TIETOSUOJASELOSTE

 

JOHDANTO

Lue tämä seloste huolellisesti, jotta ymmärrät henkilötietojasi ja niiden käsittelyä koskevat menettelytapamme ja käytäntömme. Lyhyen yhteenvedon näet klikkaamalla tästä. Kalifornian asukkaat saavat tarkempia tietoja Kalifornian kuluttajien tietosuoja-asetuksesta (CCPA) ja oikeuksistaan alla olevassa osiossa ”CCPA”. Voit antaa palautetta ja esittää tietosuojaa koskevia kysymyksiä tämän selosteen lopussa olevassa Ota yhteyttä -osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

Tämä ilmoitus koskee yhtiöitä, jotka ovat osa Paysafe-konsernia ja jotka käyttävät eri kauppanimiä eri alueilla, ja lista niistä Paysafe-yhtiöistä, jotka keräävät tai käsittelevät henkilötietoja tämän ilmoituksen mukaisesti, on saatavana tämän asiakirjan lopussa.
​ Viittaus Paysafeen (mukaan lukien ”me”, ”meitä” tai ”meidän”) sisältää nämä yhtiöt ja kaikki olennaiset konsernin tytäryhtiöt.

Viittaukset ”sinuun” tässä ilmoituksessa koskevat sitä henkilöä, joka käyttää palveluja (alla määritetyllä tavalla) tai tekee hakemuksen niiden käyttämiseksi joko omalla tililläsi tai yrityksen puolesta. Tämä tarkoittaa Paysafen asiakasta tai mahdollista tulevaa asiakasta, joihin kuuluvat yksityisyrittäjät ja kaikki päämiehet, kuten toimitusjohtajat ja talousjohtajat, muut johtajat ja virkamiehet, osakkaat, liikekumppanit ja etuuden omistajat sekä kaikki palveluihin asiakkaan puolesta pääsevät tai niitä käyttävät henkilökunnan jäsenet.

Paysafe on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja ryhtyy kaikkiin soveltuviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että henkilötietosi käsitellään turvallisesti ja kerätään, käytetään, tallennetaan ja jaetaan tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tämä seloste (yhdessä mahdollisesti ostamiasi tai käyttämiäsi palveluja koskevien käyttöehtojemme kanssa) koskee:

  • verkkosivuston/portaalin ominaisuuksia sekä sivustoillamme, portaaleissamme tai maksujärjestelmissä tarjottavia palveluja, joita asiakkaamme voivat käyttää omilla verkkosivustoillaan,
  • kun haet käyttöösi ja/tai käytät Paysafen tuotteita ja palveluja (joihin kuuluvat myös kanta-asiakas- ja palkinto-ohjelmat, niin pisteisiin perustuvat kuin muutkin),
  • käyttämiäsi ohjelmia, joihin kuuluvat Paysafen tarjoamat pääte-, mobiili- ja pöytäkonesovellukset ja
  • sähköpostia, muuta sähköistä viestintää, kuten tekstiviestejä, puhelinta, chatia, verkkosivustoa/portaalia ja muita sinun ja Paysafen välisiä viestintätapoja.

Näistä kaikista käytetään tässä selosteessa yhteisnimitystä ”palvelut”.

TIEDOT, JOITA MAHDOLLISESTI KERÄÄMME SINUSTA

Henkilötiedot ja muut kuin henkilötiedot

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi ja muita kuin henkilötietojasi.

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksilöllisesti tunnistamaan yksittäinen henkilö, joko suoraan tai epäsuoraan.

Paysafe kerää myös muita kuin henkilötietoja tai voi muuttaa henkilötiedot nimettömiksi, jolloin ne muuttuvat muiksi kuin henkilötiedoiksi. Muut kuin henkilötiedot ovat tietoja, joista yksittäistä henkilöä ei voida tunnistaa, ei suoraan eikä epäsuorasti. Paysafe voi kerätä, luoda, tallentaa, käyttää ja luovuttaa muita kuin henkilötietoja mistä tahansa perustellusta liiketoiminnallisesta syystä. Paysafe voi esimerkiksi käyttää koottuja liiketoimintatietoja kaupallisiin tarkoituksiin, kuten trendianalyysia ja data-analytiikkaa saadakseen tietoa ja näkemyksiä maksutapahtumiin liittyvistä käyttäymismalleista ja käyttötavoista.

Siinä määrin kuin internetprotokolla (IP) -osoitteet (tai vastaavat tunnisteet) on selvästi määritelty henkilötiedoiksi jonkin paikallisen lain mukaan, ja kun tällainen paikallinen laki on sovellettavissa palveluihin, käsittelemme näitä tunnisteita henkilötietoina.

Huomaa, että Paysafe tarjoaa palveluja sekä yksittäisille kuluttajille että yrityksille. Tämä tietosuojaseloste koskee molempia, mikä on otettava huomioon sitä luettaessa ja tulkittaessa.

TIETOJESI KERÄÄMINEN

Keräämme seuraavia tietoja ja käytämme tietojen keräämiseen seuraavia menetelmiä:

Tiedot, jotka annat meille: me vastaanotamme ja säilytämme kaikkia henkilötietoja (mukaan lukien taloudelliset tiedot), jotka annat meille silloinkin, kun sinä (tai yrityksesi) tiedustelet tai haet palveluja, rekisteröidyt käyttämään ja/tai käytät mitä tahansa palveluja, lataat ja/tai säilytät tietoja meillä palvelujen avulla ja kun kommunikoit kanssamme sähköpostilla, tekstiviestillä, verkkosivuston tai portaalin kautta tai puhelimitse tai millä tahansa muulla sähköisellä tavalla, esim. ottaessasi meihin yhteyttä tilistäsi tai tilitapahtumistasi. Tällaiset tiedot voivat viitata tai liittyä sinuun tai asiakkaisiisi, ja niitä ovat:

  • Nimi, mukaan lukien etu- ja sukunimi, syntymäaika, ikä, sähköpostiosoite, laskutusosoite, käyttäjätunnus, salasana ja/tai valokuva, biometriset tiedot, osoite, ammatti, kansallisuus ja asuinmaa, kopio henkilöllisyystodistuksestasi, kuten ajokortti tai passi, sosiaaliturvatunnuksesi ja/tai jokin valtion tunniste- tai rekisteritieto.
  • Kortin ensisijainen tilinumero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-tiedot (kortin turvallisuustunnus), tilinumerot, tilien saldot ja kyseisten tilien ylläpitoaika, pankki ja/tai myöntäjän tiedot.
  • Tiedot, jotka liittyvät johonkin hankittuun tuotteeseen, mukaan luettuna ostoksen sijainti, arvo, ostoajankohta ja mahdollinen ostoksesta annettava palaute, mukaan luettuna matkustamiseen liittyvät henkilötiedot, kun sinä tai asiakkaasi hankitte lentolippuja tai muita matkustamiseen liittyviä palveluja.
  • Tiedot palvelujen käytöstäsi, kuten tiedot siitä, miten usein teet tilitapahtumia kanssamme, tilitapahtumiesi määrän keskiarvo, tilien saldot sekä henkilöt ja kauppiaat, joille lähetät ja joilta vastaanotat rahaa.
  • Pisteet tai palkkiot, jotka on ansaittu tai lunastettu jossakin kanta-asiakasohjelmassa.
  • Valokuvat ja videot, jotka on otettu sellaisten Paysafe-tapahtumien aikana, joihin olet rekisteröitynyt, jaettavaksi tapahtuman osallistujille ja käytettäväksi tulevien tapahtumien mainosmateriaaleissa.
  • Kaikki muut tiedot, joita sinä tai asiakkaasi annatte tai jotka muodostetaan palvelujen käytön yhteydessä.

