Svijet društvenih medija paysafecarda

Generalno 16.09.2016

Od 0-24 i širom svijeta: društveni mediji kao što su Facebook i Instagram su sveprisutni i izuzetno važni. Oni služe kao izvor informacija, zabave i razmjene između korisnika, ali i između kompanija i klijenata. Raduje nas što našim klijentima i partnerima možemo da ponudimo priliku da se sa nama, kao i sa drugim zainteresovanim, povežu i razmjenjuju ideje na različitim društvenim medijima. Pritom svaka platforma društvenih medija ima svoje osobitosti, kao što je vidljivo iz sljedećeg pregleda:

 1. Naš svijet igara na Facebooku
  Naša Facebook Fan Page korisnicima nudi mogućnost da budu dio zajednice ljubitelja igara, Gaming Community. Pored gaming sadržaja, zajednica će biti redovno informisana o akcijama, nagradnim igrama, kao i o novim paysafecards partnerima, poput web prodavnica i prodajnih mjesta. Razmjena mišljenja korisnika o raznim pitanjima stoji jasno u prvom planu. Pored toga, tim službe za korisnike vodi posebno brigu o privatnim porukama naših korisnika o svim pitanjima o paysafecardu. Radujemo se svakom novom, a naravno i svakom već postojećem Facebook fanu. Ovdje se stiže na naš Facebook Fanpage.

 2. #paysafecardmoments na Instagramu
  Na našem Instagram nalogu, sve se vrti oko #paysafecardmoments. Sljedbenici ovdje dobijaju uvid u kompaniju iz perspektive jednog "insajdera". Pored snimki direktno iz paysafecard ureda, objavljuju se i drugi sadržaji iz paysafecardove svakodnevnice, uz mig smajlija. Utisci iza kulisa sa igračkih događaja naravno ne smiju da nedostaju. Šarenom paysafecard svijetu možemo da se divimo ovdje.

 3. Mix auf Twitter
  Paysafecard Twitter nalog je usmjeren krajnjim korisnicima, kao i novinarima i našim partnerima. Tako se objavljuju sadržaji koji sežu od vijesti iz korporacijskog svijeta i industrije, preko Fun Facts, do duhovitih pričica iz svakodnevnice Paysafecarda. Od 2015. godine je paysafecard aktivan i u oblasti e-sporta. Nakon uspješne prve godine kao partner ESL-a, sponzorišemo i klubove na sceni e-sporta. U skladu sa tim, na našem TweetMixu imamo uvijek relevantne sadržaje e-sporta. Zainteresovani nas mogu pratiti ovdje.

 4. Video zapisi na našem YouTube kanalu
  Na kanalu Paysafecard YouTube se pojedini proizvodi kompanije paysafecard objašnjavaju pomoću informativnih video zapisa. Pored toga, na YouTubeu nudimo i kratke video prikaze raznih događaja na kojima paysafecard učestvuje kao sponzor. Ovdje se stiže na naš YouTube Channel.

 5. Geeky Google+
  Smije li se biti malo geeky? Pored IT tema, paysafecard na google+ objavljuje posebno sadržaje za zanesenjake i geekove. Naravno, i na Google+ se nalaze sve informacije o uzbudljivim promocijama i igrama. Molimo krenite ovuda.


Srećni smo što možemo da zaželimo dobrodošlicu novim fanovima i sljedbenicima na svim našim društvenim kanalima. Razmjena mišljenja sa zajednicom je veoma važna za nas!