paysafecard vam je i dalje dostupan!

Pošto naše živote živimo online, haos je za nas normala. Želimo da vi - naši korisnici - znate da zajedno možemo da pronađemo način da prevaziđemo Covid-19 izazove.

Želimo da znate da vam je paysafecard u potpunosti dostupan: Pomoći ćemo vam da nastavite bezbjedno da slijedite svoje interese i strasti, iako smo izolovani kao pojedinci i porodice. Ova zabrinjavajuća vremena mogu znatno uticati na naše živote. Od toga se branimo tako što vam nudimo besprekornu uslugu, u ovoj vanrednoj situaciji. U isto vrijeme, štitimo cjelokupnu paysafecard mrežu zaposlenih, prodavaca i korisnika.

Od 16.03.2020. godine, naša kompanija radi od kuće, ali punom parom. Osiguravamo da je paysafecard dostupan gdje god vam je potreban, kako biste vama i vašim najmilijima omogućili pristup vašim omiljenim igrama, veb stranicama i prodavnicama aplikacija tokom ovog perioda blokade.

Kako dobiti paysafecard PIN?
Ako ste van kuće da biste obavili neophodnu kupovinu, naša mreža prodajnih mesta Vam stoji na raspolaganju. Molimo Vas da se informišete se o eventualnim zatvaranjima, a prilikom napuštanja kuće sprovodite sve razumne mere predostrožnosti i pridržavajte se saveta Vaših nadležnih državnih organa.

paysafecard servisni tim vam je i dalje dostupan i očekuje vaše pozive i e-mail-ove, ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

Ostanite zdravi,
Vaš paysafecard tim