδοξων αναπτυξιακών σχεδίων της paysafecard» δήλωσε ο Külper σχετικά με τη νέα του θέση. «Με τις βαθιές του γνώσεις στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών και των παγκόσμιων επιχειρηματικών μοντέλων, ο Jan Marc Külper είναι πραγματικό κέρδος για εμάς. Βρήκαμε την ιδανική θέση για εκείνον, προκειμένου να ενισχύσει τη συνεχή αναπτυξιακή μας πορεία και να μας καθοδηγήσει σε νέους δρόμους στη διεθνή αγορά πληρωμών» δήλωσε ο Udo Müller, διευθύνων σύμβουλος της paysafecard, σχετικά με την επέκταση της ομάδας.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard® και YUNA, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην ευρωπαϊκή αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars» και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy» ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.