TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Paysafe Holdings UK Limited ja kaikki konserniin kuuluvat yritykset (joista käytetään yhteisnimeä Paysafe tai me tai meidän) ovat sitoutuneet suojelemaan ja turvaamaan yksityisyyttäsi.

Tämä seloste (yhdessä käyttöehtojemme ja kaikkien niissä mainittujen asiakirjojen kanssa) muodostaa perustan, jonka mukaisesti käsittelemme kaikkia sinulta saamiamme tai sinun meille lähettämiä henkilötietoja. Se koskee:

  • verkkosivu-/portaalitoimintoja ja -palveluita, joita saat käyttöösi vieraillessasi verkkosivustollamme, portaaleillamme tai maksumoduuleissa, joita asiakkaamme tarjoavat käyttöön heidän omilla verkkosivustoillaan;
  • Paysafe-tuotteiden ja -palveluiden käyttöäsi tai tilaustasi, johon sisältyy kaikki bonus- ja palkkiojärjestelmien käyttö, oli kyse pisteistä tai muusta (asiakasuskollisuusbonus taikampanja));
  • Paysafe-ohjelmistojen käyttöäsi, mukaan lukien pääte-, mobiili- ja tietokonesovellukset;
  • sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä ilmoituksia mukaan lukien tekstiviestit, puhelin, verkkochatti, verkkosivusto-/portaali- ja muut kommunikaatiotavat sinun ja Paysafen välillä.

Lue seuraava teksti huolellisesti läpi, jotta ymmärrät henkilötietoihisi liittyvät näkemyksemme ja käytäntömme sekä tapamme käsitellä henkilötietojasi. Käyttämällä Paysafen verkkosivustoa, mukaan lukien www.Paysafe.com, ilmoitat hyväksyväsi tässä selosteessa kuvatut käytännöt.

Valvontaviranomaisten suosituksesta Paysafe kuvaa tietosuojakäytännöt "monikerroksisella" lähestymistavalla. Se tarkoittaa sitä, että tarkoituksemme on antaa sinulle vain olennaiset tietosuojatiedot liittyen kulloiseenkin Paysafe-palveluun, ja tähän tarkoitukseen käytämme tietosuojaselosteen lyhyempää versiota. Jos haluat nähdä koko tietosuojaselosteen, katso kohdasta Ota yhteyttä tai Napsauta tätä. Jos haluat antaa meille palautetta tai jos haluat kysyä meiltä jotain tietosuojasta, löydät yhteystietomme selosteen lopusta.

TIEDOT, JOITA KERÄÄMME SINUUN LIITTYEN

Voimme kerätä ja käsitellä sinuun liittyviä tietoja, jotta voisimme toimia tehokkaasti ja tarjota sinulle parhaan kokemuksen tuotteidemme parissa. Joitakin näistä tiedoista lähetät meille esimerkiksi täyttämällä lomakkeita joillakin sivustoistamme, osallistumalla johonkin tapahtumistamme tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, verkkochatin kautta tai muuten. Joitakin tietoja keräämme automaattisesti esimerkiksi evästeiden avulla, kun vierailet verkkosivustollamme. Lisäksi voimme saada sinusta tietoa kolmansilta osapuolilta.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja välittääksemme sinulle tarjoamamme tuotteet, ilmoittaaksemme sinulle tuotteisiimme liittyvistä muutoksista ja parantaaksemme tuotteitamme. Lisäksi käytämme kyseisiä tietoja välittääksemme sinulle tietoa meidän tai valikoitujen kolmansien osapuolten muista tuotteista, jotka ovat samankaltaisia kuin tuotteet, joita olet käyttänyt tai tarkastellut tai joista voimme olettaa, että ne kiinnostavat sinua.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle kuin tässä selosteessa mainituille.

Voimme luovuttaa henkilötietosi kaikille Paysafe Holdings UK Limited -konsernin yrityksille.

Voimme luovuttaa henkilötietosi kolmansille osapuolille välittääksemme sinulle tarjoamamme tuotteet, tai välittäjille, jotka työskentelevät toimeksiannostamme, tai kun meillä on sinun suostumuksesi tai kun tietojen luovuttaminen on lain mukaan sallittua ja välttämätöntä. Lisäksi voimme jakaa henkilötietosi kolmansille osapuolille estääksemme rikoksia tai vähentääksemme riskejä, kun laki velvoittaa meidät siihen ja pidämme sitä sopivana, vastataksemme oikeudellisiin kanteisiin tai suojellaksemme Paysafen, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia tai omaisuutta.

