Help
 • paysafecard je prepaid način plaćanja putem vaučera, koji možeš koristiti za online plaćanje gotovinom. Naši vaučeri imaju mnogo prednosti, kao npr. minimiziranje ličnih podataka koje daješ online, zato što ti nije potreban bankovni račun ili drugo sredstvo plaćanja da bi se obavila kupovina.

  Kako mogu plaćati paysafecard-om?

  U zavisnosti od tvog regiona, paysafecard PIN-ove možeš kupiti u prodavnicama ili online kod ovlašćenog prodavca. Čim kupiš PIN, možeš ga iskoristiti u bilo kojoj partnerskoj internet prodavnici.

  Kako mogu da kupim paysafecard PIN?

  1. Pronađi prodajno mjesto u svojoj blizini koristeći našu pretragu prodajnih mjesta i kupi PIN u željenoj vrijednosti. Takođe možeš kupiti PIN kod nekog od naših ovlašćenih online prodavaca. Naši fizički, kao i naši online PIN-ovi, specifični su za zemlju i možeš ih iskoristiti samo u zemlji u kojoj su kupljeni.
  2. Plati gotovinom ili na kasi kreditnom/debitnom karticom. Ako prodajno osoblje nije upoznato sa paysafecard-om, uputi ih na naš vodič za prodaju. Ako PIN kupuješ online, možeš platiti na različite načine, npr. bankovnom karticom, preko PayPal-a itd. Opcije plaćanja određenim načinom zavise od tvog regiona.
  3. Iskoristi svoj paysafecard PIN u internet prodavnici po tvom izboru tako što ćeš izabrati paysafecard kao način plaćanja. Možeš platiti pomoću 16-cifrenog PIN-a odštampanog na tvom vaučeru ili, ako je to podržano u tvom regionu, dopuniti svoj PIN u myPaysafe i koristiti svoje podatke za prijavu za plaćanje.
    

  Koje internet prodavnice prihvataju paysafecard?

  Radimo sa preko hiljadu internet prodavnica u oblastima igara na sreću, sportskog klađenja, muzike, zabave i još mnogo toga. Ako želiš saznati koje internet prodavnice rade sa nama, posjeti njihovu stranicu za plaćanje. Naše top internet prodavnice možeš pronaći ovdje.

  Kada ističe paysafecard PIN?

  paysafecard PIN-ovi ne ističu. Međutim, počev od 30 dana nakon kupovine, mjesečna naknada za uslugu će se odbijati od raspoloživog iznosa vaučera.

  Koje su tvoje naknade i limiti?

  Naknade i limiti za naše proizvode razlikuju se u zavisnosti od regiona. Saznaćeš više ako posjetiš ovu stranicu.

 • Informacije o tome kako koristimo tvoje podatke pronaći ćeš u našoj Izjavi o zaštiti podataka, u kojoj navodimo detaljne informacije o našim svrhama.

  U određenim okolnostima, pojedinci mogu da ostvare određena prava u vezi sa ličnim podacima koje smo sačuvali o njima. Takvi zahtjevi se rješavaju od slučaja do slučaja, u zavisnosti od prirode zahtjeva i razloga zbog kojih čuvamo i obrađujemo njihove podatke.

  Ako želiš da podneseš zahtjev u vezi sa ličnim podacima, idi na naš za to namijenjen pravni formular. Alternativno, dodatne mogućnosti za kontakt možeš pronaći na našoj stranici za kontakt.

  Kada popunjavaš obrazac, pažljivo slijedi svaki korak, uključujući korak verifikacije, kako bi tvoj zahtjev bio obrađen što je brže moguće.

  • paysafecardom plaćaš online kao gotovinom.
  • Stoga nije potrebno na internetu dijeliti osjetljive podatke kao što su podaci o kreditnoj kartici ili banci.
  • Zahvaljujući praktičnoj prepaid kartici nikada nećeš potrošiti više od planiranog i uvijek ćeš imati nadzor nad svojim troškovima.
  • Kupi posve jednostavno paysafecard prepaid kod na jednom od više od +650,000 prodajnih mjesta širom svijeta.
  • Plaćaj paysafecardom u hiljadama internet prodavnica.
 • myPaysafe je tvoja lična administrativna alatka koju možeš da nabaviš u roku od nekoliko minuta. myPaysafe ti omogućuje stalni nadzor nad tvojim PIN sredstvima i stalnu kontrolu tvojih finansija. 16-cifrene PIN-ove treba ukucati samo jednom prilikom prenosa sredstava s paysafecard PIN-a u myPaysafe. Nakon toga plaćaš posve jednostavno pomoću svojih podataka za prijavu – više nije potrebno unositi 16-cifreni kod.

  Pored toga, profitirat ćeš i od limita viših od $300 po plaćanju.

  Naš savjet: besplatna paysafecard aplikacija pružiće ti najbolje od myPaysafea. Pomoću praktične funkcije paysafecard direct prenosiš sredstva svojih PIN-ova u roku od nekoliko sekundi.

 • paysafecard direct je jedna od funkcija naše paysafecard aplikacije. Omogućuje ti super brz prenos sredstava myPaysafe PIN-ova na najbližem prodajnom mjestu:

  • Generiši barkod putem paysafecard aplikacije. Pritom možeš da biraš između više apoena.
  • Pokaži na kasi barkod iz aplikacije i plati na licu mjesta – voilà, tvoj novac će se odmah pojaviti na myPaysafeu. Više nije potrebno ukucavati PIN.
  • Svoje finansije uvijek imaj pod nadzorom na svom pametnom telefonu, bez obzira na to gdje se trenutno nalaziš.
  • Pronađi prodajna mjesta u svojoj blizini kad si u pokretu.
  • Pomoću funkcije paysafecard direct prenesi u roku od nekoliko sekundi sredstva svog myPaysafe PIN-a na prodajnom mjestu – više nije potrebno ukucavati kod.
  • Skeniraj QR-kod u prozoru za plaćanje internet prodavnice nekog od naših partnera pomoću funkcije scan2pay i plaćaj posve jednostavno u internet prodavnicama koje nude paysafecard kao metod plaćanja.
 • paysafecard Prepaid Codes se mogu u fizičkom obliku nabaviti na više od +650,000 prodajnih mjesta ili online kod ovlašćenih trgovaca širom svijeta. Možeš da kupiš kartice na različite iznose, a kod toga dobijaš 16-cifreni kod. Limit po plaćanju iznosi najviše $300.

  paysafecard račun (myPaysafe) je tvoj lični račun za plaćanja na internetu, koji ti kod svake transakcije omogućuje plaćanje pomoću korisničkog imena i lozinke, umjesto unošenja dugačkih kodova. Za razliku od fizičke kartice, kod paysafecard računa (myPaysafe) imaš koristi od limita viših od $300 po plaćanju.

 • Najbolje je da za sva pitanja o našim proizvodima jednostavno koristiš naš obrazac za kontakt. Izaberi temu o kojoj je riječ i dodaj sve potrebne informacije korak po korak, jednostavno i praktično, kako bismo što je brže moguće obradili tvoj zahtjev.

  Ovdje ćeš pronaći pregled svih opcija za kontakt.

 • Postoji više od +650,000 prodajnih mjesta širom svijeta, od toga brojni veliki lanci supermarketa, poštanski uredi, kiosci itd.