Pomoć
[Translate to Montenegrin:] Frau am Computer zahlt sicher online mit paysafecard.


Sigurno koristi paysafecard

paysafecard je praktičan i siguran kao i gotovina – a naravno i jednako tako vrijedan. Stoga sa svojim paysafecard kodovima postupaj jednako oprezno kao i s gotovinom i čuvaj svoje podatke za prijavu u paysafecard račun. Pažnja: ako svoje paysafecard kodove daješ drugima, omogućuješ im da pristupe sredstvima koja si ti već platio/la.

Ljubičasta slika mobilnog telefona s paysafecard sadržajem na ekranu

Plaćaj samo u ovlašćenim internet prodavnicama

Svoje 16-cifrene paysafecard kodove ili svoje podatke za prijavu u paysafecard unosi samo u prozor za plaćanje ovlašćenih paysafecard internet prodavnica.

Ovako ćeš prepoznati ovlašćenu paysafecard internet prodavnicu:

  • Internet adresa prozora za plaćanje započinje sa "https://customer.cc.at.paysafecard.com".
  • Sigurnosni sertifikat je izdat za „customer.cc.at.paysafecard.com”. To možeš da provjeriš tako što ćeš kliknuti na simbol „katanca” koji se nalazi pored linije za unos teksta u tvom pregledaču.

Ako nisi siguran/na da li je neka internet stranica pouzdana, kontaktiraj paysafecardovu Službu za korisnike. Rado ćemo za tebe provjeriti da li je internet stranica ovlašćeno mjesto koje prihvata paysafecard prije nego što sprovedeš plaćanje.

Kupuj paysafecard samo na zvaničnim prodajnim mjestima.

Kupuj svoje paysafecard kodoveisključivo na zvaničnim prodajnim mjestima. Njih ćeš pronaći pomoću paysafecardove pretrage prodajnih mjesta i paysafecard aplikacije. paysafecard možeš da nabaviš u brojnim supermarketima, na benzinskimstanicama i kioscima. Tvoje najbliže prodajno mjesto više ne radi ili ne želiš da izlaziš napolje? paysafecard uvijek kupuj online samo od ponuđača koje smo mi odobrili.

Napominjemo: paysafecard kodove je zabranjeno prodavati, nabavljati i njima trgovati njima preko neovlašćenih platformi, kao što su npr. berze za razmjenu. Stoga paysafecard ni u kom slučaju nemoj kupovati preko aukcijskih platformi kao što je na primjer eBay. Pored toga, nemoj da razmjenjuješ paysafecard kodove preko internet stranica ili foruma. To je zbog tvoje sopstvene sigurnosti, pošto prodaja paysafecard kodova na neovlašćenim internet stranicama i razmjena često u pozadini krije prevaru. paysafecard ne može da ti garantuje da ćeš tamo dobiti valjani 16-cifreni paysafecard kod. Ako su tvoji paysafecard kodovi kupljeni na neovlašćenom prodajnom mjestu ili na internet platformi, paysafecard ne može da ti ponudi zamjenu. Stoga uvijek koristi zvanična paysafecard prodajna mjesta ili naše zvanične opcije kupovine na internetu.

Čuvaj svoj paysafecard na sigurnom

Svoje 16-cifrene paysafecard kodove i/ili pristupne podatke za svoj paysafecard račun nikad ne otkrivaj strancima. Čak će ti i paysafecard Služba za korisnike zatražiti samo serijski broj, a nikada čitav paysafecard kod. Pored toga, svoje paysafecard kodove i/ili pristupne podatke za svoj paysafecard račun unosi samo prilikom plaćanja na zvaničnom mjestu koje prihvata paysafecard. 

U najgorem slučaju: pravovremeno zaključaj sredstva

Ako izgubiš paysafecard ili ti ga ukradu, svoje paysafecard kodove možeš u svakom momentu ovdje zaključati ili pozovi tokom radnog vremena paysafecard Službu za korisnike na +12812206684  (primjenjuju se lokalne tarife).

Za zaključavanje ti je potreban serijski broj odnosnog paysafecarda. paysafecard Služba za korisnike obavijestiće te o daljim koracima

zaključavanje paysafecard računa

U slučaju sumnje na zloupotrebu, svoj paysafecard račun možeš u svakom momentu ovdje zaključatiili pozovi tokom radnog vremena paysafecard Službu za korisnike na +12812206684 (primjenjuju se lokalne tarife).