HENKILÖTIETOJESI TALLENNUSPAIKKA JA TIETOJEN TURVALLISUUS

Sinusta keräämiämme tietoja voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella olevaan kohteeseen ja käsitellä siellä. Antamalla henkilötietosi ilmoitat, että hyväksyt tietojen siirtämisen, tallentamisen ja käsittelyn. Teemme kaikki arviointimme mukaan tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, turvakoodin tai muun turvallisuus-, pääsy- tai luvantarkistusmenetelmän, jonka avulla saat käyttöoikeuden tiettyihin sivustomme osiin, niin olet vastuussa siitä, että kyseistä salasanaa käytetään luottamuksellisesti ja määräystemme mukaisesti. Et saa jakaa kirjautumistietojasi kenellekään, ja myönnät Paysafelle oikeuden toimia jokaisen sellaisen henkilön tietojen ja määräysten mukaan, joka kirjautuu kirjautumistiedoillasi.

Tiedonsiirto Internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilötietojasi, emme voi taata tietojesi turvallisuutta, kun ne siirretään verkkosivustollemme; kaikki tiedon siirtäminen tapahtuu omalla vastuulla. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvaominaisuuksia estääksemme kaiken luvattoman pääsyn niihin.

OIKEUTESI

Sinulla on tiettyjä sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia, mukaan lukien oikeus kieltää suoramarkkinointi sekä oikeus tutkia kaikkia henkilökohtaisia tietoja sinusta, ja voit kertoa meille tarvittaessa, jos tietoihisi tulee tehdä muutoksia tai niitä on korjattava tai päivitettävä. Kohdassa Ota yhteyttä voit pyytää kopion henkilökohtaisista tiedoista, jotka olemme sinusta tallentaneet. Isossa-Britanniasta perimme 10 £:n suuruisen korvauksen; pyynnöstä kerromme sinulle maksuista muilla oikeuspaikoilla. Yhteenvedon muista sovellettavista oikeuksista löydät laajasta tietosuojaselosteesta.

EVÄSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä ja muita teknologioita, jotka tallentavat pieniä määriä tietoja tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, jotta selaimesi voi käyttää tiettyjä tietoja. Evästeitä käytetään verkossa usein, ja ne mahdollistavat sen, että verkkosivusto tai portaali voi tunnistaa käyttäjän laitteen ilman, että tietokonetta käyttävää henkilöä voidaan tunnistaa yksiselitteisesti. Nämä teknologiat auttavat sinua kirjautumaan sisään, käyttämään verkkosivustoa ja antamaan meille palautetta siitä, missä verkkosivuston osissa vierailet. Niiden avulla voimme arvioida sivuston tehokkuuden ja tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen tai näyttää sinulle Paysafe-ilmoituksia, kun vierailet muilla verkkosivustoilla.

Lisätietoa evästeistä, mukaan lukien siitä, kuinka voit tarkistaa, mitä evästeitä on otettu käyttöön ja miten voit hallinnoida, estää tai poistaa niitä, löydät osoitteesta www.allaboutcookies.org sekä evästekäytännöstämme, jonka voit lukea jokaisella verkkosivustollamme. Lisäksi voit mahdollisesti määrittää selaimesi asetukset siten, että se ei hyväksy evästeitä. Tässä tapauksessa sinun tulee kuitenkin ottaa huomioon, että palvelun käyttösi voi vaikeutua.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEMME

Kaikista tietosuojaselosteeseen jatkossa tehdyistä muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla, ja tarvittaessa ilmoitamme niistä sinulle myös sähköpostitse. Seuraa säännöllisesti tietosuojaselosteeseen mahdollisesti tehtyjä päivityksiä tai muutoksia.

OTA YHTEYTTÄ

Otamme mielellämme vastaan kommentteja, kysymyksiä ja tiedusteluja liittyen siihen, miten käytämme tietojasi. Jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, kirjoita meille alla olevaan osoitteeseen ja laita viestiisi merkintä FAO Legal Department, tai ota meihin yhteyttä.

Pelaa aina varman päälle

paysafecard on ehdottoman turvallinen. Täältä löydät hyödyllistä tietoa turvallisista verkkomaksuista sekä petosyrityksiltä suojautumisesta.