Tiedot, joita keräämme sinusta automaattisesti: Paysafe vastaanottaa ja säilyttää tiettyjä tietoja automaattisesti aina, kun olet vuorovaikutuksessa Paysafen kanssa, avasitpa sitten tilin tai suoritat tilitapahtumia kanssamme tai et, esimerkiksi ”evästeiden” tai vastaavien tekniikoiden avulla. Lisäksi saamme tiettyjä tietoja, kun verkkoselaimesi käyttää palveluja tai mainoksia ja muuta sisältöä, jotka tarjoaa Paysafe tai jotka tarjotaan sen puolesta muilla sivustoilla, tai kun klikkaat sähköposteja. Keräämällä tällaista tietoa voimme ymmärtää paremmin verkkosivustolla vierailijoita ja asiakkaita, jotka käyttävät Paysafea ja ovat sen kanssa vuorovaikutuksessa. Saamme tietoa siitä, missä he ovat ja miten he käyttävät palvelujamme. Käytämme tätä tietoa analyyttisiin tarkoituksiin sekä parantamaan vierailijoille ja asiakkaillemme tarkoitettujen palvelujemme laatua ja tarkoituksenmukaisuutta. Tällaisia tietoja ovat:

  • Tekniset tiedot, kuten internetprotokolla (IP) -osoite, jota on käytetty tietokoneesi tai laitteesi yhdistämiseen internetiin, sisäänkirjautumistietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhyke, selaimen laajennustyypit ja -versiot ja käyttöjärjestelmäympäristö;
  • Tiedot vierailustasi sivustolla tai sähköpostin avaamisesta, mukaan luettuna sijaintisi, täydet URL-käyttötiedot liikenteestä sivustollemme, sen kautta tai siitä pois (mukaan luettuna päivä ja kellonaika); tuotteet tai palvelut, joita olet katsellut tai etsinyt; sivun vastausajat, latausvirheet, vierailujen pituudet tietyillä sivuilla, sivun käyttötiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren käyttö) sekä menetelmät, joita on käytetty siirryttäessä pois sivuston sivulta ja mahdolliset puhelinnumerot, joita on käytetty soitettaessa asiakaspalveluumme.

Sovellustemme kautta kerätyt tiedot: Jos lataat tai käytät Paysafen tarjoamia mobiili- tai työpöytäsovelluksia, saatamme saada tietoa sijainnistasi ja laitteestasi tai käyttämästäsi palvelusta (mukaan luettuna maksutapahtuman paikka). Jotkut laitteet sallivat sovelluksille pääsyn reaaliaikaisiin paikkaan perustuviin tietoihin (kuten GPS). Mobiili- ja työpöytäsovelluksemme voivat kerätä sellaista tietoa mobiililaitteeltasi tai tietokoneeltasi milloin tahansa, kun lataat tai käytät sovelluksiamme, jos laitteessasi on käytössä pääsy reaaliaikaisiin sijaintitietoihin. Tarvittaessa pyrimme aina ilmoittamaan sinulle, jos tarkoituksemme on kerätä reaaliaikaisia sijaintitietoja, ja lain niin edellyttäessä myös pyydämme siihen suostumuksesi. Saatamme käyttää tällaista tietoa sääntelytarkoituksiin, omiin due diligence -tarkastuksiin, petos- ja riskinhallintaan sekä ymmärtääksemme paremmin liiketapahtumamalleja ja optimoidaksemme kokemuksesi.

Sähköposti ja muu viestintä: Saatamme saada tietoja sinusta ja siitä, kuinka käytät palveluita viestiessämme toistemme kanssa, kuten silloin, kun avaat lähettämämme viestin tai käytät sähköisiä tunnisteita (joista joskus käytetään nimitystä ”laitteen sormenjäljet”), kuten internetprotokollan osoitteet tai puhelinnumerot.

Muista lähteistä saatavat tiedot: Saatamme saada sinusta tietoa muista lähteistä ja lisätä nämä tiedot asiakastilitietoihimme, mukaan lukien, kun teet hakemuksen palvelujen käyttämistä varten. Teemme esimerkiksi tiivistä yhteistyötä alla kuvatunlaisten kolmansien osapuolten kanssa ja saamme myös tietoja tällaisilta kolmansilta osapuolilta: liikekumppanit, pankit ja muut rahoituslaitokset, kauppiaat, teknisten-, maksu- ja toimituspalvelujen aliurakoijat, mainosverkostot, analyysipalvelujen tarjoajat, hakutietojen tarjoajat, valtion listat ja tietokannat, sosiaalisen median verkkosivustot (mukaan lukien sinun julkaisusi tai sinua tai meitä koskevat julkaisut), luottotieto- ja petostentorjuntayritykset. Yhteistyötä luottotieto- ja petostentorjuntaviraston kanssa kuvataan tarkemmin jäljempänä. Saatamme tarkastella myös sosiaalisten verkostojen sivustoilla (kuten Facebookissa ja Twitterissä) esitettyjä julkisia kommentteja ja mielipiteitä, jotta ymmärtäisimme paremmin asiakkaitamme ja oppisimme lisää palvelujen tarjoamisesta ja kehittämisestä.

Tiedot muista ihmisistä: Jos annat meille tietoja muista ihmisistä, sinun on pitänyt kertoa heille asiasta etukäteen (esimerkiksi antamalla heille tämä tietosuojailmoitus) ja sinun on varmistettava, etä sinulla on oikeus tehdä niiin.

MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Voimme käyttää ja jakaa keräämiämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjoamaan palvelujamme sinulle ja yrityksellesi, mukaan lukien Paysafen velvoitteiden täyttäminen sinulle tai rahoitus- tai muille laitoksille sinulle (ja/tai yrityksellesi) tarjoamiemme palvelujen yhteydessä. Tässä yhteydessä kirjaamme ja jäljitämme palveluihin liittyvät liiketapahtumat, jotka sinä (ja/tai asiakkaasi) suoritat, analysoimme ja raportoimme sinun (ja/tai asiakkaasi) kanta-asiakkauutesi käytön, mahdollistamme mahdolliseen kanta-asiakasohjelmaan liittyvien pisteiden tai muiden palkkioiden keräyksen ja lunastuksen, ilmoitamme tärkeistä muutoksista tai kehityksestä verkkosivustollomme tai tuotteissamme ja palveluissamme.
  • Parantamaan ja kehittämään liiketoimintaamme, mukaan lukien muun muassa optimoimaan verkkosivustojamme/portaalejamme, tuotteitamme ja palvelujamme. Tähän saattaa sisältyä sellaisten tietojen käyttö, jotka syötät lomakkeisiin mutta et lähetä meille. Käytämme tällaista tietoa esimerkiksi optimoidessamme verkkosivustojamme ja ottaessamme sinuun yhteyttä tähän lomakkeeseen liittyvissä asiakaspalvelukysymyksissä. Lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi kehittämään ja testaamaan uusia tuotteitamme ja palvelujamme, mukaan lukien suojattu ja hallittu testiympäristömme, tai toisinaan toisten toimittajien vastaavia.
  • Hallitsemaan ja valvomaan oikeuksiamme, käyttöehtojamme tai mitä tahansa muita sopimuksia kanssasi (ja/tai yrityksesi kanssa), mukaan lukien hallinnoimaan olosuhteita, joissa tilitapahtumat, palkinnot tai pisteet ovat kiistanalaisia, hallitsemaan, tutkimaan ja ratkaisemaan valitukset tai keräämään velan tai ratkaisemaan maksukyvyttömyytesi.
  • Hallitsemaan ja lievittämään luottoriskejämme ja liiketoimintamme ehtoja. Jos haet jotain rahoitustuotettamme, voimme arvioida taloudellisen tilanteesi (ja/tai yrityksesi taloudellisen tilanteen) siinä määri kuin se on määritelty asianomaisissa käyttöehdoissa. Tämä luottotietojen tarkistus koskee myös mahdollisia sidososapuolia, kuten johtajia, osakkaita ja päämiehiä. Voimme tehdä tämän vastaanottamalla tietoja luottotieto- ja petostentorjuntayrityksiltä ja jakamalla tietoa niiden kanssa. Tämä luottotietojen tarkistus koskee myös kaikkia, joiden kanssa sinulla on ollut yhteistili tai vastaava taloudellinen yhteys. Jos kyseessä on yhteishakemus eikä edellä mainittua yhteyttä vielä ole, sellainen voidaan luoda. Nämä yhteydet ovat voimassa, kunnes teet ”ilmoituksen yhteyden purkamisesta” luottotietotoimistoissa siinä laajuudessa kuin tällainen purkaminen on mahdollista. Tiedoksesi: luottotietoyritykset kirjaavat tiedustelumme, jotka voivat olla omia luottotiedustelujaan tekevien muiden yritysten nähtävissä. ”Jalanjälki” voi jäädä luottotietoihisi riippumatta siitä, onko sinua hyväksytty asiakkaaksi vai ei. Jos olet johtaja, pyydämme luottotietotoimistoja tarvittaessa vahvistamaan, että antamasi asuinosoite on sama kuin asianomaisten yritysten rekisterissä. Jos käytät palvelujamme, annamme lisäksi tietoja tilien hallinnastasi luottotietotoimistoille. Jos et maksa rahasummaa takaisin kokonaisuudessaan ja määräaikaan mennessä, luottotietotoimistot kirjaavat velkasumman ja voivat antaa tämän tiedon muille organisaatioille, jotka tekevät samanlaisia tarkistuksia. Tietoja säilytetään yleensä tällaisissa toimistoissa 6 vuotta niiden sulkemisen jälkeen, joko suoritettuasi velanmaksun tai jätettyäsi sen maksamatta, vaikkakin säilytysaika voi vaihdella eri toimistojen ja alueiden välillä. Voit halutessasi pyytää lisätietoja luottotietotoimistojen käytöstämme ottamalla meihin yhteyttä.
  • Petosten ja talousrikosten estämiseksi ja/tai tunnistamiseksi sekä riskien hallitsemiseksi ja suojataksemme paremmin oman, asiakkaidemme ja talousjärjestelmän eheyttä voi olla tarpeen käsitellä ja paljastaa arkaluontoisia henkilötietoja (joita toisinaan kutsutaan erikoiskategorian henkilötiedoiksi), mukaan lukien biometriset tiedot muille osapuolille, jotka auttavat meitä hallitsemaan tällaisia riskejä, mukaan lukien henkilöllisyyden varmennus. Tämä voi sisältää ohjelmistoja ja palveluja, joita käytetämme varmentamaan henkilöllisyytesi/ikäsi määrittämällä, vastaako itsestä ottamasi kuva henkilötodistuksesi kuvaa.
  • Tunnistusprosessin aikana voimme käyttää kasvojentunnistusprosessia vertaamaan itsestäsi ottamaa kuvaa lataamaasi henkilöllisyysasiakirjaan. Tämän prosessin aikana biometristä dataa muodostetaan luomalla digitaalinen kartta kasvoistasi, jotta voimme paremmin verrata henkilötodistuksesi valokuvaa itsestäsi ottamaan kuvaasi. Tämä auttaa vähentämään petoksia ja on siten merkittävästi julkisen edun mukaista. Mutta kaikki luotu biometrinen data poistetaan välittömästi vertaamisen jälkeen. Paysafe itse ei yleensä säilytä biometristä dataa, koska tällainen tieto muodostetaan yleensä käyttäen muiden osapuolten petoksenvastaisten järjestelmien avulla. Jos biometristä informaatiotasi säilytetään tai käytetään suoraan Paysafen toimesta millä tahansa tavalla, sinulle ilmoitetaan asiasta keräyshetkellä. Jos haluat lisätietoja biometristä dataasi koskevista käytännöistämme ja prosesseistamme tai muun arkaluontoisten tai erikoiskategorian henkilötietojen käytöstämme, voit olla meihin yhteydessä Ota meihin yhteyttä -osiossa annettujen yhteystietojen avulla.
  • Petoksien ja muiden rikosten ja talousjärjestelmän väärinkäytön estämiseksi, tunnistamiseksi ja niihin liittyvien syytteiden nostamiseksi tai niissä avustamiseksi, mukaan lukien liiketoiminnan ehtojen noudattamisen laiminlyönti ja, johon voi liittyä minkä tahansa keräämämme tai päättelemämme olennaisen tai välttämättömän tiedon luovuttamista kolmansille osapuolille kyseisiä tarkoituksia varten. Paysafe osallistuu petostenvastaisiin aloitteisiin, jonka puitteissa teemme sinusta (ja/tai asiakkaistasi) arvioinnin ja valvomme tilitapahtumiasi ja/tai sijaintiasi tunnistaaksemme kuvioita, jotka edellyttävät tutkimuksia, tai muutoin profiloimaan ja arvioimaan petoksen tapahtumisen tai meidän tai muiden liiketoimintaehtojen laiminlyömisen todennäköisyyttä. Voimme käyttää tähän toimintaan kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluja. Sen lisäksi, jos annat meille virheellisiä tai epätarkkoja tietoja itsestäsi tai havaitsemme petoksen tai rikoksen tai epäilemme sellaista, voimme antaa tietosi petoksentorjuntavirastoihin ja lainvalvontavirastoihin ja voimme päättää kanteen nostamisesta sinua vastaan.
  • Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä tiliäsi koskevissa asioissa, kertoaksemme sinulle mahdollisista ongelmista ja vastataksemme sinun meille esittämiisi kysymyksiin.
  • Voimme käyttää henkilötietojasi riskien hallintaa, kuten luotto- ja valuutanvaihtoriskejä varten, sekä estämään tai lieventämään tietoturvariskiä.
  • Voimme käyttää henkilötietojasi riippumatta siitä, onko sinut hyväksytty asiakkaaksi tai jatkatko palvelun saamista markkinointiviestien lähettämiseksi, antamaan sinulle tuotteista ja palveluista tietoja, jotka olet pyytänyt tai joiden uskomme kiinnostavan sinua; kysymään mielipidettäsi tuotteistamme, palveluistamme ja verkkosivustoistamme; markkinoinnin, markkinatutkimuksen ja vastaavien toimintojen osalta. Jos et enää halua saada markkinointi- tai kampanjaviestejä Paysafelta, voit milloin tahansa keskeyttää niiden vastaanottamisen. Lisätietoja tästä aiheesta on saatavana Tietosuojaoikeutesi-osiosta.
  • Keräämme henkilötietoja paikallisten ja kansallisten lakien noudattamiseksi.
  • Henkilötietojen käyttöä tapahtuu, jotta voimme noudattaa poliisiviranomaisten ja valvovien viranomaisten pyyntöjä julkisen edun perusteella tai sellaisten kaupallisten organisaatioiden pyyntöjä, joiden kanssa sinä olet tai olet ollut tekemisissä, laillisten vaateiden muodostamiseksi, harjoitttamiseksi tai puolustamiseksi tai sinun tai muiden henkilöiden elintärkeiden etujen suojelemiseksi, esimerkiksi auttamaan viranomaisia tai muita organisaatioita taistelemaan rikollisuutta ja terrorismia vastaan.
  • Henkilötietojen käyttöä tapahtuu, jotta voimme noudattaa korttijärjestelmien sääntöjä tai liiketoimintaehtoja.

