Prepaid plaćanje dostupno svima

paysafecard je jedna od vodećih firmi na globalnom tržištu internet plaćanja prepaid sredstvima i članica je Paysafe Holdings UK Limited. Pomoću njega možete plaćati u hiljadama internet prodavnica iz različitih oblasti – bez potrebe za bankovnim računom ili kreditnim karticama.

paysafecard funkcioniše tako lako

 1. Pronađi

  Pronađi

  Pomoću funkcije pretrage pronađite najbliže prodajno mjesto.

 2. Kupi Kupi

  Ovdje kupite paysafecard. Pritom možete birati između PIN kodova u vrijednosti od 5, 10, 25, 50 i 75 EUR.

 3. Plati

  Plati

  Plaćajte online u u hiljadama internet prodavnica unošenjem 16-cifrenog paysafecard PIN koda.

Odgovarajući paysafecard iznos za svaku potrebu

paysafecard dostupan je širom svijeta u 50 zemalja. U zavisnosti od zemlje, paysafecard je dostupan u različitim iznosima domaće valute. paysafecard možete kupiti u iznosu koji odgovara svakoj potrebi.

 • Pri kupovini paysafecard PIN koda odaberite jednu od sljedećih vrijednosti 5, 10, 25, 50 i 75 EUR.
 • Iznos PIN koda zatim vam stoji u potpunosti na raspolaganju za plaćanje.
 • Ako prilikom plaćanja ne potrošite cijeli iznos PIN koda, on ostaje sačuvan kao preostali iznos koji se može iskoristiti kasnije.
 • Ako svoj raspoloživi iznos ne iskoristite u roku od 6 mjeseci, tek od 7. mjeseca od preostalog iznosa biće odbijena mjesečna naknada za održavanje raspoloživosti u iznosu od 3 EUR.

Upit o stanju sredstava

Upit o stanju sredstava

Plaćanje pomoću više paysafecard PIN kodova

 

Želite da iskoristite preostale iznose na različitim paysafecard PIN kodovima? Prilikom plaćanja jednostavno unesite više PIN kodova paysafecard-a ili PIN kodova paysafecard-a gold jedan za drugim i tako ih objedinite. Nije moguće kombinovati paysafecard PIN kodove sa paysafecard gold PIN kodovima.

 

 

Sigurnost pri plaćanju

Upotreba paysafecard

Brojne web prodavnice iz oblasti igara i zabave prihvataju paysafecard!
Pri plaćanju paysafecard-om ne navodite ni lične podatke, niti vam je potrebna bankovna ili kreditna kartica. Tako je zaštićena vaša privatnost.

 

 

Kalkulator valuta

paysafecard vam omogućuje i plaćanje u stranim valutama. Sa paysafecardovim kalkulatorom valuta ćete odmah saznati aktuelni obračunski kurs. Za izračun jednostavno unesite željeni iznos i valutu.

 

Aplikacija za pametne telefone

Sa paysafecard aplikacijom imate pristup paysafecard svijetu i kada niste kod kuće. Pronađite najbliže prodajno mjesto ili u pokretu provjerite stanje vašeg PIN koda.

Ovdje preuzmite aplikaciju
 

Aktuelne vijesti

Saznajte novosti iz oblasti online plaćanja, igara, i zabave u našoj rubrici s novostima.

Na novosti
 

Uvijek na sigurnoj strani

paysafecard je sinonim za apsolutnu sigurnost. Ovdje možete naći korisne informacije o sigurnom rukovanju sa paysafecardom i zaštiti od pokušaja cyber prevare.