Prepaid plaćanje za sportsko klađenje

Pokušajte vašu sreću u uzbudljivom klađenju na sportske događaje, u kazinu i u pokeru ili u igrama kao što su bingo i mnoge druge! Pritom u potpunosti kontrolišete vaše izdatke i plaćate online brzo i nekomplikovano. Sa paysafecard-om gold ste opremljeni za vaš sljedeći srećni niz, da se opkladimo?

paysafecard gold funkcioniše tako jednostavno

 1. PRONAĐI

  PRONAĐI

  Pomoću funkcije pretrage pronađite najbliže prodajno mjesto.

 2. KUPI KUPI

  Tamo kupite paysafecard gold. Možete da birate između PIN-ova u vrijednosti od 5, 10, 25, 50 i 75 EUR.

 3. PLATI

  PLATI

  Plaćajte online u našim partnerskim web prodavnicama unošenjem 16-cifrenog paysafecard PIN koda.

Odgovarajući paysafecard iznos za svaku potrebu

paysafecard je dostupan širom svijeta u 45 zemalja. U zavisnosti od zemlje, paysafecard je dostupan u različitim iznosima domaće valute. paysafecard PIN možete kupiti u iznosu koji odgovara svakoj potrebi. U Crnoj Gori paysafecard vam služi za online plaćanja u web prodavnicama u oblasti igara i zabave, a paysafecard gold za web prodavnice iz oblasti klađenja, pokera i drugog.

 • Pri kupovini paysafecard ili paysafecard gold PIN-ova odaberite između 5, 10, 25, 50 i 75 EUR.
 • Iznos PIN koda zatim vam stoji u potpunosti na raspolaganju za plaćanje.
 • Ako prilikom plaćanja ne potrošite cijeli iznos PIN koda, on ostaje sačuvan kao preostali iznos koji se može iskoristiti kasnije.
 • Ako svoj raspoloživi iznos ne iskoristite u roku od 12 mjeseci, tek od 13. mjeseca će se od preostalog iznosa oduzimati mjesečna naknada za održavanje raspoloživosti u iznosu od 3 EUR.
 • paysafecard gold mogu da dobiju lica starija od 18 godina.

Upit o stanju sredstava

Upit o stanju sredstava

Plaćanje pomoću više paysafecard PIN kodova

Želite da iskoristite preostale iznose na različitim paysafecard gold PIN kodovima? Prilikom plaćanja jednostavno unesite više PIN kodova jedan za drugim i tako ih objedinite. I preostali iznosi na taj se način mogu optimalno iskoristiti. Međutim, paysafecard i paysafecard gold PIN-ovi se ne mogu međusobno kombinovati.

Sigurnost pri plaćanju

Brojne Web prodavnice iz oblasti klađenja, pokera i drugog prihvataju paysafecard gold! Pri plaćanju paysafecard-om gold ne dajete lične podatke, niti vam je potrebna bankovna ili kreditna kartica. Tako je zaštićena vaša privatnost.

paysafecard gold za sve iznad 18 godina

paysafecard otvara vrata ka brojnim ponuđačima iz oblasti igara i zabave. Nabacite hladnokrvno pokeraško lice sa paysafecard-om gold i pokušajte vašu sreću u kazinu ili se kladite na naredni važan sportski događaj - za sve od 18 godina nadalje.

 

Aplikacija za pametne telefone

Sa paysafecard aplikacijom imate pristup paysafecard svijetu i kada niste kod kuće. Pronađite najbliže prodajno mjesto ili u pokretu provjerite stanje vašeg PIN koda.

Ovdje preuzmite aplikaciju
 

Aktuelne vijesti

Saznajte novosti iz oblasti online plaćanja, igara, i zabave u našoj rubrici s novostima.

Na novosti
 

DA LI IMATE PITANJA?

Imate pitanja o paysafecard-u ili paysafecard-u gold? Ovdje pronađite najčešće postavljana pitanja o korišćenju i odgovore na njih.