24.01.2014

Ο online λογαριασμός πληρωμών my paysafecard τώρα live

Βιέννη/Ντίσελντορφ, 05.02.2014 – Το my paysafecard είναι πλέον διαθέσιμο online στη Γερμανία ως λογαριασμός πληρωμών. Οι 16ψήφιοι κωδικοί PIN της paysafecard μπορούν να εισαχθούν απευθείας στον λογαριασμό στο my paysafecard. Ως εκ τούτου, τα υπόλοιπα σε PIN της paysafecard να ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Για την online πληρωμή απαιτείται απλά η εισαγωγή ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης.

Μεμονωμένη πιστοποίηση στοιχείων με διαδικασία Postident

Για τη χρήση του my paysafecard οι πελάτες πρέπει πρώτα να πιστοποιούν δωρεάν την ταυτότητά τους μέσω της διαδικασίας Postident των Γερμανικών Ταχυδρομείων. Η paysafecard ελέγχει τα στοιχεία και ενεργοποιεί τον προσωπικό λογαριασμό πληρωμών.

Γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές

Η χρήση του my paysafecard παρέχει επίσης το πλεονέκτημα της χρήσης ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης για τις online πληρωμές. Όπου χρειάζονται γρήγορες online συναλλαγές, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός online παιχνιδιού στο Facebook, το my paysafecard μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασύγκριτη ταχύτητα και ασφάλεια. Το my paysafecard συμβάλει επίσης σημαντικά στη διαχείριση του υπολοίπου: Με μία ματιά ο πελάτης μπορεί να ελέγχει το υπόλοιπό του καθώς και τις συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει.

Ο Maximilian von Both, Διευθυντής του υποκαταστήματος της paysafecard.com στη Γερμανία, είπε: «Χαιρόμαστε πολύ που το my paysafecard παρέχεται πλέον live στους πελάτες μας στη Γερμανία. Ο online λογαριασμός πληρωμών προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες από ποτέ: Οι online πληρωμές με το my paysafecard είναι εξαιρετικά απλές και ασφαλείς με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Το my paysafecard συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μετρητών στο διαδίκτυο με μέγιστη ευκολία και ασφάλεια για τον πελάτη.»

Νέες εφαρμογές για το paysafecard App

Η paysafecard προσφέρει μοναδικές νέες εφαρμογές για τους χρήστες Smartphone και Tablet: Η νέα έκδοση του δωρεάν paysafecard App για συσκευές Android και iOS διαθέτει πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά και πολλές πρόσθετες υπηρεσίες. Το νέο paysafecard App προσφέρει για παράδειγμα πλήρη πρόσβαση στο my paysafecard και κατά συνέπεια πιο εύκολες πληρωμές για την online διασκέδαση. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της paysafecard https://www.paysafecard.com/el-gr/products/app/.

Όλες οι πληροφορίες για την εγγραφή και τη χρήση του my paysafecard είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.paysafecard.com/el-gr/products/my-paysafecard/.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (Μητρική εταιρία της paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με πάνω από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».

Rieke Bönisch, PUBLIC RELATIONS PARTNERS | boenisch@prpkronberg.com| Τηλ.: + 49 (0)6173 9267-40