TIETOSUOJASELOSTE

Tätä tietosuojaselostetta on muutettu viimeksi 01.10.2019

Tämä seloste koskee Paysafe Group -konserniin kuuluvia yhtiöitä, jotka käyttävät joskus kauppanimiä Paysafe, paysafecard, Paysafe Pay Later, Skrill ja NETELLER (yhdessä ”Paysafe” tai ”me” tai ”meidän”).

Tämän tietosuojaselosteen ilmestymispäivämäärään mennessä on sopimuksella sovittu, että Paysafe tulee ostamaan Delawaressa sijaitsevan Skrill USA, Inc:n, jonka päätoimipaikka sijaitsee osoitteessa 100 N Biscayne Blvd., Suite 2120, Miami, Florida 33132, Yhdysvallat. Paysafe tarjoaa Skrill USA, Inc. -yhtiölle ja sen asiakkaille tietojenkäsittelyä ja muita palveluita. Tämän vuoksi Paysafe vastaanottaa Skrill USA Inc. -yhtiöltä tietoja ja jakaa sen kanssa tietoja siinä määrin kuin Paysafen toiminnan takaamiseksi on kohtuullista ja tapahtumien ja tietojen hallinnoinnin kannalta tarpeellista.

Tässä tietosuojaselosteessa on kerrottu, mitä teemme tietosuojaoikeuksiesi varmistamiseksi. Sen pohjalta käsittelemme henkilötietoja, joita saamme sinusta tai joita annat meille. Se koskee:

  • toimintoja ja palveluja, joita verkkosivustoillamme/portaaleissamme vierailijoilla on käytössään tai maksukanaviamme, joita asiakkaamme voivat käyttää omilla verkkosivustoillaan
  • Paysafen tuotteiden ja palvelujen käyttöön hakemista ja/tai käyttöä (mukaan lukien sekä pisteperusteiset että muut kanta-asiakas- tai palkkio-ohjelmat)
  • Paysafe-ohjelmistojen käyttöäsi, mukaan lukien pääte-, mobiili- ja tietokonesovellukset
  • sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä viestejä, mukaan lukien tekstiviestit, puhelin, verkkokeskustelu, verkkosivustolla/portaalissa käytävä viestintä ja muut viestintätavat sinun ja Paysafen välillä.

Näitä kaikkia palveluja kutsutaan tässä selosteessa yhteisesti ”Paysafen palveluiksi”.

Lue seuraava teksti huolellisesti, jotta ymmärrät henkilötietojasi ja niiden käsittelyä koskevat näkökantamme ja käytäntömme.

Paysafe selittää tietosuojaselosteensa sääntelyviranomaisten suosittelemalla monitasoisella lähestymistavalla. Tämä tarkoittaa, että pyrimme ensin antamaan sinulle tärkeimmät tietosuojaa koskevat tiedot suppeassa tietosuojaselosteessa. Jos haluat lukea laajan tietosuojaselosteen, napsauta tästä. Yhteystiedot palautteen antamista tai tietosuojaa koskevia kysymyksiä varten löytyvät tämän selosteen lopusta.

TIEDOT, JOITA VOIMME KERÄTÄ SINUSTA

Voit antaa meille tietoja esimerkiksi, kun tiedustelet Paysafen palveluista tai lähetät niitä koskevan hakemuksen, rekisteröidyt Paysafen palveluiden käyttäjäksi tai käytät palveluja, täytät verkkosivustoillamme olevia lomakkeita, osallistut kanta-asiakas- tai mainoskampanjoihin tai otat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, verkkochatin kautta tai muulla tavoin. Joitakin tietoja keräämme automaattisesti esimerkiksi evästeiden avulla, kun vierailet verkkosivustollamme. Lisätietoja saat evästekäytännöstämme. Voimme saada tietoja myös kolmansilta osapuolilta kuten luottotietoyrityksiltä ja petostentorjuntavirastoilta.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja tuotteidemme tarjoamiseen sinulle, tuotteisiimme liittyvistä muutoksista ilmoittamiseen ja tuotteidemme parantamiseen. Lisäksi käytämme kyseisiä tietoja välittääksemme sinulle tietoa meidän tai valikoitujen kolmansien osapuolten muista tuotteista, jotka ovat samankaltaisia kuin käyttämäsi tai tarkastelemasi tuotteet tai joiden oletamme sinua kiinnostavan. Jos käytät rahoitustuotteitamme, käytämme tietojasi myös taloustilanteesi arvioimiseen ja yritämme havaita mahdollisia petostapauksia ja ryhtyä niiden kohdalla rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle kuin tässä selosteessa mainituille osapuolille.

Voimme jakaa henkilötietojasi kaikkien Paysafe Group -konsernin yritysten kanssa. Meneillään olevan Skrill USA Inc:n yritysoston myötä tietoja välitetään ajoittain myös kyseiselle yritykselle siinä määrin kuin se vaikuttaa kohtuulliselta tai tarpeelliselta Skrill Ltd:n (tai Paysafe Group -konsernin muiden yritysten) asiakkaiden tavara- ja palveluostojen mahdollistamiseksi vähittäis- ja muilta kauppiailta, joilla on sopimus Skrill USA Inc:n (tai muiden olennaisten Paysafe-yritysten) kanssa. Skrill USA Icn:n tietosuojaselosteen saat Yhteystiedot-linkin kautta tai jäljempänä olevasta osoitteesta.

