01.02.2018

Η paysafecard μεταξύ των καλύτερων «Αυστριακών Ηγετικών Επιχειρήσεων» - 2η θέση για τον παγκόσμιας εμβέλειας παίκτη

Βιέννη, 1 Φεβρουαρίου 2018 - Κατά τη 19η διοργάνωση του διαγωνισμού για την κατάταξη μεταξύ των «Αυστριακών Ηγετικών Επιχειρήσεων» (Austrian Leading Companies - ALC), η paysafecard σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία. Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων από την Αυστρία, η επιχείρηση κατατάχτηκε στη 2η θέση της κατηγορίας «Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διεθνώς» και με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε ως μία εκ των απολύτως καλύτερων «Αυστριακών Ηγετικών Επιχειρήσεων». Η τιμή αυτή της αποδόθηκε στις 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο μιας μεγαλοπρεπούς δεξίωσης στην αίθουσα τελετών των επιστημών στη Βιέννη.

Ο Udo Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard, είναι κατενθουσιασμένος με αυτήν τη διάκριση: «Αυτή η επιτυχία σε παναυστριακό επίπεδο δεν είναι απλώς άλλη μία διάκριση μεταξύ πολλών άλλων. Σημαίνει κάτι περισσότερο. Αναγνωρίζει την ισχύ μας κατά τη διαδικασία ψηφιοποίησης και κατά τη διαμόρφωση ενός παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Η ανάδειξη μιας επιχείρησης ειδικά από αυτόν τον κλάδο στη δεύτερη θέση με χαροποιεί όσον αφορά τη συνολική θέση μας στην οικονομία. Είμαι περήφανος κι εκφράζω την εκτίμησή μου προς την ομάδα μου, η οποία κατέστησε δυνατή την επίτευξη αυτού του οροσήμου!»

Οι «Αυστριακές Ηγετικές Επιχειρήσεις» επιλέγονται από την ημερήσια εφημερίδα «Die Presse», την εταιρεία PwC Österreich και τον σύνδεσμο προστασίας πιστωτών KSV 1870. Το βραβείο συνιστά μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις της αυστριακής οικονομίας.

Σχετικά με την paysafecard

Ο όμιλος Paysafe προσφέρει προπληρωμένες λύσεις με τις εμπορικές επωνυμίες paysafecard και my paysafecard. Κατά το οικονομικό έτος 2016 η ανάπτυξη αυτού του τομέα ανήλθε στο 14% (κατ' αντιπαράθεση με το 11% του προηγούμενου έτους). Το 2016 η paysafecard σημείωσε όγκο προπληρωμένων συναλλαγών της τάξεως των 2,8 δισ. δολαρίων. Η paysafecard αποτελεί ένα προπληρωμένο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμών που διατίθεται παγκοσμίως σε 45 χώρες και σε περισσότερα από 600.000 σημεία πώλησης. Η paysafecard είναι διαθέσιμη για όλους. Οι πελάτες δεν χρειάζονται ούτε τραπεζικό λογαριασμό ούτε πιστωτική κάρτα. Για την πραγματοποίηση πληρωμών απαιτείται μόνο ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard. Από την έδρα της εταιρείας της στη Βιέννη η paysafecard εξελίχθηκε σε έναν ηγέτη της αγοράς για προπληρωμένα μέσα πληρωμών με τις εμπορικές επωνυμίες paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και ανήκει στον όμιλο Paysafe.

Γίνετε φαν της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ καθώς και στο YouTube, ακολουθείστε μας στο Twitter και ενημερωθείτε στο Blog της εταιρείας μας.

Επικοινωνία για μέσα ενημέρωσης:

Robert Bauer, asoluto public + interactive relations | presse@paysafecard.com | +43 1 533 36 53-60