Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble sist endret 24/05/2018

Denne personvernerklæringen gjelder for Paysafe Group Limited og dets selskaper, som noen ganger bruker handelsnavn som Paysafe, paysafecard, Skrill og Neteller (sammen "Paysafe" eller "vi" eller "vår").

Denne erklæringen viser vår forpliktelse til å beskytte dine personvernrettigheter og beskriver grunnlaget for hvordan personlig informasjon vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, blir behandlet av oss. Denne personvernerklæringen gjelder for:

  • nettsiden/portfalfunksjoner og -tjenester som leveres til deg når du besøker vårt nettsted, portaler eller våre betalingspaneler som kunder bruker på sine nettsider;
  • når du søker om å bruke/eller bruker Paysafe sine produkter og tjenester (inkludert lojalitet- eller reward-programmer, poengbasert eller ikke (‘Lojalitet’ eller ‘Kampanje’));
  • din bruk av programvare som inkluderer terminaler, og mobil- og desktop-applikasjoner levert av Paysafe; og
  • e-post, andre elektroniske meldingsmetoder som SMS, telefon, nettchat, nettsted/portal og annen kommunikasjon mellom deg og Paysafe.

Vennligst les denne erklæringen nøye for å forstå våre retningslinjer og praksis angående opplysningene dine og hvordan vi behandler disse.

Paysafe velger en inndelt tilnærming for å forklare sin personvernpraksis, som anbefalt av regulatorer. Dette betyr at vi forsøker å først gi deg en kort versjon av personvernerklæringen med nøkkelinformasjon. Dersom du ønsker å lese hele personvernerklæringen, kan du klikke her. Dersom du skulle ønske å kontakte oss for eventuelle tilbakemeldinger eller forespørsler rundt denne erklæringen, finner du kontaktinformasjonen vår nederst i dette dokumentet.

OPPLYSNINGER VI KAN INNHENTE FRA DEG

Du gir oss informasjon når du for eksempel forespør eller søker om å bruke Paysafe tjenester, registrerer deg for bruk og/eller bruker Paysafe tjenester, fyller ut skjemaer på en av nettsidene våre, deltar på et av arrangementene våre, eller når du kommuniserer med oss via telefon, e-post, nettchat eller annet. Vi kan hente noe av informasjonen gjennom automatiske midler, for eksempel ved å bruke informasjonskapsler når du besøker nettsteden våre. For å lære mer, kan du lese vår erklæring for bruk av informasjonskapsler her. Vi kan også innhente data om deg fra tredjeparter, for eksempel kredittopplysningsforetak og svindelforebyggende byråer.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi bruker informasjon vi samler om deg for å gi deg de produktene vi tilbyr, for å varsle deg om endringer i produktene våre og for å forbedre produkter våre. Vi bruker også denne informasjonen for å gi deg informasjon om andre produkter vi eller utvalgte tredjeparter tilbyr som ligner på de du har brukt eller spurt om, eller som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du bruker en av våre finansielle produkter, vil vi også bruke informasjonen din til å vurdere din økonomiske situasjon og for å prøve å identifisere og retsforfølge mulig svindel.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi vil ikke videreformidle dine personopplysninger til noen unntatt som beskrevet i denne erklæringen.

Vi kan dele dine personlige opplysninger med alle selskap i Paysafe Group Limited-konsernet.

Vi kan dele dine personlige opplysninger med tredjeparter for å gi deg de produktene vi tilbyr, inkludert tjenesteleverandører, kredittopplysningsforetak og finansinstitusjoner. Vi kan også dele din personlige informasjon med tredjeparter for å forhindre kriminalitet og redusere risiko, hvis det er nødvendig å gjøre det ved lov, der vi finner det hensiktsmessig å gjøre det, for å bistå i rettslige prosesser eller for å beskytte rettighetene eller eiendommen til Paysafe, vår kunder eller andre.