Jos annat tietoja julkaistavaksi tai näytettäväksi verkkosivustojen/portaalien julkisilla alueilla tai välitettäväksi muille verkkosivuston/portaalin tai kolmansien osapuolien käyttäjille, ymmärrät, että kuka tahansa tietoon pääsevä kolmas osapuoli voi käyttää niitä mihin tahansa tarkoitukseen. Lähetät tällaisia tietoja omalla vastuullasi, ja sinun on noudatettava kyseisen sivuston käyttöehtoja.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Emme luovuta kenellekään tietoja, joista sinut voitaisiin tunnistaa yksilönä, lukuun ottamatta tässä selosteessa kuvattuja tahoja, lain sallimalla tai edellyttämällä tavalla, ja/tai tässä ilmoituksessa kuvattuja tarkoituksia, kuten:

  • Paysafe-konsernin sisällä auttamaan meitä tarjoamaan palvelujamme ja omaa sisäistä asiakassuhteiden hallintaa tai analyyttisiä- ja raportointitarkoituksia varten;
  • maksun vastaanottajat/lähettäjät erityisen asianomaisen maksutapahtuman yhteydessä (yleensä tiedot rajoittuvat koko nimeen ja sähköpostiosoitteeseen);
  • luottotietoyritykset (missä käyttöehdot tai muu sopimus sen sallii) edellä kuvatulla tavalla. Voit halutessasi pyytää meiltä lisätietoja luottotietotoimistojen käytöstä ottamalla meihin yhteyttä;
  • petostentorjuntavirastot edellä kuvatulla tavalla, mukaan lukien Action Fraud, Financial Fraud Action ja Financial Fraud Bureau sekä muut organisaatiot, jotka auttavat meitä hallitsemaan petoksien ja liiketoiminnan väärinkäytösten riskejä;
  • muihin osapuolet ja rahoituslaitokset (missä käyttöehdot tai muu sopimus sen sallivat), mukaan lukien se luottolaitos, jossa lähettäjä tai vastaanottaja (ja näiden yritykset vastaavasti) pitävät pankkitilejään ja korttijärjestelmät, jotka valvovat luotto-, pankki-, maksu- ostokorttien tai muiden maksukorttien myöntämistä ja käyttöä, vaihtoehtoiset maksumallit ja muut rahoituslaitokset, jotka voivat käsitellä maksuja ja jotka eivät toimi Paysafen hallinnassa ja joiden toimista tai laiminlyönneistä Paysafe ei ole vastuusssa.
  • Silloin kun tarjoamme palveluja muiden osapuolten, kuten pankkien ja muiden organisaatioiden, kautta, meitä voidaan vaatia paljastamaan tietojasi (mukaan lukien mahdolliset ”tunne asiakkaasi”- ja ”varallisuuden lähde” -tiedot) tällaisten organisaatioiden kanssa avustaaksemme niitä täyttämään lakisääteiset velvoitteensa tai riskinarvionsa.
  • kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, mukaan lukien toimittajat, jotka avustavat meitä palvelujen tarjoamisessa, kuten tilausten käsittelyssä, tilausten toimittamisessa, maksujen käsittelyssä, luotonhallinnassa, turvallisuudessa, sektori- ja petosriskeissä, tunnistamisen varmennuksessa ja markinnoinnissa, markkinatutkimuksessa ja kyselytoimissa, joita toteutetaan Paysafen puolesta. Toisinaan voimme hyödyntään kolmansien osapuolten palveluntarjoajia avustamaan sellaisten palvelujen tarjoamisessa, jotka voivat edellyttää henkilötietojesi käyttöä, mukaan lukien reaaliaikainen datan testaus, ja joita varten toteutetaan asianmukaiset tietoturvajärjestelyt.
  • Kolmansille osapuolille, jotka eivät toimi ohjauksessamme palveluntarjoajana (mutta joita koskevat omat velvoitteensa pitää tiedot turvassa), palvelun toimittamisen mahdollistamiseksi. Esimerkiksi pankit ja organisaatiot, jotka auttavat osakkeidesi , kryptovaluutta- ja muiden rahoitusinstrumenttiesi kaupankäynnissä.
  • Petosten ja talousrikosten estämiseksi ja/tai tunnistamiseksi sekä riskien hallitsemiseksi ja suojataksemme itseämme ja asiakkaitamme voi olla tarpeen käsitellä ja paljastaa arkaluontoisia henkilötietoja (joita toisnaan kutsutaan erikoiskategorian henkilötiedoiksi), mukaan lukien biometrisiä tietoja muille osapuolille, jotka auttavat meitä hallitsemaan tällaisia riskejä, mukaan lukien henkilöllisyyden varmennus.
  • Lain sitä edellyttäessä tai sen salliessa Paysafe voi olla lain mukaan velvoitettu antamaan sinusta tietoja valvoville viranomaisille ja poliisiviranomaisille maailmanlaajuisesti, tai voimme muutoin määrittää, että on asianmukaista tai välttämätöntä tehdä niin. Tällaisia paljastuksia voivat olla lisäksi pyynnöt valtion tai julkisilta viranomaisilta tai kaupallisilta organisaatioilta, joiden kanssa olet saattanut olla tekemisissä ja jotka pyrkivät lievittämään petos- tai luottoriskiä, tai liiketoiminnan ehtojen rikkomisen vuoksi tai lakitoimia tai -prosesseja varten, kansallisen turvallisuuden vuoksi tai kun katsomme olevan kansallisen tai julkisen edun mukaista tai muutoin laillista tehdä niin. Paysafe ei tavallisesti kyseenalaista oikeudenmääräyksiä, joissa edellytetään paljastamista.
  • Tietoja voidaan luovuttaa liiketoiminnan siirroissa. Paysafe voi ostaa tai myydä liikeyksikköjä tai tytäryhtiöitä. Tällaisissa tapauksissa saatamme siirtää asiakkaan tietoja liikeomaisuutena. Jos liiketoimintamme siirtyy yhteisyritykseen tai se myydään tai yhdistetään toiseen liiketoimintayksikköön, tietojasi voidaan edellä mainittua rajoittamatta luovuttaa uusille liikekumppaneillemme tai omistajille. Näissä olosuhteissa ilmoitamme tietojen vastaanottajalle, että tietojasi tulee käsitellä tämän selosteen ehtojen mukaisesti.
  • Luvallasi tietojasi voidaan lisäksi käyttää muihin tarkoituksiin, joihin annat nimenomaisen suostumuksesi.

