Help
 • Ako je myPaysafe blokiran iz bezbjednosnih razloga, odmah ćeš dobiti poruku o grešci koja će te odvesti do online obrasca „Zahtjev za deblokadu“. Popuni ovaj obrazac istinito. Samo na taj način paysafecard tim za podršku može dalje obrađivati tvoj slučaj.

  Ako stranica sa porukom o grešci više nije otvorena ili sačuvana u tvom pregledaču, koristi ovaj link za pristup online obrascu „Zahtjev za deblokadu“.

  Zahtjev za deblokadu

 • Ako više ne možeš da učitaš nijedan PIN na svoj myPaysafe, provjeri da li je dostignut tvoj limit dopune.

  Ako još uvijek nije dostignut tvoj limit dopune, razmotri sljedeće:

  • Da li je paysafecard PIN kupljen u zemlji tvoje registracije? Imaj u vidu da se myPaysafe može dopuniti samo PIN-ovima kupljenim u zemlji registracije tvog myPaysafe-a.
  • Da li su paysafecard PIN-ovi tačno uneseni? Uvijek provjeri svoj unos prije nego što klikneš na „Dodaj PIN“.
  • Da li na tvom paysafecard PIN-u još uvijek postoje PIN-sredstva? Na myPaysafe se mogu učitati samo 16-cifreni PIN-ovi na kojima ima sredstava.
 • Na stranici za unos SMS koda imaš mogućnost da ti se ponovo pošalje kod za potvrdu i da ispraviš svoj telefonski broj.

  Ako i dalje nije primljen kod za potvrdu nakon što je ponovo poslat ili nakon promjene tvog broja telefona, postupak registracije možeš ponoviti u bilo kom trenutku.

  Imaj na umu da myPaysafe još uvijek nije kreiran i podaci koji su unijeti neće biti sačuvani sve dok tvoja registracija ne bude završena.

 • Za otkazivanje myPaysafe-a, otvori stavku menija „Moji podaci“ na myPaysafe-u, a zatim klikni na dugme „Close access area“ na kraju internet stranice.

  Ako još uvijek imaš raspoloživih PIN-sredstava, prije toga ih potroši ili zatraži da se preostali iznos isplati na tvoj bankovni račun.