Help
 • Aktivni korisnici paysafecard-a mogu imati koristi od registracije za myPaysafe. Registracija je besplatna i nema naknade ako redovno koristiš svoj myPaysafe. O svim prednostima MyPaysafe-a možeš saznati ovdje.

  Naše naknade:

  Vlasnici myPaysafe-a imaju pogodnost produženog perioda neaktivnosti. Za myPaysafe bez transakcija u periodu od 12 mjeseci plaća se mjesečna naknada – od 13. mjeseca neaktivnosti – od ###CONTENT_TARGETING_INACTIVITI_FEE###. Ovu naknadu možeš izbjeći tako što ćeš se jednostavno prijaviti na myPaysafe i izvršiti jednu transakciju najmanje svakih 12 mjeseci.

  paysafecard klijenti sa PIN-om bez myPaysafe-a plaćaju naknadu za održavanje raspoloživosti od $2 ili protivvrijednost u valuti koda, ako svoj PIN u cjelosti ne iskoristiš u roku od 24 mjeseca (730 dana) od kupovine. Ova naknada se naplaćuje mjesečno sve dok stanje tvog PIN-a ne bude na nuli.

  Kako mogu da izbjegnem naknade za održavanje raspoloživosti?

  Ako želiš da izbjegneš troškove za svoj paysafecard PIN, ali još uvijek ne želiš da iskoristiš svoj paysafecard PIN, preporučujemo ti da se registruješ za myPaysafe i dopuniš ga svojim PIN-om. Tako možeš sačuvati sve svoje paysafecard PIN-ove kao objedinjeno stanje sredstava i koristiti mnoge druge prednosti, kao što su veći limiti za transakcije.

  Nema naknada ako je stanje tvojih sredstava na paysafecard PIN-u ili myPaysafe-u na nuli. Više možeš saznati na našoj stranici o naknadama i limitima.

 • Ako je tvoj paysafecard blokiran tokom plaćanja iz bezbjednosnih razloga, odmah ćeš dobiti poruku o grešci koja će te odvesti do online obrasca „Zahtjev za deblokadu“. Molimo te da ovaj obrazac popuniš istinito. Samo na taj način tim za korisničku podršku paysafecard može dalje obrađivati tvoj slučaj.

  Ako stranica sa porukom o grešci više nije otvorena ili sačuvana u tvom pregledaču, koristi ovu vezu:

  Online obrazac „Zahtjev za deblokadu“

 • Ako si osvojio/la paysafecardd, u većini slučajeva on se može iskoristiti samo u internet prodavnici sa kojom je nagradna igra zajednički organizovana. Osvojeni paysafecard PIN-ovi mogu da se realizuju samo unutar određenog perioda. Datum isteka možeš pronaći na osvojenom paysafecardu ili u e-poruci s obavještenjem o 16-cifrenom PIN-u.

  U nekim slučajevima postoji minimalni iznos sa kojim moraš da kombinuješ 16-cifreni PIN. Ove informacije možeš pronaći i na svom osvojenom paysafecardu ili u e-poruci s obavještenjem o 16-cifrenom PIN-u.

 • Koristi upit za stanje za postavljanje upita o stanju sredstava na tvom paysafecard PIN-u.

 • Ne. Storno plaćanja nije moguće. Imaj na umu: čim je transakcija uspješno izvršena, više nije moguće stornirati uplaćeni iznos. Ukoliko trebaš povrat sredstava, to mora da dogovoriš s internet prodavnicom.

 • Čim klikneš na „Plati“ u prozoru za plaćanje, odgovarajući iznos transakcije biće prosijleđen odgovarajućoj internet prodavnici. Iznos transakcije je raspoloživ u prodavnici nakon nekoliko minuta.

  Ako internet prodavnica ne bude u mogućnosti da izvrši tvoje željeno plaćanje u izuzetnim slučajevima – na primjer zbog tehničkih problema – iznos transakcije biće ponovo knjižen u tvoju korist. Iznos ti ponovo stoji na raspolaganju nakon nekoliko minuta.