Lukuun ottamatta palvelujensa toimittamiselle ja edellä/liitteessä mainitulle välttämättämättömiä tapauksia Paysafe ei myy, vuokraa, jaa tai muutoin paljasta henkilötietoja asiakkaistaan kolmansille osapuolille näiden omaan kolmannen osapuolen markkinointikäyttöön täyttämättä mahdollisia laillisia velvoitteitaan (esim. suostumus, pois jäänti tai muutoin lain sallimalla tavalla). Kalifornian kuluttajien tietosuojalaki käyttää hyvin laajaa määritelmää datan ”myynnistä” ja Kalifornian asukkaiden tulee lukea osion ”CCPA” tiedot datan myynnistä.

SEURANTA

Voimme seurata tai tallentaa puheluita, sähköposteja, chateja tai muuta viestintääsi sääntely-, tietoturva-, laadunvalvonta- tai koulutustarkoituksiin. Kun käyt toimistoissamme, käytössä voi tietoturvaan ja työsuojeluun sekä toimiston johtamiseen liittyvistä syistä olla valvontakameroita, kulunvalvontajärjestelmiä ja/tai muita valvontajärjestelmiä.

HENKILÖTIETOJESI TALLENNUSPAIKKA

Me, palveluntarjoajamme ja muut osapuolet, joiden kanssa mahdollisesti jaamme henkilötietojasi (edellä kuvatulla tavalla), voivat käsitellä henkilötietojasi alueilla, jotka ovat Euroopan talousalueen (”ETA”) tai muutoin oman asuinalueesi ulkopuolella. Niitä voidaan lisäksi käsitellä ETA-alueen ulkopuolella toimivan henkilökunnan (oma tai toimittajiemme) tai alueella, jossa henkilötiedot kerättiin. Tämä henkilökunta voi osallistua, muun muassa, toimeksiantojen täyttämiseen, maksutietojen käsittelyyn ja palvelujen tarjonnan tukemiseen. Näiden maiden tietosuojastandardit saattavat olla erilaiset (ja joissakin tapauksissa lievemmät) kuin oman asuinmaasi tietosuojastandardit.

Näissä olosuhteissa toteutamme asianmukaiset toimet suojataksemme henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, mukaan lukien lain edellyttämän asianmukaiset suojatoimet sen varmistamiseksi, että mahdolliset kansainväliset tiedonsiirrot ovat laillisia. Paysafe käyttää yleensä ”mallilausekkeita”, jotka Euroopan kommissio on hyväksynyt, kun ETA:n ulkopuolella palkataan kolmannen osapuolen tiedon vastaanottajia, jotka vastaanottavat tietoja ETA:n sisällä henkilötietojen käsittelemiseski ETA:n ulkopuolella.

KUINKA PIDÄMME HENKILÖTIETOSI TURVASSA

Olemme ottaneet käyttöön teknisiä, fyysisiä ja organisatorisia/hallinnollisia toimenpiteitä, jotka on suunniteltu varmistamaan, että henkilötietosi eivät vahingossa häviä eikä kukaan pääse luvatta näkemään, käyttämään, muuttamaan tai julkaisemaan niitä. Tällaisia toimia ovat muun muassa:

•           kirjoitetun tiedon tieturvaohjelma;

•           nimitetty päätietoturvavastaava (”CISO”, Chief Information Security Officer) johtamaan, toteuttamaan ja valvomaan tietoturvaohjelmaa;

•           nimitetty tietosuojavastaava (”CPO”, Chief Privacy Officer ) johtamaan, toteuttamaan ja valvomaan tietosuojaohjelmaa;

•           jatkuva haavoittuvuuksien arviointi ja seuranta;

•           käytössä olevat tietoturvariskin hallintakäytännöt ja menettelyt;

•           vakiintunut reaktiosuunnitelma tapauksia varten;

•           pääsyn valvonta tietojärjestelmiin, suunniteltu tunnistamaan käyttäjät ja sallimaan pääsyn vain valtuutetuille henkilöille;

•           pääsyn rajoittaminen henkilökohtaisia tietoja sisältäviin sijainteihin ainoastaan valtuutetuille henkilöille;

•           kaikkien henkilötietojen suojaaminen sekä kuljetuksen aikana että paikallaan;

•           moniosainen tunnistus kaikelle henkilökunnalle, joka käyttää henkilötietoja;


•           jäljitysketjun ylläpitäminen liittyen henkilötietojen sisäiseen ja ulkoiseen pääsyyn sekä muutoksiin;

•           käytössä olevat suojatut kehityskäytännöt yhtiön sisällä kehitettyjä sovelluksia varten;

•           tietoturvallisuuden due diligence -prosessin toteuttaminen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien toimesta;

•           turvallisuustietoisuutta käsittelvän koulutuksen suorittaminen säännöllisesti.

Tietojesi tallessa pysyminen ja tietosuojan säilyttäminen riippuvat myös itsestäsi. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet itse valinnut) salasanan tai käyttäjätunnuksen, jolla pääset verkkosivustomme/portaalimme, mobiilisovellusten tai vastaavien tiettyihin osiin, tämän salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen säilyttäminen luottamuksellisena on sinun vastuullasi. Et saa antaa salasanaasi ja/tai käyttäjätunnustasi kenellekään. Sinun on varmistettava, että kukaan ei ilman lupaa käytä salasanaasi tai käyttäjätunnustasi. Paysafe toimii niiden ohjeiden ja tietojen mukaan, jotka se saa keneltä tahansa henkilöltä, joka käyttää käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. Ymmärrät, että olet täysin vastuussa kaikesta käytöstä ja kaikista toiminnoista, jotka voivat tapahtua tilisi käytön aikana, ellei laki toisin määrää. Sinun on ilmoitettava heti Paysafelle, jos jokin meille antamasi tieto muuttuu.

Tiedonsiirto Internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme välitettyjen tietojen turvallisuutta, ellet ole meihin yhteydessä tarjoamaamme turvallista kanavaa pitkin. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja toimenpiteitä ja tietosuojaominaisuuksia yrittäessämme estää luvattoman pääsyn.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Henkilötietojen säilytysajat määräytyvät tiedon luonteen ja tyypin, Paysafen palvelun, maan, jossa palvelu on tarjolla, sekä mahdollisten sovellettavien paikallisten lakien tai sääntelyehtojen perusteella. Yleisesti ottaen, kun tietojasi ei enää tarvita asianmukaista liiketoimintatarkoitusta tai -syytä varten, ne poistetaan tai voimme anonymisoida tai koostaa ne muiden tietojen kanssa tehden ne muiksi kuin henkilötiedoiksi.

Jos käytät palveluja, säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle valitsemasi palvelut. Yleensä tämä tarkoittaa, että säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olet asiakkaamme (tai aloitat sen hakemisen) ja jonkin aikaa sen jälkeen. Tämä sisältää henkilötietojesi käytön ja säilytyksen myös silloin, kun aloitat palvelujen hakemuksen loppuun tekemisen, riippumatta siitä, suoritatko loppuun tällaisen hakemusprosessin tai hyväksytäänkö sinut asiakkaaksi.

Säilytysaika voi lisäksi riippua sen maan lakisääteisistä vaatimuksista, jossa olet. Säilytämme henkilötietoja todisteena toiminnastamme kanssasi (mukaan lukien tieto siitä, oliko mitään maksutapahtumia vai ei), käsitelläksemme mahdollisia tiedusteluja tai kiistoja ja puolustautuaksemme mahdollisissa oikeusvaatimuksissa tai käynnistääksemme sellaisia. Säilytämme esimerkiksi tietojasi sen ajan, jonka paikalliset lait sallivat lakivaateen käynnistämiseksi (niin sanottu ”vanhentumissäännös”) sallivat, tai niin kauan kuin tuomioistuimen tai valvovien viranomaisten tai säätelijöidemme toimesta on määrätty, tai niin kauan kuin muutoin laki sitä vaatii tai sen sallii (esimerkiksi KYC / Know Your Customer / -tietueiden säilytys rahanpesun vastaisten lakien tai vastaavien mukaisesti).

