09.03.2016

Το online προπληρωμένο μέσο πληρωμών paysafecard διατίθεται πλέον και στη Γεωργία

Βιέννη, 09.03.2016 – Η paysafecard, παγκόσμιος ηγέτης στα προπληρωμένα μέσα στο Διαδίκτυο με έδρα στη Βιέννη και μέλος του ομίλου PaysafeGroup plc, συνεχίζει σταθερά την επέκτασή της σε νέες αγορές. Η εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της στη Γεωργία και έτσι αποκτά πρόσβαση σε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στο Νότιο Καύκασο, στα σύνορα της Ευρώπης. Με αυτή την επέκταση, προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας η 43η χώρα, όπου η paysafecard, τα «Μετρητά για το Διαδίκτυο», διατίθεται σε 2.500 τραπεζικά τερματικά Express της Bank of Georgia, παρέχοντας στους πελάτες μία εύχρηστη, ασφαλή και γρήγορη προπληρωμένη λύση online πληρωμών για ψηφιακά αγαθά. Ο αριθμός των σημείων πώλησης και των συνεργατών διάθεσης θα αυξηθεί σύντομα ακόμα περισσότερο.

Κορυφαίες οικονομικές επιδόσεις

Υπόβαθρο αυτής της επέκτασης είναι οι σαφέστατες οικονομικές εκτιμήσεις των ειδικών στις προπληρωμένες λύσεις online πληρωμών, καθώς η Γεωργία έχει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες της περιοχής. Το 2015 το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 5,5% και η Παγκόσμια Τράπεζα την κατέταξε στην πρώτη θέση στον κόσμο ως προς τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Ένα καλό ξεκίνημα για την επιτυχία

Με ένα δίκτυο διανομής περισσότερων από 2.500 τραπεζικών τερματικών Express της Bank of Georgia σε ολόκληρη τη χώρα, η paysafecard εξασφαλίζει ήδη από την αρχή παρουσία σε εθνικό επίπεδο. Οι ασφαλείς πληρωμές με paysafecard στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό είναι ιδιαίτερα σημαντική για ένα υψηλό ποσοστό του τοπικού πληθυσμού, το οποίο δεν διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό. Η paysafecard διατίθεται στο τοπικό νόμισμα (Λάρι Γεωργίας) στις ονομαστικές αξίες των 10, 20, 30, 50 και 70 λάρι (η ισοτιμία του λάρι είναι περίπου 0,36 ευρώ). Στη Γεωργία η χρήση κινητού τηλεφώνου ανέρχεται στο 109%, και αυτό αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την χρήση της paysafecard ως μέσω πληρωμής για αγορές μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, μιλά για αυτό το νέο βήμα: «Βήμα-βήμα ολοκληρώνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη, καθώς πλέον απομένουν μόνο λίγες χώρες. Ως παγκόσμιος ηγέτης, οφείλουμε να προσφέρουμε μία ασφαλή εναλλακτική λύση για τις online πληρωμές σε κατοίκους χωρών που δεν βρίσκονται στο επίκεντρο της ψηφιακής κοινωνίας. Εμείς με τη σειρά μας βλέπουμε εκεί ξεχωριστές δυνατότητες και φυσικά θα τις αξιοποιήσουμε.»

Στοιχεία: CIA World Factbook

Η paysafecard.com Wertkarten GmbH (μητρική όλων των εταιριών paysafecard), www.paysafecard.com, με έδρα τη Βιέννη και θυγατρικές μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, τη Λουκέρνη, τη Νέα Υόρκη και το Μπουένος Άιρες, ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία και είναι μέλος του Ομίλου Paysafe Group plc, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με το σύμβολο PAYS.

Με το κεντρικό προϊόν paysafecard, η εταιρεία έχει σήμερα παρουσία σε 43 χώρες, με περισσότερα από 500.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη λύση για πληρωμές στο διαδίκτυο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός. Ο 16ψήφιος κωδικός PIN της paysafecard είναι αρκετός για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή πληρωμής. Η paysafecard χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα. Με τα προϊόντα paysafecard, my paysafecard και paysafecard Mastercard®, η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη στην παγκόσμια αγορά στα προπληρωμένα μέσα πληρωμών.

Η paysafecard έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Μεταξύ άλλων, με το Paybefore Award στις κατηγορίες «Best Digital Currency», «Best virtual or digital Program» και «Top Digital Dollars», καθώς και στις αρχές του 2015 στη νέα κατηγορία «Consumer Value». Επιπλέον, η paysafecard τιμήθηκε επίσης με τα Paybefore Awards Europe στις κατηγορίες «Most Innovative Prepaid Solution» και «Consumer Champion». Το «The New Economy» κατέταξε το 2014 την paysafecard ως μια από τις 40 πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις του 2013. Το 2015, η paysafecard κατέκτησε την πρώτη θέση στο Austrias Leading Company στην κατηγορία «Big Player».

Γίνετε Fan της paysafecard στο Facebook, επισκεφτείτε μας στο Google+ και το YouTube, ακολουθήστε μας στο Twitter , ενημερωθείτε στο Εταιρικό Blog μας και ρίξτε μια ματιά στην Υπηρεσία ενημέρωσης μέσων μας.