Tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojailmoitus on päivitetty viimeksi 24.5.2018

Tätä ilmoitusta sovelletaan Paysafe Group Limitediin ja sen konserniyhtiöihin, jotka käyttävät joskus sellaisia kauppanimiä kuten Paysafe, paysafecard, Payolution, Skrill ja Neteller (yhdessä "Paysafe" tai "me" tai "meidän"/”-mme”).

Tämä ilmoitus osoittaa sitoumuksemme suojata tietosuojaoikeuksiasi ja määrittää, millä perusteella keräämämme henkilötietosi tai meille luovuttamasi henkilötiedot käsitellään. Tätä ilmoitusta sovelletaan seuraaviin:

  • sinulle tarjoamiimme verkkosivu-/portaalipalveluihin, kun käyt sivustoillamme, portaaleillamme tai maksupaneeleillamme, jollaisia asiakkaamme saattavat verkkosivuillaan käyttää;
  • kun haet lupaa käyttää ja/tai käytät Paysafen tuotteita ja palveluita (mukaan lukien kanta-asiakas- tai palkitsemisjärjestelmät, joko pistepohjaiset tai muut ("kanta-asiakas" tai "palkitseminen"));
  • kun käytät ohjelmistoa, mukaan lukien päätelaite-, mobiili- ja tietokonesovellukset, joita Paysafe tarjoaa; ja
  • sähköposteihin, muihin sähköisiin viesteihin, kuten tekstiviesteihin, verkkokeskusteluihin, verkkosivu-/portaaliviestintään ja muuhun sinun ja Paysafen väliseen viestintään.

Lue seuraava huolellisesti, jotta voisit ymmärtää henkilötietojasi koskevia näkemyksiämme ja käytäntöjämme sekä sitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Sääntelyviranomaisten suosituksesta Paysafe käyttää "kerrostettua lähestymistapaa" tietosuojakäytäntöjen esityksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että pyrimme aluksi kertomaan sinulle tärkeät tietosuojaa koskevat tiedot tässä ”tiivistetyssä” tietosuojailmoituksessa. Jos haluat tutustua laajaan tietosuojailmoitukseen, voit napsauttaa tästä. Tämän ilmoituksen lopusta löydät yhteystietomme, jonne voidaan lähettää palaute tai tietosuojatiedustelu.

TIEDOT, JOTKA SAATAMME KERÄTÄ SINUSTA

Saatat luovuttaa meille joitakin tietoja esimerkiksi, kun pyydät tietoja joistakin Paysafe-palveluista tai haet Paysafe-palveluita, rekisteröidyt käyttämään ja / tai käytät Paysafe-palveluita, täyttämällä lomakkeita jollakin verkkosivustoistamme, osallistumalla johonkin järjestämäämme tapahtumaan tai vastaamalla meille puhelimitse, sähköpostitse, chatissa tai muulla tavoin. Saatamme kerätä joitakin yllä mainituista tiedoista automaattisilla keinoilla, esimerkiksi käyttämällä evästeitä silloin, kun käyt verkkosivustoillamme. Tutustu evästekäytäntöön saadaksesi lisätietoja. Saatamme myös saada tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, kuten luottotieto- ja petostentorjuntaorganisaatioilta.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme tietoja, joita keräämme sinusta, voidaksemme toimittaa sinulle tarjoamiamme tuotteita, ilmoittaa tuotteitamme koskevista muutoksista ja parantaa tuotteitamme. Käytämme näitä tietoja myös voidaksemme lähettää sinulle tietoja muista tuotteista, joita me tai tietyt kolmannet osapuolet tarjoamme ja jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita olet käyttänyt tai joista olet tiedustellut tai joiden uskomme kiinnostavan sinua. Jos käytät jotain rahoitustuotteistamme, käytämme myös tietojasi arvioidaksemme taloudellista tilannettasi ja yrittääksemme yksilöidä ja torjua mahdolliset petokset.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muutoin kuin tässä ilmoituksessa kuvatulla tavalla.

Saatamme jakaa henkilötietojasi minkä tahansa Paysafe Group Limited -konserniin kuuluvan yrityksen kanssa.

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien palveluntarjoajat, luottoluokituslaitokset ja rahoituslaitokset, voidaksemme antaa sinulle käyttöön tarjoamiamme tuotteita. Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille rikollisuuden ehkäisemiseksi ja riskin vähentämiseksi, jos sitä vaaditaan lailla tai jos pidämme sitä tarkoituksenmukaisena, vastataksemme oikeusprosessiin tai voidaksemme suojella Paysafen, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia tai omaisuutta.

MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOSI JA TIETOTURVA

Tiedot, jotka keräämme sinusta, voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA:n) ulkopuolella sijaitseville vastaanottajille, jotka saattavat säilyttää ja käsitellä niitä. Näissä maissa voi olla tietosuojastandardeja, jotka ovat erilaiset (ja saattavat joissakin tapauksissa olla vähemmän tiukkoja) kuin asuinmaasi standardit. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että vastaanottajat käyttävät ja suojaavat tietojasi samalla turvallisella tavalla kuin me.

Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, käyttökoodin tai muun turvallisen keinon tai käyttöoikeuden tai autentikoinnin, jonka avulla voit päästä käyttämään tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa siitä, että kyseinen salasana pidetään salassa, ja siitä, että noudatat ohjeitamme. Et saa luovuttaa käyttäjätietojasi kenellekään toiselle, ja kun kuka tahansa kirjautuu sisään käyttäjätietojasi käyttäen, valtuutat Paysafen toimimaan ko. henkilön antamien ohjeiden ja tietojen perusteella.

Tietojen välittäminen Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojesi turvallisuutta, ellet käytä kommunikoinnissa tarjoamaamme suojattua kanavaa. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn niihin.

OIKEUTESI

Sinulla saattaa olla soveltuvin osin tietyt tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet, mukaan lukien oikeus käyttää, oikaista, päivittää tai poistaa henkilötietosi; vastustaa tai rajoittaa niiden käsittelyä; vaatia tiettyjen henkilötietojesi siirtoa toiselle palveluntarjoajalle (niin kutsuttu tiedon siirrettävyys); tai peruuttaa antamasi suostumus.

Huomaa kuitenkin, että on olemassa poikkeuksia näihin oikeuksiin. Saat täydet selitykset käytettävissä olevista oikeuksista laajasta tietosuojailmoituksesta.

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Automaattinen päätöksenteko tarkoittaa, että sinua koskeva päätös tehdään automaattisesti tietokoneen tekemän ratkaisun perusteella (ohjelmistoalgoritmeja käyttämällä) eikä kukaan luonnollinen henkilö henkilökunnastamme osallistu päätöksentekoon.

Käytämme automaattista päätöksentekoa esimerkiksi, kun sinulle tehdään luottoluokitus, kun haet Paysafelta rahoituspalveluita, tai suoritetaan tekemiäsi rahansiirtotapahtumia koskevaa petostentorjuntaa. Jos olet Euroopan unionissa, sinulla on kuitenkin oikeus vastustaa automatisoitua päätöstentekoa ja vaatia sen manuaalista tarkistusta myös antamiesi tietojen perusteella.

Käyttääksesi oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat alempana.

TIETOJENKÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos meillä on siihen jokin seuraavista perusteista:

  • Suostumuksesi perusteella, esimerkiksi kun lähetämme sinulle markkinointiviestejä;
  • Kun meidän tulee tehdä sopimus kanssasi ja täyttää kyseessä olevan sopimuksen mukaiset velvollisuutemme;
  • Kun meillä on oikeutettu etu, jos tällainen käsittely ei syrjäytä oikeuksiasi ja vapauksiasi;
  • Kun meillä on laillinen velvollisuus kerätä henkilötietojasi tai tarvitsemme muutoin henkilötietojasi, joiden avulla suojaamme tärkeitä etujasi tai toisen henkilön tärkeitä etuja; tai
  • Poikkeuksellisesti, jos se on tarpeen yleisen edun kannalta, esimerkiksi silloin, kun lainvalvontaviranomaiset pyytävät tietoja rikoksen selvittämiseksi.

MUUTOKSET TIETOSUOJAILMOITUKSESSAMME

Jos teemme tietosuojailmoitukseemme muutoksia tulevaisuudessa, tätä sivustoa päivitetään vastaavasti ja tarvittaessa sinulle ilmoitetaan muutoksista sähköpostitse. Tarkasta tämän sivuston sisältö säännöllisesti tietosuojailmoituksemme päivitysten varalta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kaikki kommenttisi, kyselysi ja pyyntösi, jotka liittyvät tietojesi käyttöön, ovat tervetulleita. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai saada lisätietoja niistä Paysafe-konserniin kuuluvista yhtiöistä, joihin tätä tietosuojailmoitusta sovelletaan, kirjoita alla olevaan osoitteeseen (merkintä FAO Privacy Department) tai Ota yhteyttä.

Paysafen tietosuojavastaava on alla esitetty henkilö ja häneen voi ottaa yhteyttä yllä olevan Ota yhteyttä -linkin kautta tai alla olevaan osoitteeseen:

Mr Derek A Wynne

Paysafe, Floor 27, 25 Canada Square, London, E17 4AU

Pelaa aina varman päälle

paysafecard on ehdottoman turvallinen. Täältä löydät hyödyllistä tietoa turvallisista verkkomaksuista sekä petosyrityksiltä suojautumisesta.