Voimme edelleen kohdistaa sinuun ja lähettää sinulle, suoramarkkinointia paikallisten lakien mukaisesti, ellet ole kieltänyt tällaista markkinointia.

TIETOSUOJAOIKEUTESI

Sinulla voi olla käytettävissäsi useita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Nämä oikeudet voivat olla voimassa useiden eri määräysten mukaisesti, esimerkiksi yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), joka koskeen yleensä ETA:n asukkaita, sekä California Consumer Protection Act -asetus (CCPA), joka koskee yleensä Kalifornian asukkaita. Jos haluat, saat pääsyn henkilötietoihisi ja voit korjata tai päivittää niitä. Tietyissä tilanteissa voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, kieltää niiden käsittelyn tai rajoittaa tilapäisesti niiden käsittelyä, vaikka edelleen käytät muita oikeuksiasi. Lisäksi voit pyytää siirtämään tiettyjä henkilötietojasi toiselle palveluntarjoajalle (niin kutsuttu tietojen siirrettävyys). Sinulla voi lisäksi olla oikeus ”jättäytyä pois” tietyistä henkilötietojesi käyttötavoista, mukaan lukien pyytäminen meitä rajoittamaan henkilötietojesi jakamista kolmansille osapuolille, jotka ovat kumppaneitamme tai eivät ole kumppaneitamme. Tietosuojalait kehittyvät jatkuvasti, ja jos uskot jonkin oikeuden soveltuvan sinuun tai et ole varma siitä, ota meihin yhteyttä, niin voimme arvioida asiaa ja antaa neuvoja.

GDPR:n soveltuvalta osalta, kun annat meille luvan käyttää henkilötietojasi, voit perua sen koska tahansa. Suostumuksen peruminen ei vaikuta minkään ennen perumista tapahtuneen tietojesi käsittelyn lainmukaisuuteen eikä sellaiseen henkilötietojesi käsittelyyn, joka riippuu jonkin muun kuin tämän sopimuksen lainmukaisen käsittelyn perusteista. Voit esimerkiksi keskeyttää minkä tahansa lähettämämme markkinointiviestinnän napsauttamalla ”Peruuta tilaus” tai ”Poista käytöstä” -linkkiä saamassasi viestissä tai voit toimia niiden ohjeiden mukaan, jotka lähetämme joka kerta viestin mukana. Jatkamme kuitenkin palvelujen toimintaan ja palveluun liittyvien viestien lähettämistä.

Ota huomioon, että kaikki edellä mainitut oikeudet eivät ehkä ole käytettävissäsi siinä maassa, jossa käytät palveluja. On myös tapauksia, jolloin näitä oikeuksia ei voida toteuttaa: Et voi esimerkiksi vastustaa tietojesi käyttöä, jos niitä vaaditaan lain perusteella, tai käsittelemästä reklamaatiota. Et voi myöskään pyytää meitä poistamaan tietojasi, jos haluat jatkaa palvelujen käyttämistä tai kun tällaiset tiedot ovat välttämättömiä sopimustoimintamme kirjaamiseksi, kun laki sitä vaatii (esimerkiksi petosten vastainen ”tai tunne asiakkaasi” -tunnistamis- ja varmistamisvaatimusten säilyttäminen), tai puolustamaan laillisia oikeuksia ja lakitoimia tai vaatimaan niitä.

Sinulla on aina oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat paikalliselta tietosuojaviranomaiselta. Voit myös nostaa kanteen, jossa vaadit korvausta aiheutuneesta vahingosta tai ahdingosta, joka on aiheutunut kykenemättömyydestämme noudattaa tietosuojalainsäädäntöä.

Jos haluat tietää enemmän oikeuksistasi tai haluat käyttää niitä, voit ottaa meihin yhteyttä Ota yhteyttä -osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO

Käyttäessämme henkilötietojasi seurauksena voi joissakin tapauksissa olla automaattisia päätöksiä (kuten profilointi), joilla on sinuun oikeudellinen tai vastaava merkittävä vaikutus.

Automatisoitu päätöksenteko tarkoittaa, että sinua koskeva päätös tehdään automaattisesti tietokoneella (ohjelmistoalgoritmien avulla) ilman ihmisen tekemää tarkastusta. Käytämme automatisoituja päätöksiä esimerkiksi viimeistelemään sinua koskevat luottoarvioinnit, kun haet tiettyjä palveluja, tai suorittamaan petostenvastaisia tarkistuksia, kuten osiossa Mihin käytämme henkilötietojasi on selitetty. Olemme ottaneet käyttöön toimenpiteitä, jotka suojaavat sellaisten yksilöiden oikeuksia ja etuja, joiden henkilötiedot ovat automatisoidun päätöksenteon alaisia. Jos lisäksi käytät Paysafen palveluja Euroopan talousalueella, kun teemme automatisoidun päätöksen sinusta, sinulla on oikeus riitauttaa päätös, ilmaista oma näkemyksesi ja vaatia ihmisen tekemää päätöksen tarkastamista. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyden meihin jäljempänä olevien yhteystietojen avulla.  Tietosuojalait kehittyvät jatkuvasti, ja jos uskot jonkin oikeuden soveltuvan sinuun tai et ole varma siitä, ota meihin yhteyttä, niin voimme arvioida asiaa ja antaa neuvoja.

KÄSITTELYN LAINMUKAISET PERUSTEET

Paysafe käsittelee henkilötietojasi ainoastaan lain mukaisesti. Tällaiset lait ovat aluekohtaisia. Tarkempaa tietoa on saatavissa pyynnöstä. Yleensä Paysafe käsittelee henkilötietojasi:

  • suostumuksesi perusteella esimerkiksi lähettäessään sinulle markkinointiviestejä, jotka koskevat tuotteita tai palveluita kiinnostuksesi ja mieltymystesi mukaisesti, missä laki edellyttää tällaista suostumusta;
  • kun se on tarpeen jonkin meidän välisemme sopimuksen toteuttamiseksi tai siihen osallistumiseksi, esimerkiksi tarjotessamme sinulle tilaamiasi palveluja – tässä kontekstissa me tarvitsemme näitä tietoja, koska muutoin emme voisi tarjota palveluja sinulle. Jos esimerkiksi meidän on varmistettava henkilöllisyytesi ja jos sinä et anna meille asianmukaisia tietoja, me emme ehkä voi avata tiliä sinua varten.
  • Kun Paysafella on laillinen etu tietojen käsittelyyn, edellyttäen että tällainen käsittely ei ohita sinun omia oikeuksiasi ja vapauksiasi vastustaa tällaista käsittelyä. Esimerkiksi tiedottamaan sinulle palvelujen käytöstäsi, parantamaan ja kehittämään palveluja, toteuttamaan verkkomainontaa tai muita markkinointitoimia sekä hallitsemaan ja valvomaaan mahdollista vaadetta;
  • kun Paysafella on lainmukainen velvoite kerätä, käyttää ja/tai paljastaa henkilötietojasi tai tarvitsemme muulla tavoin henkilötietojasi suojaamaan sinun tai jonkin toisen henkilön elintärkeitä etuja. Toimiessamme esimerkiksi tarvittaessa omien sääntelijöidemme tai muiden sääntelijöiden asettamisen sääntöjen mukaan tai
  • poikkeuksellisesti voimme jakaa tietojasi kolmannelle osapuolelle, kun se on välttämätöntä julkisen edun vuoksi, esimerkiksi kun viranomaiset tai muut kolmannet osapuolet, joiden kanssa olet ollut tekemisissä, pyytävät tietoja tutkiakseen rikosta tai muutoin kolmannen osapuolen liike-ehtojen rikkomusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja lainmukaisesta perusteesta henkilötietojesi keräämiseen jotakin tiettyä käsittelytoimenpidettä varten, ole, eihin yhteydessä Ota yhteyttä -kohdassa annettujen yhteystietojen avulla.

