20.12.2013

Πληρωμές με ασφάλεια στο διαδίκτυο με paysafecard

Βιέννη, 4.12.2013 – Οι ασφαλείς πληρωμές στο διαδίκτυο αποτελούν βασικό ζήτημα για όλους όσους επιθυμούν να πληρώνουν online εύκολα και γρήγορα. Η paysafecard αποτελεί μία αξιόπιστη λύση: πληρωμές με paysafecard Είναι τόσο αγαπητές, επειδή οι τελικοί πελάτες μπορούν να πληρώνουν με ασφάλεια σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς εισαγωγή προσωπικών δεδομένων, όπως στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Όπως όμως κάθε μέσο πληρωμής, από τα μετρητά έως την πιστωτική κάρτα, η paysafecard μπορεί επίσης να αποτελέσει στόχο αποπειρών απάτης.

Για αυτόν τον λόγο, ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς στα προπληρωμένα μέσα έχει αναπτύξει καμπάνια με θέμα «Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές στο διαδίκτυο» για λόγους ευαισθητοποίησης των τελικών χρηστών. Η καμπάνια ασφαλείας πέρα από σχετικό υλικό, όπως ένα Security Fact Sheet, έναν κατάλογο ασφαλείας και ένα Ενημερωτικό Δελτίο, προσφέρει επίσης και μια ιστοσελίδα ασφαλείας..

Για την προστασία των τελικών χρηστών από απόπειρες εξαπάτησης, η εταιρία συνεργάζεται στενά με τις αρχές και με κέντρα προστασίας καταναλωτών. Ένα εξειδικευμένο τμήμα ασφαλείας αναπτύσσει προληπτικά μέτρα για την αναγνώριση και αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων. Οι ύποπτες περιπτώσεις αναλύονται ενδελεχώς και προωθούνται στις αρχές.

Το σημαντικότερο μέσο προστασίας είναι ωστόσο η χρήση του 16ψήφιου κωδικού PIN που αναγράφεται σε κάθε κουπόνι paysafecard. Πρέπει να χρησιμοποιείται σαν να πρόκειται για μετρητά και να μην αποκαλύπτεται σε τρίτους.

Συμβουλές ασφαλείας σχετικά με τη χρήση της paysafecard στο διαδίκτυο:

1. Αγορά paysafecard μόνο σε επίσημα σημεία πώλησης.
  2. Χρήση της paysafecard σαν μετρητά και μη αποκάλυψη του PIN σε τρίτους! Ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω e-mail.
  3. Χρήση της paysafecard μόνο σε πιστοποιημένους συνεργάτες (ηλεκτρονικά καταστήματα).
  4. Σε περίπτωση υποψίας, άμεση επικοινωνία με την ομάδα εξυπηρέτησης της paysafecard: info@paysafecard.com!
  5. Περισσότερες υποδείξεις ασφαλείας στη διεύθυνση: http://paysafecard.com/security

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε ###COUNTRY### χώρες, με πάνω από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».