HVOR VI OPPBEVARER PERSONOPPLYSNINGENE DINE OG DATASIKKERHET

Opplysningene vi innhenter fra deg kan overføres til, oppbevares og behandles på et sted utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområde ("EØS"). Disse landene kan ha databeskyttelsesstandarder som er forskjellige fra (og i noen tilfeller lavere enn) de der du bor. Vi vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at mottakerne bruker og beskytter informasjonen på samme sikre måte som vi gjør.

Dersom vi har gitt deg (eller hvis du har valgt) et passord, tilgangskode eller andre sikre midler eller tilgang eller godkjenning som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt og i samsvar med våre instruksjoner. Du må ikke dele informasjonen med noen andre, og du gir Paysafe tillatelse til å følge instruksjoner og opplysninger fra enhver person som skriver inn brukerinformasjonen din.

Overføringen av informasjon via internett er ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som sendes til nettstedet vårt, med mindre du kommuniserer med oss via en sikker kanal som vi har gitt. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

DINE RETTIGHETER

I henhold til databeskyttelsesloven har du visse rettigheter, inkludert rett til tilgang, korrigering, oppdatering eller sletting av dine personlige opplysninger. Du kan motsette deg eller begrense behandling av opplysningene, be om å overføre visse av dine personlige opplysninger til en annen tjenesteleverandør (såkalt, dataportabilitet) eller tilbakekalle ethvert samtykke du har gitt.

Vær imidlertid oppmerksom på at det er unntak fra disse rettighetene. For å få full oversikt over alle rettighetene som er tilgjengelige, ber vi deg vennligst ta en titt på hele personvernerklæringen.

AUTOMATISERT BESLUTNINGSTAKNING

Automatiserte beslutninger betyr at en avgjørelse om deg blir gjort automatisk på grunnlag av en datamaskinbestemmelse (ved hjelp av programvarealgoritmer) uten gjennomgang av mennesker.

Vi bruker for eksempel automatiserte beslutninger for å fullføre en kredittvurdering på deg når du søker om finansielle tjenester hos Paysafe, eller for å utføre anti-svindelkontroller på transaksjonene du utfører. Men hvis du er i EU, har du rett til å motsette deg den automatiserte avgjørelsen og få den gjennomgått manuelt basert på informasjon du kan gi oss.

Du kan kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor for å benytte deg av denne retten.

JURIDISK GRUNNLAG FOR BEHANDLING

Vi behandler kun dine personlige opplysninger når vi har et av følgende grunnlag:

  • For eksempel for å sende deg markedsføringsmeldinger basert på ditt samtykke;
  • Når det er nødvendig i inngå en kontrakt med deg eller utføre forpliktelsene våre i henhold til den kontrakten;
  • Når vi har en legitim interesse, som behandles på en måte som ikke overstyrer dine rettigheter og friheter;
  • Når vi har en juridisk forpliktelse til å samle inn dine personlige opplysninger eller på annen måte, trenger denne informasjonen for å beskytte interessene dine eller de til en annen person; eller
  • I sjeldne tilfeller, når det er nødvendig av offentlig interesse, for eksempel når lovhåndhevelsesmyndigheter ber om informasjon for å undersøke en forbrytelse.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN VÅR

Eventuelle endringer vi foretar i personvernerklæringen vår i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden. Dersom det er relevant, vil vi varsle deg via e-post. Vennligst sjekk med jevne mellomrom for å se eventuelle oppdateringer eller endringer i personvernerklæringen vår.

KONTAKT OSS

Vi tar gjerne imot alle kommentarer, forespørsler og henvendelser knyttet til bruken av personopplysningene dine. Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter eller motta ytterligere informasjon om aktuelle selskaper i Paysafe-gruppen som denne erklæringen gjelder for, må du skrive til adressen under, merket med FAQ Privacy Department eller kontakt oss.

Paysafe-gruppens personverndirektør er angitt nedenfor og kan kontaktes via Kontakt oss-siden eller på adressen under:

Derek A Wynne

Paysafe, Floor 27, 25 Canada Square, London, E17 4AU

Alltid på den sikre siden

paysafecard står for total sikkerhet. Her finner du nyttig informasjon om trygg betaling på nettet og beskyttelse mot svindelforsøk.