 

ÄLÄ JÄLJITÄ

Jotkin verkkoselaimet voivat lähettää Älä jäljitä -signaaleja. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole käytössä alan standardia siitä, mitä verkkosivustojen ja muiden verkkopalvelujen tulisi tehdä saadessaan tällaisia signaaleja. Mikäli tällainen standardi tullaan kehittämään, me tarkistamme käytäntömme, mutta tällä hetkellä emme ryhdy toimiin vastaanottaessamme tällaisia signaaleja.

EVÄSTEET

Katso lisäksi evästekäytännöstämme tietoja siitä, miten keräämme, käytämme tai paljastamme tietoja evästeiden yhteydessä. Muussa tapauksessa ota meihin yhteyttä.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEMME

Saatamme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojailmoitukseen. Jos teemme materiaalisia muutoksia tietojesi käsittelytapaan, ilmoitamme sinulle siitä tämän verkkosivuston/portaalin kautta annettavalla tiedotteella. Tietosuojailmoituksen viimeisin muokkauspäivä kerrotaan tässä ilmoituksessa. Varmista, että käyt ajoittain verkkosivustollamme/portaalissa ja tarkistat, onko tähän tietosuojailmoitukseen tehty muutoksia. Jos meillä kuitenkin on laillinen velvoite ilmoittaa sinulle etukäteen mahdollisista muutoksista tähän tietosuojailmoitukseen ja/tai pyytää suostumuksesi muutoksiin sinun henkilötietojesi käytössämme, saat meiltä tiedon siitä.

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOILLE

Sivustomme saattaa silloin tällöin sisältää linkkejä kumppaniemme verkostojen, mainostajien ja tytäryhtiöiden sivustoille tai näiltä sivustoilta omalle sivustollemme. Jos seuraat tällaista linkkiä, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuoja- ja evästekäytäntönsä eikä Paysafe ole missään vastuussa näistä kolmansien osapuolien verkkosivustoista.

MAAILMANLAAJUINEN ILMOITUS

Tämä tietosuojaseloste on maailmanlaajuinen, mutta sitä ei ole tarkoitettu ohittamaan mitään laillisia oikeuksia tai kieltoja, joita joillakin alueilla mahdollisesti on voimassa. Tällaisessa tapauksessa sovelletaan tämän tietosuojaselosteen oikeuksia ja velvollisuuksia ja niihin tehdään muutos vain, jos jollakin sovellettavalla paikallisella lailla on ensisijaisuus.

EU-EDUSTAJA

ETA:n ulkopuolella sijaitsevat Paysafe-konsernin yritykset ovat valinneet seuraavan tahon EU-edustajakseen: Paysafe Bulgaria EOOD, 90, Tsarigradsko shose blvd, Sofia, 1784, Bulgaria. Voit ottaa yhteyttä EU-edustajaan käyttäen yhteystietoja, jotka on annettu osiossa ota meihin yhteyttä.

UK-edustaja

Siinä määrin kuin Euroopan unionin (vetäytymistä koskeva) asetus 2018 tai muu lainsäädäntö edellyttää ”Brexitiä”koskien, edustaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella sijaitsevia Paysafe-konsernin yhtiöitä näiden valitsema seuraava UK-edustaja: Skrill Holdings Limited, 25 Canada Square, London, England, E14 5LQ, United Kingdom. Voit ottaa yhteyttä UK-edustajaan käyttäen yhteystietoja, jotka on annettu osiossa ota meihin yhteyttä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Otamme mielellämme vastaan kaikki kommentit, kysymykset ja pyynnöt, joita sinulla on tietojesi käyttöömme liittyen. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai vastaanottaa lisätietoja Paysafe-konsernin yrityksistä, joita tämä tietosuojaseloste koskee, kirjoita jäljempänä olevaan osoitteeseen ja osoita tiedustelusi tietosuojaosastolle (FAO Privacy Department) tai ota meihin yhteyttä.

Paysafe-konsernin tietosuojavaltuutetun tiedot on annettu jäljempänä, ja häneen voi olla yhteydessä Ota yhteyttä -linkin tai seuraavan osoitteen kautta:

Derek A Wynne

Paysafe, Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5AU

 

 

Kalifornian kuluttajien tietosuoja-asetus (CCPA)

Jos olet Kalifornian asukas ja käytät kuluttajapalvelujamme, sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia Kalifornian kuluttajien tietosuoja-asetuksen (CCPA) mukaisesti, nämä on kuvattu alla.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Viimeisten 12 kuukauden aikana keräsimme seuraavia henkilötietoja:

  • Tunnisteet, kuten nimesi, ikäsi, syntymäaikasi, osoite ja muut yhteystiedot, kopion henkilötodistuksestasi (kuten ajokortistasi tai passistasi) sekä sosiaaliturvatunnuksesi ja/tai muita valtion tunniste- tai rekisteritietoja.
  • Ammatilliset tai työsuhteeseen liittyvät tiedot, kuten ammattisi.
  • Internet-aktiivisuus evästeilmoituksessa esitetyllä tavalla, mukaan lukien vierailuhistoria ja vuorovaikutus palvelujemme kanssa, IP-osoite, selaintyyppi, selaimen kieli ja muut automaattisesti kerätyt tiedot.
  • paikannustiedot siinä määrin kuin tarvitsemme niitä vahvistamaan sijaintisi lakisääteisiin tai petosten torjunnan tarkoituksiin, riippuen tarjotuista palveluista ja niiden käytöstäsi (esimerkiksi, jotkin lait voivat edellyttää meitä tunnistamaan sijaintisi, jos joihinkin palveluihin liittyy uhkapelaamista);
  • kaupalliset tiedot, kuten tiedot pankkisuhteistasi, mukaan lukien tilinumerot, pankki- ja luottokorttinumerot, tilien saldot ja kuinka kauan kyseiset tilit ovat olleet käytössäsi.

Keräämme näitä henkilötietoja allekirjoittamaan ja määrittämään tilisi sekä palvelujen tarjoamiseksi sinulle.

HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA

Viimeisten 12 kuukauden aikana jaoimme kolmansille osapuolille joitain edellä kuvatuista tiedoista liiketoimintamme tarkoituksiin, esim. kumppaniemme kanssa tai liittyen palveluntarjoajan käyttöön avustamaan palvelujen tarjoamisessa sinulle. Tällaisten palveluntarjoajien luettelo on kuvattu osiossa Tietojesi luovuttaminen.

