26.02.2016

paysafecard – 10 χρόνια ισχυρός σύμμαχος της ελληνικής οικονομίας

Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2016 – Το 2016 συμπληρώνονται 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά για την paysafecard, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των προπληρωμένων διαδικτυακών λύσεων. Η εταιρία προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες προπληρωμένες λύσεις για διαδικτυακές αγορές στην Ελλάδα και σε άλλες 41 χώρες παγκοσμίως. Η χρήση της paysafecard δεν προϋποθέτει την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος υφαρπαγής ή κακόβουλης χρήσης των προσωπικών δεδομένων ων χρηστών. Η προπληρωμένη paysafecard λειτουργεί όπως η κάρτα με την οποία ανανεώνεται ο χρόνος ομιλίας στα κινητά τηλέφωνα: Με την αγορά μίας paysafecard από οποιοδήποτε σημείο πώλησης, ο 16ψήφιος κωδικός PIN της κάρτας χρησιμοποιείται για την πληρωμή οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω διαδικτύου.

Η paysafecard είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 18.000 σημεία πώλησης. Απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών αλλά και των αντίστοιχων ρυθμιστικών αρχών, η paysafecard είναι ένας καταξιωμένος παίκτης στο ψηφιακό περιβάλλον. Επίσης, είναι πιστοποιημένος φορέας ηλεκτρονικού χρήματος, κάτοχος αδείας e–Money από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας (FCA), αδείας Mastercard καθώς και όλων των απαραίτητων ευρωπαϊκών πιστοποιητικών.

Από το 2006 οι Έλληνες καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει τις προπληρωμένες διαδικτυακές λύσεις και την paysafecard καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων από τον κόσμο του gaming, των social media κ.α. Στη δεκαετή της παρουσία στην Ελλάδα, η paysafecard επενδύει συνεχώς ώστε να διευρύνει την παρουσία της σε εγχώριες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και άλλους φορείς. Έτσι, μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που πηγαίνουν στα σημεία πώλησης, παραμένουν και κινούνται στην εγχώρια αγορά.

Ο κ. Udo Müller, CEO της paysafecard, ανέφερε σχετικά: «Η συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, των ιδιοκτητών σημείων λιανικής πώλησης αλλά και των αρχών μας γεμίζει ικανοποίηση. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε αυτή την εμπιστοσύνη και να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας στη χώρα τα χρόνια που έρχονται, παραμένοντας προσηλωμένοι στο όραμα μας για ασφαλείς, απλές και γρήγορες διαδικτυακές συναλλαγές».

Η paysafecard φέρνει τα μετρητά στο διαδίκτυο και προσφέρει ασφαλείς συναλλαγές σε όλους. Για το λόγο αυτό συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες υπηρεσίες και λύσεις, με βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων, των προκλήσεων και των τάσεων που διαμορφώνουν τον ψηφιακό κόσμο σήμερα και στο μέλλον.

Συμβουλές για ασφαλείς πληρωμές

1. Χρησιμοποιείστε και προστατεύστε την paysafecard όπως τα μετρητά Η paysafecard δεν είναι μόνο ασφαλής και πρακτική όπως τα μετρητά αλλά και εξίσου πολύτιμη. Γι’ αυτό μην αποκαλύπτετε το PIN της κάρτας σε οποιονδήποτε δεν θέλετε να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα που βρίσκονται σε αυτήν.
  2. Προμηθευτείτε την paysafecard μόνο από το επίσημο δίκτυο διανομής Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.paysafecard.com/sales-outlets, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα πλησιέστερα σημεία πώλησης, ενώ σε περίπτωση που θέλουν να αγοράσουν την κάρτα τους online, μπορούν να απευθύνονται στα αναγνωρισμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για PIN: https://www.paysafecard.com/pinshop.
  3. Χρησιμοποιήστε το PIN μόνο σε επίσημους συνεργάτες Εισάγετε το PIN σας μόνο σε παράθυρα εξουσιοδοτημένης paysafecard πληρωμής. Αναγνωρίστε τους επίσημους συνεργάτες, όταν στο παράθυρο της πληρωμής η διεύθυνση ξεκινά από: customer.cc.at.paysafecard.com
  4. Προστατεύστε τα δεδομένα της paysafecard Μην αποκαλύπτετε ποτέ και για κανέναν λόγο τον κωδικό paysafe PIN. Η paysafecard δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το PIN, μέσω email, SMS ή τηλεφωνήματος.

Η paysafecard αποτελεί το πιο απλό και ασφαλές μέσο πληρωμής για την εποχή του διαδικτύου. Μέσα από την ιστοσελίδα της https://www.paysafecard.com/security, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τους πιθανούς κινδύνους ηλεκτρονικής απάτης και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε.

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και είναι μέλος του Ομίλου Paysafe Group plc, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με το σύμβολο PAYS.

Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 42 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε το έτος 2014 την paysafecard στις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013.

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας και στην Υπηρεσία Μέσων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Civitas Communications
Νίκος Πατρινός