Pomoć
Žena za računarom plaća sigurno online paysafecardom.


paysafecard nije moguće hakovati

Web mjesta koja tvrde da će umnogostručiti sredstva paysafecard prepaid kodova su uvijek pokušaji prevare. Nikada na njima nemoj unijeti paysafecard prepaid kodove!

Ne vjeruj hakovima paysafecarda

Na različitim video portalima, ali i na forumima, društvenim mrežama ili blogovima, neprekidno se nalaze prilozi u kojima se prikazuje kako se navodno mogu hakovati paysafecard prepaid kodovi, odnosno kako se sredstva mogu umnogostručiti. Pored toga, na web mjestima nude se za preuzimanje programi pomoću kojih se navodno sredstva na paysafecard prepaid kodovima mogu umnogostručiti.

Pažnja: programi i/ili internet stranice koje navode da mogu da hakuju ili generišu paysafecard prepaid kodove ili povećajui sredstva na tvom 16-cifrenom kodu su uvijek pokušaji prevare. Kriminalci na taj način pokušavaju da dođu do sredstava na tvojim paysafecard prepaid kodovima. Zbog toga svoje kodove nikada nemoj unositi u takav program ili takvu internet stranicu.

Zato posebno dobro pazi, pošto paysafecard u takvim slučajevima ne garantuje naknadu sredstava.

Sa tim u vezi, paysafecard naročito naglašava da ne postoji mogućnost hakovanja paysafecard prepaid kodova ili umnogostručavanja sredstava. Hakovanje paysafecarda nije moguće zbog brojnih tehničkih bezbjednosnih mehanizama.

Prevaranti tako pokušavaju da dođu do tvojih paysafecard sredstava.

Budi na oprezu! Kriminalci obično postupaju na sljedeći način: U slučajevima prijevare zatražiće se od tebe da svoj paysafecard prepaid kod uneseš u neki program ili neku internet stranicu. Pritom će ti biti obećano da će se sredstva na tvom paysafecardu povećati. Naravno da ovo nije istina. Štaviše, kriminalci će na taj način ukrasti sva tvoja sredstva. 

Trebaš više sredstava? Nema problema!

Imaj na umu da više sredstava ili nova sredstva na paysafecardu možeš dobiti samo ako kupiš novi paysafecard prepaid kod na nekom od obližnjih prodajnih mjesta ili online. Ne postoji druga mogućnost za dobijanje više sredstava.