Emme ”myy” henkilötietoja perinteisessä merkityksessä, mutta me myymme henkilötietoja siten kuin kyseinen termi on käytössä CCPA:ssa. Viimeisten 12 kuukauden aikana myimme yksittäisiä tunnistetietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käytön kautta niistä käyttäjistä, jotka eivät ole valinneet jäädä pois tällaisten tietojen käytöstä. Myymme näitä tunnistetietoja adtech-tarjoajille ja mainostajille, jotka tarjoavat kohdennettua verkkomarkkinointia. 

Voit kytkeä evästeiden käyttösi ”päälle” tai ”pois päältä” verkon suostumusta käsittelevässä koontinäytössä, joka on käytettävissä ”evästeasetukset”-linkin kautta kaikissa verkkosivustoissamme ja portaaleissamme.

Älkää myykö henkilötietojani

CCPA:N MUKAISET TIETOSUOJAOIKEUTESI

Sinulla on oikeuksia, joita voit harjoittaa henkilötietojesi suhteen. Erityisesti:

  • Oikeus tietoihisi pääsyyyn: voit pyytää tietoja henkiötietojen kategorioista, jotka olemme keränneet sinusta, henkilötietojesi keräämiseen käytetyistä lähdekategorioista, liiketoiminnasta tai kauppallisesta tarkoituksesta, jota varten henkilötietojasi kerätään tai myydään sekä sellaisten kolmansien osapuolten kategorioista, joiden kanssa voimme jakaa tai joille myymme henkilötietojasi ja henkilötietojen kategorioista, jotka on annettu tällaisille kolmansille osapuolille. Lisäksi voit pyytää meiltä kopion niistä erityisistä henkilötietoista, joita olemme keränneet sinusta koneluettavassa muodossa.
  • Oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus pyytä henkilötietojesi poistamista.
  • Siinä määrin kuin myymme henkilötietojasi, sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan sinua koskevien henkilötietojen myynnin kolmansille osapuolille, tai voit kytkeä evästeasetuksesi ”pois päältä” täällä (millä on sama vaikutus kuin poisjäämisellä henkilötietojesi myynnistä).
  • Oikeus syrjimättömyyteen: Sinulla on oikeus olla joutumatta syrjityksi, jos olet käyttänyt mitä tahansa edellä mainittuja kuluttajaoikeuksiasi. Toisin sanoen, emme tarjoa erilaatuisia palveluja sinulle, koska olet päättänyt käyttää oikeuksiasi.

Voit valtuuttaa henkilön toimimaan puolestasi näiden oikeuksien käytttämiseksi, mutta meidän pitää ehkä toteuttaa tietyt vaiheet varmistaaksemme, että tehty pyyntö on laillinen, ts. että se tosiaan tulee sinulta ja että se on tehty puolestasi. Voimme esimerkiksi edellytää allekirjoitettua lupaasi, josta ilmenee, että olet valtuuttanut edustajan lähettämään pyynnön puolestasi.

Huomaa, että silloin, kun käytämme ja paljastamme henkilötietoja turvallisuuteen, petostentorjuntaan ja muihin vastaaviin tarkoituksiin liittyen, jotkin oikeutesi voivat olla rajoitettuja. Huomioi siis, että voi olla tapauksia, joissa pyyntöäsi ei voi täyttää. Esimerkiksi CCPA:n sallimalla tavalla on mahdollista, että meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi poistaa henkilötietojasi, jos tarvitsemme näitä tietoja tietoturvatapausten tunnistamiseen tai suojautuaksemme pahantahtoisia, petollisia, valheellisia tai laittomia toimia vastaan, kun tällaiset tiedot ovat välttämättömiä kirjaamaan sopimukselliset toimintamme tai sinun maksutapahtumasi tai kun laki niin määrää tai sallii.

Jos haluat tietää enemmän oikeuksistasi tai haluat käyttää niitä, voit ottaa meihin yhteyttä Ota yhteyttä -osiossa annettujen yhteystietojen kautta.

OTA YHTEYTTÄ

Kalifornian asukkaat voivat lisäksi soittaa numeroon +1 855 719 2087 (maksuton numero, käytettävissä 9.00-19.00 EST) tai käyttämälle osiossa Ota yhteyttä katso tiedot yltä.

Tämä ilmoitus uudistettiin viimeksi 30/12/2019.

 

 

Luettelo henkilötietoja käsittelevistä tahoista

Paysafe-konserni sisältää Paysafe Group Holdings Limitedin ja sen tytäryhtiöt. Seuraavassa on luettelo niistä Paysafe-konsernin tahoista, jotka käsittelevät henkilötietoja Paysafe-konsernin globaalin tietosuojailmoituksen mukaisesti:

  • cpt Dienstleistungen GmbH (Saksa)
  • EcomAccess Inc (Kanada)
  • Flagship Merchant Service LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Global Merchant Advisors LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • IA Digital Marketing Inc. (Kanada)
  • Income Access Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • iPayment Inc (Yhdysvallat, Delaware)
  • Leaders Merchant Services LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • MAC Limited (Gibraltar)
  • NBS Acquisition LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • NT Services Limited (Alberta, Kanada)
  • Optimal Payments Services Inc (Yhdysvallat, Delaware)
  • Pays Services India LLP (Intia)
  • Pays Services Italy S.r.l (Italia)
  • PAYS Services UK Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Paysafe Bulgaria EOOD (Bulgaria)
  • Paysafe Capital LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Financial Services (Canada) Inc (Kanada)
  • Paysafe Financial Services Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Paysafe Group Holdings Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Paysafe Group Limited (Mansaari)
  • Paysafe Holdings (US) Corp. (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Holdings UK Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Paysafe Loans LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Merchant Services Corp. (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Merchant Services Inc. / Services aux commerçants Paysafe Inc. (Kanada)
  • Paysafe Partners LP (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Payment Processing Solutions LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Payment Solutions Limited (Irlanti)
  • Paysafe Prepaid Services Limited - Gibraltarin haarakonttori (Gibraltar)
  • Paysafe Prepaid Services Limited (Irlanti)
  • Paysafe Processing Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Paysafe RT LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Services (Canada) Inc. / Services Paysafe (Canada) Inc. (Kanada)
  • Paysafe Services (US) Corp. (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Services Lending LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Paysafe Technologies Inc. / Technologies Paysafe Inc. (Kanada)
  • Paysafe Technology Services Austria GmbH (Itävaltaa)
  • paysafecard Ön Ödeme Servisleri Ltd. Şti. (Turkki)
  • paysafecard.com Argentina S.R.L. (Argentiina)
  • paysafecard.com Deutschland (Zweigniederlassung der Prepaid Services Company Ltd) (Saksa)
  • paysafecard.com MENA DMCC (UAE)
  • paysafecard.com Mexico S.A. de C.V.(Meksiko)
  • paysafecard.com Schweiz GmbH (Sveitsi)
  • Paysafecard.com USA Inc (Yhdysvallat)
  • paysafecard.com Wertkarten GmbH (Itävalta)
  • paysafecard.com Wertkarten UK (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • paysafecard.com Wertkarten Vertriebs GmbH (Itävalta)
  • Petroleum Card Services LLC (Yhdysvallat, Delaware)
  • Prepaid Services Company Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Sentinel Bidco Ltd (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Skrill Limited (Yhdistynyt kuningaskunta)
  • Skrill New York, Inc (Yhdysvallat)
  • Skrill Services GmbH (Saksa)
  • Skrill USA Inc (Yhdysvallat)

 

 

 

Pelaa aina varman päälle

paysafecard on ehdottoman turvallinen. Täältä löydät hyödyllistä tietoa turvallisista verkkomaksuista sekä petosyrityksiltä suojautumisesta.