Voimme vaihtaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa voidaksemme tarjota sinulle tuotteitamme; näitä kolmansia osapuolia ovat mm. palveluntarjoajat, luottotietoyritykset ja luottolaitokset. Lisäksi voimme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille rikoksen ehkäisemiseksi tai sen riskin pienentämiseksi, jos laki sitä edellyttää, pidämme sitä kohtuullisena, niitä tarvitaan oikeudenkäyntiprosessissa tai meidän on suojeltava Paysafen, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia tai omaisuutta.

HENKILÖTIETOJESI TALLENNUSPAIKKA TIETOTURVA

Sinusta keräämiämme tietoja voidaan siirtää vastaanottajille Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin ja tallentaa ja käsitellä siellä. Näiden maiden tietosuojastandardit saattavat olla erilaiset (ja joissakin tapauksissa lievemmät) kuin oman asuinmaasi tietosuojastandardit. Teemme kaiken tarvittavan taataksemme, että vastaanottajat käyttävät ja suojaavat tietojasi samalla tavalla kuin me.

Jos olemme antaneet sinulle salasanan, turvakoodin tai muun turva-, sisäänkirjautumis- tai tunnistusmenetelmän, jonka avulla pääset tiettyihin sivustomme osiin, olet vastuussa siitä, että kyseistä salasanaa käytetään luottamuksellisesti ja ohjeidemme mukaisesti. Tämä pätee myös sisäänkirjautumistietoihin, jotka olet itse luonut. Et saa jakaa kirjautumistietojasi kenellekään, ja myönnät Paysafelle oikeuden toimia jokaisen sellaisen henkilön tietojen ja määräysten mukaan, joka kirjautuu kirjautumistiedoillasi.

Tiedonsiirto Internetissä ei ole täysin turvallista. Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi, mutta emme voi taata verkkosivustomme kautta välittämiesi tietojen turvallisuutta, ellet viesti kanssamme tarjoamamme turvallisen kanavan kautta. Tietojesi valtuuttamattoman käytön estämiseksi käytämme tiukkoja menetelmiä ja turvatoimintoja.

OIKEUTESI

Tietosuojalakien nojalla sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia, kuten oikeus saada pääsy henkilötietoihisi, oikeus henkilötietojen oikaisemiseen, päivittämiseen tai poistamiseen, oikeus henkilötietojesi käsittelyn vastustamiseen tai rajoittamiseen, oikeus vaatia tiettyjen henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (nk. oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen) tai oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojen käsittelyyn.

Huomaa, että näihin oikeuksiin on poikkeuksia. Mahdollisten oikeuksien täydellisen selityksen löydät laajasta tietosuojaselosteesta.

AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO

Automatisoidut päätökset tarkoittavat, että tietokone tekee sinua koskevat päätökset automaattisesti (ohjelmiston algoritmeilla) ilman ihmisen osallisuutta.

Käytämme automatisoituja päätöksiä esimerkiksi sinusta tekemiimme luottoarviointeihin, jos olet anonut Paysafen rahoituspalveluja, tai kun teemme tapahtumiasi koskevia petostarkastuksia. Jos kuitenkin asut Euroopan unionissa, sinulla on oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa ja saada manuaalinen tarkastus, jossa päätöksenteon pohjana käytetään lisäksi antamiasi tietoja.

Jos haluat käyttää oikeuttasi, ota meihin yhteyttä jäljempänä annettujen yhteystietojen avulla.

KÄSITTELYN LAINMUKAISET PERUSTEET

Käsittelemme henkilötietojasi vähintään yhdestä seuraavasta syystä:

  • Suostumuksesi perusteella, esim. lähettääksemme sinulle mainoksia, mikäli laki sitä edellyttää.
  • Mikäli tarpeen, sopimuksen solmimiseen ja siihen kirjattujen velvollisuuksiemme täyttämiseen.
  • Mikäli meillä on siihen oikeutettu etu, kunhan kyseinen menettely ei loukkaa oikeuksiasi ja vapauksiasi.
  • Mikäli meillä on oikeudellinen velvoite kerätä henkilötietojasi tai tarvitsemme henkilötietojasi muuten sinun tai jonkun muun olennaisten etujen suojaamiseen
  • Mikäli se on poikkeustapauksissa julkisen edun vuoksi välttämätöntä, esimerkiksi mikäli syyttäjäviranomaiset tarvitsevat tietoja rikoksen selvittämiseen.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEMME

Kaikista tietosuojaselosteeseen jatkossa tehdyistä muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla, ja tarvittaessa ilmoitamme niistä sinulle myös sähköpostitse. Seuraa säännöllisesti tietosuojaselosteeseen mahdollisesti tehtyjä päivityksiä tai muutoksia.

OTA YHTEYTTÄ

Kaikki tietojesi käyttöön liittyvät kommentit, tiedustelut ja pyynnöt ovat tervetulleita. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai vastaanottaa lisätietoja Paysafe-konsernin yrityksistä, joita tämä tietosuojaseloste koskee, lähetä viestisi jäljempänä olevaan osoitteeseen ja osoita tiedustelusi tietosuojaosastolle (FAO Privacy Department) tai siirry yhteystietoihin.

Paysafen tietosuojavaltuutetun tiedot löytyvät alta, ja häneen voit ottaa yhteyttä joko alla olevaan osoitteeseen tai Yhteystiedot-linkin kautta löytyvien yhteystietojen avulla.

Mr Derek A Wynne
Paysafe, Floor 27, 25 Canada Square, London, E17 4AU, GB

Pelaa aina varman päälle

paysafecard on ehdottoman turvallinen. Täältä löydät hyödyllistä tietoa turvallisista verkkomaksuista sekä petosyrityksiltä suojautumisesta.