Hjelp

Kontakt oss!

Vi anbefaler at du bruker kontaktskjemaet hvis du har spørsmål om produktene våre.

Velg emne og legg til all nødvendig informasjon, trinn for trinn, enkelt og praktisk, slik at vi kan behandle forespørselen din så raskt som mulig.

Oops, an error occurred! Code: 2021112920585062831ca5

Sperr paysafecard-kode(r)

Ved svindelforsøk kan du sperre paysafecard PIN-kodene døgnet rundt. Din eksisterende PIN-saldo blir umiddelbart beskyttet mot videre angrep.

NB! Etter at du har sperret kodene, kan de ikke lenger brukes til betaling! Du har imidlertid muligheten til å be om refusjon av eksisterende saldo.

Sperr paysafecard-kode(r) nå

Kontaktinformasjon

Uavhengig av hvilken kontaktmetode du bruker: paysafecard-serviceteamet vil alltid svare på dine spørsmål og forespørsler.

Kontakt