24.10.2014

Ο Berny Sagmeister ενισχύει την paysafecard ως Αντιπρόεδρος του τμήματος New Business

Βιέννη, 22.10.2014 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του διεθνούς ομίλου Skrill, συνεχίζει την επέκταση της ομάδας της. Ο Berny Sagmeister, διακεκριμένος επαγγελματίας στον τομέα των πωλήσεων και της επιχειρηματικής ανάπτυξης, αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου στο τμήμα New Business. Βασική αποστολή του 41 ετών αντιπροέδρου είναι η ανάπτυξη του δικτύου online εμπόρων και η εφαρμογή της επιχειρηματικής στρατηγικής σε νέους τομείς της αγοράς.

Ο Sagmeister ήταν Διευθυντής του τμήματος Digital Sales and Business Development για τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία στην EMI Music/Universal Music. Ο αυστριακός από το Σάλτσμπουργκ είναι εξοικειωμένος με όλες τις τάσεις του ψηφιακού κόσμου και με την ανάπτυξη νέων τμημάτων της αγοράς. Υπό αυτό το υπόβαθρο, προώθησε με επιτυχία την ανάπτυξη της αγοράς streaming για την Universal Music. Ο Sagmeister κατείχε, επίσης, διευθυντικές θέσεις σε αυστριακούς παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, όπως η TELE2 Austria, η Orange Austria και η Telekom Austria.

«Καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την υλοποίηση οραμάτων και στρατηγικών για την περαιτέρω προώθηση επιτυχημένων επιχειρηματικών μοντέλων και την εφαρμογή καινοτόμων αλλαγών για την επίτευξη των στόχων μας», αναφέρει ο BernySagmeister.

Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard αναφέρει: «Ο τομέας New Business είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας επιτυχίας για την περαιτέρω επέκταση της paysafecard. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εδραιώσουμε την παγκόσμια ηγετική μας θέση. Ο Berny Sagmeister, με την πολύπλευρη εμπειρία και την αυτοπεποίθησή του, θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας που οδηγεί σε αυτήν την επέκταση. Χαίρομαι πολύ που θα αφιερώσει τις ικανότητες και το πάθος του στην paysafecard.»

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου Skrill. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 39 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, YUNA και Happy Schenkcard η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς στις λύσεις Prepaid. Τα τελευταία χρόνια, η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων με τα Paybefore Awards στις κατηγορίες «Best Digital Currency, «Best virtual or digital Program και «Top Digital Dollars και με το Paybefore Award Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution και «Consumer Champion. Το 2014 η paysafecard αναδείχθηκε από το «The New Economy ως μία από τις 40 πιο καινοτόμες εταιρείες για το 2013.

Γίνετε fan της paysafecard στο Facebook , επισκεφτείτε μας στο Google+ και ακολουθήστε μας στο Twitter .

Επικοινωνία: Robert Bauer, δημόσιες + διαδραστικές σχέσεις | presse@paysafecard.com | +43 1 533 36 53-60