Help
  • Hvis myPaysafe sperres av sikkerhetsmessige årsaker, vil du umiddelbart motta en feilmelding som tar deg til skjemaet "Forespørsel om å oppheve sperre". Fyll ut dette skjemaet med sanne opplysninger. Dette er den eneste måten supportteamet for paysafecard kan behandle saken din videre.

Hvis nettstedet med feilmeldingen ikke lenger er åpent eller lagret i nettleseren din, kan du bruke følgende lenke for å få tilgang til det elektroniske skjemaet "Forespørsel om oppheving av blokkering":

Forespørsel om oppheving av sperre

• Hvis du ikke kan fylle på flere PIN-koder på ditt myPaysafe, må du sjekke om du allerede har nådd lastegrensen.

Hvis du ennå ikke har nådd påfyllingsgrensen, vær oppmerksom på følgende punkter:

• Kjøpte du dine paysafecard-PINs i samme land hvor du registrerte deg? Vær oppmerksom på at ditt myPaysafe kun kan fylles på med paysafecard-PINs som er kjøpt i landet der ditt myPaysafe er registrert.
    • Har du angitt paysafecard-PINene riktig? Kontroller alltid oppføringen før du klikker på "Legg til PIN".
    • Er det fortsatt en PIN-saldo på din paysafecard-PIN? Bare 16-sifrede koder med PIN-saldo kan fylles på myPaysafe.
  • På innmeldingssiden for SMS-kode har du muligheten til å få bekreftelseskoden sendt til deg igjen og korrigere telefonnummeret ditt.

Hvis du fremdeles ikke har mottatt bekreftelseskoden etter å ha sendt den om igjen eller endret telefonnummeret ditt, kan du når som helst gjenta registreringsprosessen.

Vær oppmerksom på at myPaysafe ennå ikke er opprettet, og at de oppgitte dataene ikke blir lagret før registreringen er fullført.

• For å si opp myPaysafe, åpner du menypunktet "Mine data" i myPaysafe og klikker deretter på "Close access area"-knappen nederst på nettstedet.

Hvis du fremdeles har PIN-saldo tilgjengelig, anbefaler vi at du først bruker opp beløpet eller får utbetalt det gjenværende beløpet til bankkontoen din.