paysafecard je jednako vrijedan kao i gotovina

paysafecard je praktičan i bezbjedan poput novca u gotovini, a time i jednako vrijedan. Stoga sa vašim paysafecard PIN-om postupajte jednako pažljivo kao i sa gotovinom. Pažnja: ako paysafecard PIN proslijedite trećim osobama, omogućavate im pristup vašim već uplaćenim sredstvima.  

Plaćajte samo u ovlašćenim internet prodavnicama

Vaš paysafecard PIN unosite samo u okvire za plaćanje u ovlašćenim paysafecard web prodavnicama.

Ovlašćenu paysafecard internet prodavnicu prepoznaćete na sljedeći način:

  • web adresa okvira za plaćanje počinje sa customer.cc.at.paysafecard.com.
  • Bezbjednosni certifikat je izdat za "customer.cc.at.paysafecard.com". To možete provjeriti klikom na ikonu katanca koja se nalazi pored ili unutar trake za unos u vašem pregledaču.

Ukoliko nijeste sigurni da li je neko web mjesto pouzdano ili ne, molimo kontaktirajte paysafecardovu službu za korisnike . Prije nego što izvršite plaćanje, rado ćemo vam provjeriti da li je web mjesto zaista ovlašćeni paysafecardov partner.

Kupi Sie paysafecard nur bei offiziellen Prodajna mjesta

Kupujte paysafecard PIN-ove samo na zvaničnim prodajnim mjestima. Možete ih pronaći pomoću paysafecardove Verkaufsstellensuchepretrage prodajnih mjesta i paysafecard aplikacije. Karticu paysafecard možete dobiti u brojnim supermarketima, na benzinskim stanicama i kioscima. Vaše najbliže prodajno mjesto je zatvoreno ili vam se ne izlazi iz kuće? PIN-ove paysafecarda kupujte online samo u [unijeti online prodavnicu PIN-ova].  

Imajte na umu: zabranjeno je kupovati, preprodavati ili nabavljati paysafecard PIN-ove preko neovlašćenih internet portala, kao što su npr. portali za razmjenu. Stoga paysafecard nikako ne kupujte na aukcijskim platformama, kao što je npr. eBay. Takođe, paysafecard PIN-ove ne razmjenjujte na web mjestima ili forumima. To služi vašoj sopstvenoj bezbjednosti, jer iza prodaje paysafecard PIN-ova na neovlašćenim web mjestima i iza ponuda za razmjenu se često skrivaju prevarantske namjere. Ako paysafecard PIN-ove kupite na nekom neovlašćenom prodajnom mjestu ili internet platformi, paysafecard vam ne može ponuditi refundaciju. Zbog toga uvijek koristite zvanična paysafecard prodajna mjesta, odnosno zvaničnu internet prodavnicu za prodaju PIN-ova.

Vašu paysafecard karticu čuvajte na bezbjednom mjestu

Vaš 16-cifreni paysafecard PIN nemojte nikada prosljeđivati drugim osobama (i služba za korisnike paysafecarda će od vas uvijek tražiti samo serijski broj, a nikada potpuni paysafecard PIN. Pored toga, vaš paysafecard PIN koristite samo za plaćanja na zvaničnim paysafecard prihvatnim mjestima.

Ako se desi najgore: pravovremeno blokirajte sredstva

Ako izgubite paysafecard karticu ili vam je ukradu, možete ju blokirati. U tu svrhu odmah nazovite paysafecardovu dežurnu službu na 080 800002 (Međunarodni besplatni telefon – pozivi se ne naplaćuju, ali su mogući samo iz Crne Gore), Ponedjeljak – petak 9.00 - 17.00 sati. Za blokadu vam je potreban serijski broj odnosne kartice paysafecard. O narednim koracima informiraće vas paysafecardova služba za korisnike.

Dokumenti na temu bezbjednosti

Za nas je bezbjednost na prvom mjestu. Stoga smo ovdje sabrali najvažnije informacije na temu bezbjednog plaćanja putem interneta.