27.11.2013

Το μέσο online πληρωμών paysafecard εισέρχεται στη Βουλγαρία

Βιέννη/Σόφια, 25.11.2013 – Η paysafecard.com Wertkarten AG, ηγέτης της αγοράς στις prepaid ψηφιακές λύσεις πληρωμών, συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία. Με την είσοδο της στην αγορά της Βουλγαρίας κατακτά μία από τις τελευταίες χώρες της Ε.Ε. Ιδιαιτερότητα αποτελεί ο συνδυασμός της paysafecard με χρήση του online λογαριασμού πληρωμών my paysafecard. Το my paysafecard επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται όλα τα PIN τους από έναν λογαριασμό και να συνδυάζουν τυχόν υπόλοιπα. Εκτός από την απλή και ασφαλή διαδικασία πληρωμής χωρίς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, οι χρήστες του paysafecard επωφελούνται από τον έλεγχο των υπολοίπων τους και των συναλλαγών που πραγματοποιούν.

Η εγγραφή στο λογαριασμό πληρωμών my paysafecard είναι δωρεάν, όπως και η χρήση της paysafecard στο www.paysafecard.com/bg-bg. Μετά την επιτυχή online εγγραφή ακολουθεί πιστοποίηση των στοιχείων ταυτότητας σε ένα σημείο πώλησης. Μία μοναδική υπηρεσία web επιτρέπει την άμεση ταυτοποίηση και στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να πληρώνει online γρήγορα και εύκολα με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

«Με τη Βουλγαρία κατακτούμε μία ακόμα σημαντική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς ένα ασφαλές prepaid μέσο πληρωμών αναμενόταν εδώ και καιρό. Οι αναλύσεις μάς έχουν δείξει ότι η χώρα παρουσιάζει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης όσον αγορά τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής και αναμένουμε μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για το προϊόν μας» σχολιάζει ο Michael Müller, Διευθύνων Σύμβουλος της paysafecard.com Wertkarten AG.

Ευρύ δίκτυο αγορών μέσω του Easypay

Μέσω της συνεργασίας με το Easypay, ένα εξουσιοδοτημένο και εξαιρετικά επιτυχημένο ινστιτούτο πληρωμών στη prepaid βουλγαρική αγορά, διασφαλίζεται ένα ουσιαστικής σημασίας βήμα για την ευρεία διάθεση. Η αγορά κωδικών PIN της paysafecard και η διαδικασία ταυτοποίησης είναι ήδη δυνατή σε περισσότερα από 1.000 Easypay Shops. Σύντομα ο αριθμός των σημείων πώλησης και των συνεργατών διάθεσης θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Το νέο paysafecard App διατίθεται στην αγορά της Βουλγαρίας στην αγγλική γλώσσα. Η ενσωματωμένη εφαρμογή Storelocator επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αναζήτηση των πλησιέστερων σημείων πώλησης.

Η paysafecard.com Wertkarten AG (μητρική του ομίλου paysafecard), www.paysafecard.com , με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές, μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη, την Πόλη του Μεξικό και το Μπουένος Άιρες ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και τη Γερμανία. Με το κεντρικό προϊόν paysafecard , η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 37 χώρες, με περισσότερα από 450.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε 4.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, Yuna και Happy Schenkcard η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς για τις προπληρωμένες λύσεις πληρωμών και το 2012 τιμήθηκε με τα βραβεία Paybefore Award στην κατηγορία «Best Digital Currency» και Paybefore Award Europe στην κατηγορία «Most Innovative Prepaid Solution». Το 2013 ακολούθησε η νίκη στην κατηγορία «Best Consumer Value».